| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kolín

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 16762  [Dalších 16492 >>]
katka 1985 98818
5.8.2009 9:23:17
Ahoj i tobě, jéé to jsem moc ráda, že to tu nepustne~:-D Moc děkuji, nebojte pošlu Vám fotečky malýho až se narodí. A protože mám kamarádku v Kolíně, tak si za ní udělám výlet potom a můžeme se všichni sejít~x~

Přeji vám krásný slunný den,~;) Půjdu asi na chvíli na procházku at nesedím jen doma na zadku~t~

No a potom se chci vrhnout ještě do kontroly věcí pro malýho, abych na něco nezapomněla. ~x~

tak zatím a určitě se ještě ozvu~:-D~:-D~:-D~:-D
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
5.8.2009 8:44:45
Katko - přeju ti taky hezký konec těhotenství a porod a zdravého kluka!
Já jsem kolíňačka a má doma 3letého a 1,5letého kluka.

Martino, Blanko, Kristýno, Petris - ahooooj!
katka 1985 98818
5.8.2009 7:49:46
Ahoj díky za radu. Já jsem spíš také pro setkání kde si těhulky a mamči s dětmi mohou v klidu popovídat. Také netu a kort chatu nevěřím, a nejhorší je, že si tyto diskuze může pak opravdu kdokoliv přečíst a nikdy ani nevíš kdo je i na druhé straně s kmým si vlastně píšeš.

No každopadně bych se s tebou i s ostatníma ráda osobně setkala a popovídala.
Jo mám to za pár~:-D~:-D~:-DAni mi o tom nepovídej, už abych to měla za sebou ted jak jsou ty vedra, mi to vůbec nedělá dobře~;((

Tak se všichni pěkně mějte~x~
Blanka a Kubíček 53978
4.8.2009 20:27:13
to je ale dobře, že to tu zas ožilo - nová krev, to bylo potřeba~t~
Tak Vás tu vítám - a nedivte se, že je poslední dobou kolínská diskuse mrtvá, my tu poslední 3 roky byly dost dobrá parta, musím říct, že jsem tu našla skvělý ženský a kamarádky - bohužel mě sem chodila číst jedna opravdu podlá a vylízaná osoba, která nejen že šmírovala, ale vynášela ven, co tu píšu, takže když jsem si třeba postěžovala, že manžel udělala něco co se mi nelíbí, při nejbližší příležitosti mu to předhodila.... no a jelikož jsme zjistily, že je takových víc, přestaly jsme se svěřovat tady a radši jdeme společně někam na kafe....
Přeju vám, ať si taky najdete bezva kámošky a parťačky - a jedna rada - nepiště sem svá příjmení ani mobily a podobné věci, které by vás mohly dost odhalit,protože lidi jsou mrchy~t~
Bohužel....

KATKO - tobě se to blíží, tak držím palce!!!!!~R^
katka 1985 98818
3.8.2009 21:37:40
jo já jsem teda Katka, jsem v 37+0 týdnu, čekám klučinu a dáme mu jméno Matěj, kdyby náhodou to byla holka, tak manžílek chce aby se jmenovala po mě. Jinak to bude mé první mimčo. No a rodit asi budu v Čáslavi, je to pro mě nejblíž.
Jinak děkuji všem za milé přivítání.~x~~x~
Martina+Luky 47216
3.8.2009 21:02:52
ahojky holky, už jsem dlouho nenakoukla. Jen co jsem se rozhodla, že bych šla mezi vás, tak sem skoro nikdo nechodí. ale teď se tady objevila nová budoucí maminka, tak jí zdravím. Jsem z Kolína, jmenuji se Martina a mám skoro tříletého klučinu Lukáška. ~z~
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
3.8.2009 20:50:43
Ahoj holky,já s vámi taky občas můžu pohovořit...
Kristýnu znám,tak ta ví o koho jde a jinak tě tu vítám-já mám doma skoro 3 týdenní holčičku a 7 letýho skoro školáka-rošťáka...
Bydlím v Kolíně,ale nepocházím odtud a v Čáslavi jsem se 3 roky učila!
katka 1985 98818
3.8.2009 19:31:52
čekáme kluka - teda alespoň nám to řekli:-)Pokud to bude kluk bude se jmenovat Matěj. No mě už 14 dní bolejí pěkně záda, zítra jdu na monitor už jsem v 37+0. No budu muset paní dr. říct, že mě už asi 4 dny svědí v oblasti genitálií. Tak snad to nebude zánět.~n~~n~
Víš, na jednu stranu ti závidím, že už chodíš do práce. Ne že mě práce chybí,ale člověk teď počítá každou korunu a od sociálky se peněz stále nemohu dočkat~:(
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
3.8.2009 19:14:14
Tak já nevím - třeba ti může vadit, že nemám tolik příležitostí na setkání, protože starší dítko je školou povinné a mladší školkové - takže už zase chodím do práce.
Jinak jsem se dneska měla, upřímně řečeno, nic moc. Já měla na děti takový přenosný košík, bylo to docela praktický na přenášení.
Víte už co čekáte? Nebo to bude překvápko....
katka 1985 98818
3.8.2009 18:27:42
Ahoj, to víš, že si můžeme psát, vůbec nevadí, že nejsi těhulka. prosím tě, proč by taky vadilo, že?~:-D
Jak pak se máš? My jsme dneska vymalovávali dětský pokojík a můj táta zase brousil kolébku. Našli jsme jí na chalupě, je nádherná a tak jí spraví, a budu jí používat u rodičů (doma už mám postýlu klasickou)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 16762  [Dalších 16492 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.