| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 873  [Dalších 763 >>]
Blanka a Kubíček 53978
7.9.2008 21:02:12
ADALAJDO - u nás je každé úterý a čtvrtek cvíčo ve školní tělocvičně, aerobik, je to bezva, ale to je pro tebe taky z ruky....
Blanka a Kubíček 53978
7.9.2008 21:00:53
PETULKO KH:-D - achjoooo, škoda že tu nejsi, u nás je posvícení, je tu spousta atrakcí pro malé děti, klučíci by se vyřádili....
My slavíme s Leničkou, cucáme vínko a zobeme chlebíčky:-D
PetulkaKH 47237
7.9.2008 18:56:11
Holky,já chodila na cvíčo každé úterý a čtvrtek,měla jsem to přímo naproti baráku na Palachovce v tělocvičně a můžu doporučit je to sice spíš posilování,ale super,když si na půl roku předplatíte máme plavání v bazénu zdarma.

Blanko,PetulkaTR opravdu nebudu...zůstávám přistarém.
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
7.9.2008 16:36:41
Adalajdo, vzhledem k tomu, že nejsem ani z K.Hory ani z Kolína, takže MUSÍM někam dojet, tak bych se k tobě přidala. Jen nemám vůbec přehled kde je v Hoře jaké cvičení - máš nějaký tip kdy, na co a kam??
adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 25750
7.9.2008 15:57:48
Mamči, prosím, není tady někdo ochotný v Hoře chodit cvičit? nebaví mě sedět doma, nehledě na to že moje pneumatika mě rozčiluje. Jenže tu nikoho neznám a sama se nedonutím něco dělat
Blanka a Kubíček 53978
5.9.2008 13:22:30
ADALAJDO - tak to je bezva, od pondělka se tam potkáš s mojí dcerou, nastupuje na praxi do družiny, ty jsi nestranný člověk, tak jí pořádně okoukni a pak mi řekneš, jak se ti jeví, jestli se k těm dětem hodí a jak jí berou, jo???
Já teda musím říct, že zatím jí všechny malé děti milovaly a ona je taky a možná jednou bude dělat něco jako ty, protože o Péťovi mluví pořád a na ZŠ měla dokonce na výzu pochvalu za pomoc - jako jediná se starala o postiženého kluka, který tam měl taky svoji asistentku, bavila se s ním, házela míčem, vyměňovala s ním hračky z kindervajíček atd....:-D Tehdy jí řekli, že má velmi vyvinuté sociální cítění a že by měla dělat něco takového - no, chci to vidět....:-D:-D

PETULKO KH - doufám, že oslovení nezměníš na PETULKA TC:-D:-D:-D zdravím tě do dáli, Ondrášek je pašák a ty si to zvelebování bytu hezky užij (i když ta okna.....:-©)
PetulkaKH 47237
5.9.2008 8:47:50
Ahoj kočky,
jen vás chci pozdravit a říct,že už bydlíme sice ještě mezi krabicemi,protože čekáme až nám vymění okna a předělají koupelnu.
Je toho tolik na zařizování,že nemám čas na to aby mi bylo smutno.Ondra to zvládá na jedničku,je trošku protivný a nesvůj,ale snad to brzo přejde.

LENI,chci se ti omluvit,že jsem nedala vědět jak jsme se domlouvaly,ale měla jsem toho tolik,že jsem zapomněla,ale teď mě mrzí...promiň.

Určitě ještě nakouknu.pa
adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 25750
3.9.2008 22:29:05
Blani dělám tam asistentku malému Péťovi Kvasničkovi.
Lenkaaa
  • 
3.9.2008 22:00:35
Osobní zkušenost ne,ale vedle nás staví Stavex sestřence.Vybrali si ji na doporučení pro spolehlivost a kvalitu.Domek jim přivezli ráno kolem osmé a večer stál.Po týdnu měli okna střechu a dělají vnitřní rozvody.V prosinci mají bydlet.Domeček stojí v Malešově u Kutné Hory.Udajně jsou schopní postavit celý dům za měsíc.Když to vidím tak tomu i věřím.
Blanka a Kubíček 53978
3.9.2008 21:38:57
Adalajdo - a co že to půjdeš dělat k nám do školy??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D - jestlipak už jsme se náááhodou nepotkaly??????????
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 873  [Dalších 763 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.