| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kolín

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 16762  [Dalších 16502 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
9.8.2009 21:20:01
Katko, snad jsi se nám už "nerozdvojila"? ~:-D
Petris nechodíte ráno na procházky? Budem ráno v Kolíně - Ondra jde na vyndání stehů, že bychom se aspoň na chviličku viděly ~;)
7.8.2009 19:10:51
Sab Simplex jsme měli taky - klukům chutnal, takže ho pak chtěli i když jim nic nebylo ~:-D .
Tak to je Karinka úplně vzorné miminko ~R^
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
7.8.2009 9:13:14
No čekala jsem,co mě řekne doktorka a jinak bych jí dávala echo,ale ona je někde na chatě...
no a Karinka měla asi bolení,doktorka říkala,že jě pěkná,vážily jí a přibrala za týden prý dost,až se lekly,takže řekly,abych neplašila,že taky občas zabrečí a bude mít bolení a neznamená,že musí být hned hladová!
No a včera pak celej den skoro furt spinkala a byla úplně ukázková..
dostaly jsme Sab Simplex,tak kdyby bylo potřeba,tak je kápneme.
SRenčou jsem domluvená,že kdyby něco-pomůže.
katka 1985 98818
6.8.2009 20:12:57
Tak se zase opět hlásím, dnes jsem si byla koupit plínky a objednala soupravu do postýlky. A jinak jen odpočívala, manžel vymaloval dětský pokojík a ještě nábytek a vydrhnout koberec a je to vše. Malej je v bříšku pěknej neposeda, celý den pěkně kope~:-D
Už se těším na další kontrolu snad už v bříšku dlouho nebude a já nebudu muset přenášet.

tak se všichni mějte ~x~~x~ a já se zase opět ozvu
6.8.2009 17:15:40
a nechceš se zkusit poradit s Taurinkou? Ta přece dělá laktační poradkyni. Určitě by Ti s kojením ráda pomohla ~;)
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
6.8.2009 13:22:12
jasně,určitě se dohodneme a budeme rádi,když se uvidíme...
dneska jsme byly na převážení a zjistila jsem,že ač jsem tvrdila,jak nebudu při druhém dítěti,že jsem-hysterická matka! Vždycky mi někdo něco řekne a já plaším..
Karinka už 2 dny bojkotuje kojení-mele se,odtahuje,pije buď dlouho nebo u toho usne a pláče víc než dřív,ale sestra jí zvážila a když zjistila,kolik přibrala za týden,tak mě řekla,abych neplašila,že je krásná a asi má nakonec prdíky...
si připadám jak prvorodička-asi si myslím,že bude furt spát a nezabrečí či co~q~
Takže jsem ráda,že je vše v pořádku,přibírá a dostaly jsme kapičky na bříško...

V Nymburce rodila moje kamarádka 2 x- rok 2002 a 2007 a spokojená,furt mi říkala,abych jela tam-já se bála rodit v Kolíně,protože jsem furt slyšela hrozný recenze,ale já tu rodila 2 x v rozmezí 2 let a max.spokojenost a dokonce teď úplně 100%! Doktoři,sestry-paráda.
Chtěla jsem taky do Havl.Brodu nebo Čáslavi,ale Brod je na mě daleko a Čáslav jsem nikdy neviděla-myslím tu nemocnici,ale odrodila jsem to tady a mám to.
6.8.2009 12:42:18
Naprosto chápu tvoje obavy - já se taky strašně bála. U druhýho jsem zase byla naprosto klidná (dodnes nechápu, kde se to ve mně vzalo) a bylo to rychlejší a i po té jsem se líp cítila.
My si včera užívali - Ondrášek spadl z gauče a rozbil si hlavu. Takže jsme večer jeli na pohotovost a má dva stehy ~n~
Na Nymburk jsem taky slyšela velké chvály, ale "jen" do doby, kdy tam chtěla rodit jedna známá - odmítli ji přijmout a ještě z ní dělali tak trošku blázna. Ale osobní zkušenost nemám, takže nemůžu soudit.
Nejvíc chvály slýchám na Havlíčkův Brod, ale to už je docela daleko.
Martina+Luky 47216
5.8.2009 21:11:53
Ahojky, všechny vás zdravím. Katko, držím ti moc pěstičky, aby vše dopadlo dobře. Na Čáslavskou porodnici jsem zatím vždy slyšela samou chválu. Já jsem rodila v Nymburce, na porod si nemůžu stěžovat a o mě se starali taky dobře, ale dětské sestry nic moc. ~d~
katka 1985 98818
5.8.2009 20:21:20
Jo za pár, včera jsem byla na monitoru a bylo to super, to uvidím, kdyby se malej narodil v termínu tak by to bylo za 20dní, ale třeba také budu přenášet. No na jednu stranu říkám, at to mám už za sebou na druhou se i trochu porodu bojím.
Jinak přeji krásný večer~x~
5.8.2009 15:09:18
Tak to už to budeš mít asi opravdu brzy za sebou - starší syn se mi narodil ve 38. týdnu a mladší o týden později ~;) Oba jsem rodila v Čáslavi a nemůžu si na ně vůbec stěžovat.
Petris Ty mně znáš, jo?? ~:-D Ne, dělám si srandu, jasně, že se známe ~:-D Ale chtěla bych se seznámit i s Karinkou, tak až budeš mít chuť, čas a náladu tak se ozvi a já si ji přijedu pochovat, jo????
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 16762  [Dalších 16502 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.