| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
7.7.2008 10:28:14
Ondráškovi jsme popřáli osobně a všem ostatním oslavenečkům alespoň tudy...
![]() Lenko - kam jezdíte s mimískem na výlety? |
| Lenka.kutnahora | 82110 |
|
|
4.7.2008 19:22:46
Petulko, přidávám se s velikou gratulací Ondráškovi k narozeninám!!!
Ať vám dělá jen a jen radost, šikula ![]() |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
4.7.2008 13:28:42
dodatečně přejeme hodně zdravíčka, štěstí a spokojenosti (ostuda jsem tu druhého psala a Ondráškovi jsem nepopřála
) |
|
|
2.7.2008 19:16:41
my příští pátek odjíždíme do Chorvatska, takže budu "k dispozici" nejdřív čtyřiadvacátýho (snad se nepletu v datu, nemám u sebe kalendář)
|
|
|
2.7.2008 11:58:44
AHoj Kristyn a Petulko,
setkání bylo fajn a určitě ne poslední, Kristýnko. Příští týden budeme trošku jezdit po okolí, tak to moc nevidím, ale pak určitě ano. Jo, holky, v pondělí jsme byli na kyčlích u jiného ortopeda a Teri je má v pořádku :))) jupííí, dečka není potřeba :) má jen drobnou odchylku, která je naprosto v normě a není potřeba ani široké balení. Tak jsem fakt ráda. páček, |
|
|
29.6.2008 16:25:01
jsem moc ráda, že jsme se taky "konečně" poznaly a doufám, že to nebylo naposledy
![]() Peti s Tebou se snad taky ještě stihnem vidět, než nám "frnkneš" do vzdálených krajin. To hřiště v Hoře je fajn, kluci jsou z něj úplně unešení a nejdradši by tam jezdili každý den. |
|
|
26.6.2008 10:59:13
Tak mám po radosti. Včera jsem dovedla kolo k panu opraváři, aby seřídil brzdy, převody a prostě celé kolo a dala mu k tomu tu sedačku a mám takový dojem, že tam nebude pasovat!!! Objednávala jsem jí přes net, bylo tam psáno, že je extra na upevnění na dámské horské kolo - ale já mám ty trubky tak tlustý, že to na ně určitě nebude pasovat!!! No nechám se překvapit, ale tak pidlooká určitě nejsem, ten rozdíl je dost velkej - ACHJO!!!! Já se tak těšila až vyrazím s Kubíkem na koleeee!!!!!
Včera to byla smršť, co? |
|
|
25.6.2008 22:11:17
Ahoj holky,
já netuším, jestli zítra dorazím, napíšu Peti sms, snad to zvládnem, budeme se snažit :) |
|
|
25.6.2008 14:53:27
PETULKO - doprkvančic
![]() ![]() to je teda bezva, ve tři chodí Kubajs akorát tak spát a je v největším stádiu nas...anosti![]() a autě mi svítí kontrolka na benzín ... uáááá.....![]() Ale víš co? Mám konečně sedačku na kolo, tak za vámi budem jezdit ZADARMO!!!!! |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
25.6.2008 11:18:36
Holky,tak ten zítřek ve tři u kačenek platí?
Leni,omlouvat se nemusíš jsem ráda,že jste v pohodě. Já jsem tady taky měla kámošku,tak by to stejně bylo jen na pozdravení. Blani,přidáš se zítra? |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.