| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kolín

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16762  [Dalších 16592 >>]
katka 1985 98818
9.10.2009 13:37:16
tak se po dlouhé době ozývám, no u nás se nic nezlepšilo, snad zhoršilo, dostala jsem horečku a přišla o mlíko, takže už jem krmím UM. Což je dost problém, protože má malej bolesti bříška a dostavila se zácpa. Nutrilon mu nevyhovoval, Sunar také ne a Hami papá ale kakat pořád nemůže. Jediné co mu trochu pomáhá já cvičení a masáž s nožičkama. Holky mi doporučovaly UM Bebu Sensitive a zkusit rourku, jenže já má obavy z toho, že když budu dávat rourku, tak malej se už sám nevykaká. Vůbec nevím, co mám dělat. Malej sice v noci už spinká - krmím ho v 22hod a vydrží až do 5-6hod rána, ale v podvečer pláče a vzpíná se.~;((
Jinak jsem s ním byla na kotrole, tak paní dr. z něj měla radost (6.10. měl váhu 3630g) alespon něco pozitivního
Danka+Vojtin 24745
7.10.2009 11:59:03
Blani - nějaké větvi sháněla Andrea do Hvězdičky... zkus se s ní kdyžtak spojit.
Blanka a Kubíček 53978
7.10.2009 11:10:21
Áááha... tak dobře že to vím.....usušíme a půjdou do kamen...~b~
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
5.10.2009 9:38:57
Ahoj Blanko, já růže zrušila - byly něčím napadený. Ale děkuju za nabídku ~;)
Blanka a Kubíček 53978
5.10.2009 9:23:40
Čauky Kristýno,
budeš zase letos chtít větve k růžím???~t~~t~
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
26.9.2009 16:09:37
to je mi opravdu moc líto, že máš hned od začátku takové problémy ~;(( Snad se to brzy zlepší.
U nás jsme všichni nachcíplí a čekáme co z toho bude, ale já mám děti starší, takže je to o lepší (tedy u Ondry je to otázkou - ten trpí při nemocech na zvracení a to není nic moc).
Tak ať se to všechno brzy zlepší a můžeš si už jen užívat a radovat se ze svého "uzlíčku". ~s~
podzimka+Leni 11/05 29776
26.9.2009 14:28:37
všem za povzbuzení k práci v Montessori Ovečce~x~
Tento týden budeme ještě malovat, uklízet a přivezou nový nábytek.
~x~1.10. bude slavnostní zahájení a od 11:00 do 16:00 se můžete přijít podívat a přihlásit na kurzy a programy. Je to rohová zelená budova vedle stavebního učiliště.
od 2.10. začínají pravidelné programy, jehňátka, keramika, angličtina a miniškolička pro děti.
Hledáme maminky na MD, které by nám chtěli třeba s něčím vypomoci. Nebo nabídly "něco" pro ostatní mamky - každý má dělat to, čemu rozumí nebo umí nejlépe ~;)

Protože jsme "neziskovka", tak hledáme i sponzory nejen finanční~s~. Jestli může někdo darovat něco z toho co máme napsáno na stránkách, budeme rádi.
ovecka-montessori.cz
Ahoj všem a těším se na shledání v Ovečce Lenka~s~
katka 1985 98818
26.9.2009 13:58:39
ahoj holky
Jinak se vám velice omlouvám, že jsem se dříve neozvala, ale měla jsem problémy s malým a dost velký až jsme skončili opět v nemocnici na 6 dní. takže shrnu jak to tedy u nás bylo - Nejdříve nás z porodnice trápily a dosud trápí prdíky, ale to se snáší celkem dobře, cvičíme nožičky, děláme masáže a používáme kapky. Dále sem tam vyrážka, ale to nic není.
Vážil když jsem si ho brala domů malýho tak 3020 g - porodní váha 3050g. Domů jsme šli 31.8. no a po 2 kotrolách tj 15.9. kdy nás dr. vážila malje přibral pouze na porodní víhu tj. měl jen 3050g. Takže jsem se hrozně trápila, malej byl nevrzhlý, nechtěl sát (dloho spal) a když jo tak u toho hned usnul. ke všemu dr. myslela že má infekci tak nás poslala 15.9. do nemocnice s tím, že neprosívá. Ani nevíte jak mi bylo - byla jsem nervozní plakala jsem. abych to shnula - musela jsem kojit každé 2 hodiny a z obou prsů a vážit ho popř. i dokrmit. dostala jsem asi chřipku na dětským - měla jsem rýmu a kašel no a malej to dostal odemně (takže máme ještě trochu rýmičky). Každopádně výsledky všchny byly negativní (moč, krev, ultrazvuk, Orl, ušní¨- takže žádná infekce, tak nás pustili v pondělí 21.9. domů jen s malou rýmou a s váhou 3200g. měli jsme se ale tento pátek tj. 25.9. ukázat znova v nemocnici na dětským. tam nás zvážila dr. a malý přibral za 4 dny 150g. takže k pátku máme 3350g. kojím teda z obou prsů cca po 2,5 hodinách a dokrmuji UM Hami 1 na noc.
takže snad to bude v pořádku a budeme přibývat. Když už rosteme do délky a to dost rychle - porodní délka 48cm - nyní 53cm.
jen aby toho nebylo málo malej má pupečníkovou kýlu, takže zatím míme dávat tzv. obturační náplasti a když se to nezlepší tak budeme muset navštívit dětskou chirurgii v kolíně. ach jo.
no a co vy - snad je to u vás lepší než u mě?

tak zatím, jdu kojit, malej se vzbudil ;-)
Aksamit+1 74078
23.9.2009 19:58:44
ahoj Danko, jasně, už se na tom dělá! Hele, nechám ti tam konečně to triko,až tam budu mít tu akci,tak snad si uděláš čas a zajdeš si tam:)))

Kristi, jasně přijeď,zase budu mít něco nového,tak snad už bude i větší klid. ~;)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16762  [Dalších 16592 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.