| Martina |
| • |
13.11.2009 18:28:38
Milé maminky,
chci se s Vámi podělit o zážitek,který se mi stal v úterý a který se může stát úplně všem,tak aby jste věděli jak rychle se stanete něčí obětí... Unavená z práce s taškou křížem přes prsa jsem se stavila kolem 15.hodiny v supermarketu Billa ve Futurum v Kolíně,protože jsem si chtěla koupit něco k pití.Teď vím,že jsem to radši měla vydržet až domů:-(Nic netušící jsem si vzala ruční košík a zamířila rovnou k regálům s pitím a vybrala si lahev coly.Pak ihned zamířila k pokladně kde byla dlouhá fronta a já se trpělivě zařadila a čekala až se dostanu na řadu já.V kapse u sukně jsem měla mobil,na který mi přišla zrovna sms a já ho vytáhla,přečetla a odpověděla a vložila ho znovu zpět do kapsy a dál čekala,když jsem si všimla,že na mně podezíravě kouká dost nesympatický chlap ve vytahaném svetru,prostě hrůza už na pohled a mně najednou zachvátil nepříjemný instinkt,že něco nebude v pořádku.V klidu jsem zaplatila a chtěla odejít,když mi tento slizoun zatarasil cestu,vytáhnul na mně jakousi cedulku že je detektiv a mám mu ukázat tašku. Nechápajíc proč,protože mi ani vůbec neujasnil na základě čeho mi chce tašku kontrolovat jsem mu řekla,že dle zákona nemá právo mi on kontrolovat tašku a pokuď na tom trvá ať tedy zavolá policii,která má na to pravomoc a kterou u toho chci mít.K tomu jsem mu řekla,že to dost přehnal,že jsem poctivá pracující žena,matka od dítěte a nechápu jeho počínání,na to mi řekl,že ho to nezajímá.Tak jsem mu řekla,že v pořádku,ale ať tedy zavolá policii.Jeho arogance neměla konce a tak mi pohrdavě řekl,že když chci policii,tak půjdu s ním do kanceláře k paní vedoucí a tam mně zadrží.Paní vedoucí byla naštěstí milejší,ale taky trvala na té tašce a hlavně bez policajtů,že to prý bude pro mně jednodušší:-(Vzhledem k tomu,že jsem spěchala,musela jsem svůj boj o spravedlnost vzdát a svojí tašku vysypat přímo na podlahu,kde nademnou stálo zhruba 5-6lidí této kanceláře.Celá jsem se klepala a ten supr detektiv mi ještě arogantně řekl,že se mu tam nemám klepat:-(Na podlaze byli moje doklady,různé papíry,osobní potřeby,nedojedená svačinka v pytlíku a průsvitná umělohotná krabice s koláčky z domova:-(Ve přední kapsičce jsem měla ještě hygienické dámské vložky a ty mi už paní vedoucí dovolila nechat tam kde jsou:-(Po zjištění,že jsem nic neprovedla,že taška obsahuje jen čistě to co patří mně a moje kapsy akorát mobilní telefon,který byl taky můj se mi ani nikdo slovíčkem neomluvil,já si sesbírala svoje věci a svoje zaplacené pití a opustila kancelář s tím,že jsem těhotná ve třetím měsíci a že pokuď se mi něco stane podám na ně žalobu:-(Takto ponížená,potupená,pořád nechápající co to mělo vůbec znamenat jsem se zařadila se svým zaplaceným pitím zpět do fronty u pokladny,ochotna ho i ještě jednou zaplatit jen abych měla klid a mohla odejít:-( Na to vyšel pan detektiv,tak jsem se ho zeptala jestli mně laskavě pustí ven anebo jestli mám to pití ještě jednou zaplatit.Neřekl ani slovo a pustil mně... Věřte,že se mi vše zdálo jako zlý sen a celou cestou domů jsem probrečela zatím co lidi na mně nechápavě koukali... celý život žiju poctivým životem,vše poctivě platím a nikdy jsem si nedovolila vzít co mi nepatří a stejně jsem padla do spárů této společnosti a hlavně do spárů zakomplexovanýho starýho slizouna,který si potřeboval na někom dokázat v mých očích jen svojí hloupost:-(a zatím co mně ponižovali,nechali se třást hrůzou a vysypat svojí tašku na špinavou podlahu,někdo si vesele kradl a spokojeně odešel... Snad pochopíte,že na tohle nejde jen tak zapomenout...Sice se mi Futurum Kolín omluvili,stejně tak revizní kontrola v Bille a slíbili vysoký postih všem účastníkům,ale otázka je jestli tomu tak opravdu bude a jestli tito lidi nebudou kazit den a život někomu dalšímu dál... |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
11.11.2009 21:43:06
Koukám, že Kolín již upadl do dávného zapomění. Škoda....
