| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kolín

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16762  [Dalších 16552 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
8.9.2009 20:16:30
tak to asi vím, kde bydlíš :-).
K Tvé otázce jak se mám - no, mám zrovna velmi špatné období, ale víc napíšu až to bude za mnou.
Na prdíky Vám může dr. napsat Sab simplex, ale myslím, že je až od nějakýho "věku" (na týdny).
Užívej si sluníčka synáčka a vůbec všichni se mějte krásně.
Jo, a fotky - abys je mohla vložit sem na diskuzi, tak je musíš mít někde na netu. Pak napíšeš hranatou závorku img src= adresu fotky a ukončení hranaté závorky. Pokud chceš, napiš mi na mejla, co mám pod nickem a zkusím ti to vysvětlit líp.
Měj se...
katka 1985 98818
8.9.2009 20:09:07
ahoj všem vespolek. Tak se hlásím:-)Od včerejška bojujeme s prdíky. No dneska jsem začala pít feniklový čaj a dala jsem malému kapičky. Tak snad to zabere. Jsme vykoupáni a spinkáme. Jsem za to ráda. Včera toudle dobou jen plakal a plakal a nebyl k utišení jak ho bříško bolelo. Bylo mi ho hodně líto.~n~
A co jinak vy?
Petris: jo znám Brožovou (pokud to je ona co myslím), ale jen od vidění
Jinak já bydlím u autobusového nádraží, starší bytovka u hlavní silnice

holky, jsem asi hodně blbá, ale jak sem mám vložit fotky malýho?? díkk za odpověd
Mějte se moc hezky a ozvěte se taky~x~
katka 1985 98818
8.9.2009 20:05:19
ahoj to víš, že bych byla velice ráda kdybychom se viděli. Děkuji za gratulaci. a jak se jinak máš?:-)
Sedakocka 23651
7.9.2009 11:59:53
Katko, gratuluji !!!
Uz se tesim na fotky.

Ahoj Kristy, to to uteklo, co ? Take uz mame doma druhaka a skolkovou Baru. Starneme starneme.

POdzimko - GRATULUJI a preji hodne uspechu !!!
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
7.9.2009 11:31:38
Tak já taky mocinky gratuluju!!!! Já projíždím každý pátek tady náš deník a na řádky Kristýny jsem si říkala,že bych tě mohla dohledat i u vás a hle-povedlo se!
Koukám,že porod si neměla lehký,ale asi jsi v pohodě viď?? Já při prvním porodu jsem si odnášela velké trauma,ač jsem měla porozeno se vším všudy za 2 hodiny-taky velké bolesti po šití a sedět ani chodit jsem pořádně nemohla 2 měsíce...
Po 2 porodu jsem seskočila ihned z porodní kozy,seděla jsem taky v poho,ale hematom jsem taky měla-dostávala jsem led a ledovala jsem,ale já skoro nic necítila-ani bych nevěděla,že ho tam mám! Ale bylo to vše o něčem jiném a rodit takhle první dítě,rodím hned zas!

No a v Třemošnici mám spolužačku-ona teda už teď bydlí v Chrudimi,ale má tam rodiče v paneláku hned naproti nádraží-jmenuje se-teda jmenovala Brožová-má 2 bratry a ještě sestru-Aleše,Radka a Naďu-neznáš??
6.9.2009 21:34:46
ještě jednou mooooc gratuluju ~x~ ~s~.
Kolem Třemošnice občas jezdím do Počátek za babičkou, nebo do Čáslavi k rodičům, tak kdybys chtěla, mohly bychom se někdy sejít.
Stehy bolet přestanou, neboj. PO prvním mně taky bolely, po druhým jsem seděla už v den porodu večer.
Mějte se krásně...
PS: telefon na net radši nedávej.
katka 1985 98818
6.9.2009 20:20:15
ahoj, tak se po dlouhé době ozývám. Koukám, že jste tu pátraly~:-DJá vím, měla jsem alespon vám napsat, že jsem porodila, ale nanapsala jsem vám ani jedné mé tel. číslo a na net jsem se z porodnice bohužel nedostala~n~no každopádně jsem s malým konečně doma.
Malej nyní usnul, je vykoupaný, přebalený a napapaný, takže vám v klidu mohu napsat.
Tak 26.8. mě od rána nebylo dobře, hrozně mě bolely záda a břicho. Ležela jsem celé dopoledne a odpoledne, ale když to večer nepřestalo, jeli jsme raději do porodnice. Tam mi udělali monitor a řekli, že mě tam do rána nechají a uvidí se. Manžel teda odjel domů. Přesně o půlnoci mi udělali další monitor, a to už jsem měla volat manžela, otevřená jsem byla už dost ale pořád neodtekla plodová voda. No manžel přijel, hopsala jsem tam na míči asi od 1hod ráno do 2 hod. Mezitím mi dali klystýr. Stahy jsem měla pravidelné tak po 3 minutách, ale stále nic. No a ve 3:30 mi nechali odtéct plodovou vodu a ve 3:45 na sál. Malý se narodil 27.8. ve 4:20. Takže porod rychlý. Jeho míry 48cm a 3050g. Při propuštění z porodnice váha 3020g Jmenuje se Matýsek~s~Je to takový andílek i rarášek. Přes den by jen spinkal a v noci vyvádí, ale snažíme se mu udělat nějaký pravidelný režim. Jinak od 3. dne plně kojíém, musím odstříkávat, malej hrozně hltá, mám totiž hodně mlíčka. No ve čtvrtek jsme byli u doktorky, mého změřila na 50cm a váha 3030g.
Jediný co je hrozný jsou stehy, hrozně bolejí mám tam i hematon.Takže pořádně sedět se nedá.~n~
Ráda bych vám poslala fotky malýho.:-)
A copak děláte vy? jak se máte???
Tak zatím.
P.s. jo jmenuji se Vystavělová, a bydlím v Třemošnici~:-D a jsem to opravdu já v Kutnohorským deníku~t~~t~
Martina+Luky 47216
6.9.2009 19:41:09
Tak vás zdravím při neděli, víkend strašně utekl, škoda. už zase do práce. Lukáškovi byly v srpnu tři roky. Chodí do školky v Bachmačské.
5.9.2009 22:11:17
ještě jsem nakoukla cestou do postele - tak to máš dobrý, hlavně, že tě to baví a vyhovuje ti to ~R^
Jinak ikonka už ti funguje, aspoň u mně ano.
Tak krásné sny :-)
Danka+Vojtin 24745
5.9.2009 22:01:24
Jé, teď jsem si všimla, že se mi nezobrazuje ikonka.. se na to někdy podívám..
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16762  [Dalších 16552 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.