| Danka+Vojtin | 24745 |
|
|
5.9.2009 22:00:32
Pracuji jako Okresní koordinátor a individuální poradce v rámci projektu IT nad 40 let, pracoviště mám v Nymburku. Je to docela dobrý (zatím) i platově. Dělala jsem na tuto práci konkurz, no, bylo to docela náročný, ale zase jsem měla výhodu, že učím ty počítače.Vojtík chodí poslední rok do školky, příští rok nás už taky čeká škola.
|
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
5.9.2009 21:15:13
aháá - takže jsem tě na diskuzi možná zahlédla, ale ne tak často, aby se mi to vrylo do paměti
Taky jsem zpozrovala, že se tu všichni vytratili. Tak tě tu tedy ještě jednou vítám a budu ráda, když se aspoň občas ukážeš. Já mám děti asi o něco starší než ty - jednoho druháka Láďu a 4letýho Ondru. |
| Martina+Luky | 47216 |
|
|
5.9.2009 21:09:16
Ahoj Kristýno, reagovala jsem prvně teprve před prázdninami a zrovna se všichni vytratili na nějakou tajnou diskusi, nic se tu nedělo, tak jsem ani nereagovala. Znám Danu Fürstovou a Markétu s Tadeáškem, ale spolu jsme se asi neviděly. Tedy možná někde s dětmi, ale ne vědomě.
|
|
|
5.9.2009 20:41:13
Martino díííky - to bych byla moc ráda, kdybys o něčem věděla.
Jinak tak přemýšlím, jestli jsme se tu už viděly, nějak mě paměť vynechává, tak se předem omlouvám ![]() |
| Martina+Luky | 47216 |
|
|
5.9.2009 20:37:45
Ahojky všichni. Lukášek nastoupil v úterý do školky, první nadšení opadlo, a říká, že se mu tam nelíbí, tak doufám, že to je jen tím, že tam není se mnou. Chodím už tři týdny do práce, tak je tam hned od začátku od rána do odpoledne, ale nedá se nic dělat. Trhá mi to srdce, ale dnes, když práce není,musím být ráda, že ji mám. O žádném volném místě nevím, ale kdyby něco, tak písnu. pa pa Martina
|
|
|
5.9.2009 19:14:08
Ládík se na Tebe často ptá - jak se máte??? Kde pracuješ, jestli to není tajný (taky bych potřebovala nějakou práci - nevíš o nějaký?). Co Vojtík, je už ve škole, nebo až za rok? No a vůbec, jak se máte.....?
|
| Danka+Vojtin | 24745 |
|
|
5.9.2009 18:30:22
Ahojky, Kristý..
Já už sem taky moc nechodím, skoro celé prázdniny jsem učila, nebo jezdila po příbuzných. Teď od září jsem nastoupila do trv. prac. poměru. Tak nevím, jak to bude vypadat časem, jestli budu mít čas sem chodit často. |
|
|
5.9.2009 16:37:55
a ostatní - co je s Vámi??? Já sem teda teď taky moc nechodím (mám nějak víc starostí, než obvykle), ale ráda si počtu nějaké veselejší zprávy
![]() |
| Kačena,Barča,28.9.05 | 1173 |
|
|
31.8.2009 0:52:23
ahoj a blahopřeji k tomuto kroku.
monttessori je oblíbené a určitě se uvidíme. Katka |
|
|
29.8.2009 11:16:27
to je fakt - psala, že není přímo z Čáslavi a snad dokonce i jméno Matěj tu zmiňovala, takže by to fakt sedělo
Seš dobrá, mně to nenapadlo, hledat v novinách. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.