|
| katka 1985 | 98818 |
|
|
22.10.2009 16:31:30
tak se po dlouhé době opět hlásím, jsem nemocná, mám chřipku a teplotu a malej to dostal odemně, chrchlá, včera měl zvýšenou teplotu. Ach jo.
Jinak mám na vás dotaz, jak už jenom krmím UM, nemá některá z vám zkušenosti s UM ze zahraničí?Kamarádka si chválí tyto mléka Lasan, Bebivita, Milasan. A vůbec jsou tam nějaké rozdíly nebo ne?Protože jsou o hodně levnější než tady |
| podzimka+Leni 11/05 | 29776 |
|
|
20.10.2009 15:55:30
všem pozdrav a srdečné pozvání na Duchové a dušičky Rodinné centrum Montessori Ovečka o.s. pořádá ve dnech 29.10.2009 a 30.10.2009 Prázdninové tvoření Duchové a dušičky a procházku po stopách duchů. Ve čtvrtek dne 29.10.2009 začne program ve 14:00 hodin, skončí zhruba v 17:00 hod. Vyrobíme si lampiony, projdeme se po stopách duchů, budeme hledat poklad duchů. Vstupné je 35,-Kč. Jestli máte nějaké další nápady, můžete si je u nás zrealizovat společně. V pátek 30.10.2009 od 09:00 – 14:00 hod potom proběhne společná výroba podzimní výzdoby – vytvoříme si květináčky a věnečky. Vyřežeme dýně. Fantazii se meze nekladou. Akce je určená pro děti i jejich rodiče, pro babičky i širokou veřejnost. Vstup je rovněž 35,-Kč, popř. cena za materiál. Přihlášky už přijímáme. Adresa centra je Pražská 92, Kolín (pod učilištěm Integrované střední školy stavební, zelený rohový dům). Do konce roku centrum chystá ještě řadu zajímavých akcí. Například Párty bazar, Čertovský rej pro děti i s výrobou pro maminky a nadílkou pro děti, Vánoční posezení a další. V plánu jsou i další vzdělávací kurzy, běží pravidelný program a je otevřena Montessori herna. Podrobnosti najdete na našich stránkách ovecka-montessori.cz Těšíme se na vás a vaše děti Lenka a Lenička ![]() |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
11.10.2009 11:00:35
Danko, děkuju - to nestálo ani za zmínku
![]() |
| Danka+Vojtin | 24745 |
|
|
11.10.2009 9:33:48
Vše nej nej k tvým dnešním narozeninám, hodně lásky, štěstíčka i zdravíčka.
![]() |
| Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 | 62867 |
|
|
10.10.2009 20:57:10
|
| Martina+Luky | 47216 |
|
|
10.10.2009 14:08:24
Ahoj Katko, čtu, jak jsi nešťastná z toho, že krmíš UM.
Mě se malej (dnes už mu jsou tři roky) nechtěl přisát k prsu, tak jsem nedělala nic jiného než odstříkávala a krmila ho přes stříkačku, aby měl MM. Připadalo mi, že neslyším a nečtu kolem sebe nic jiného než jak je MM zdravé a jedinečné apod. Snažila jsem se měsíc, ale nešlo to a přešla úplně na UM. Dávala jsem Bebu. Malej prospíval a byl šťastný i bez MM. Hovínko měl taky tuhé a má ho dodnes, takže to vždycky není ani tím UM. Rourku se neboj dát, nenavykne si. Držím pěsti, ať nemá malej bolení, ale kluci na to prostě trpí, až se bude otáčet, a pohybovat, přejde ho to. pa pa Martina ![]() |
|
|
9.10.2009 20:00:57
|
|
|
9.10.2009 20:00:28
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.