| Lenka.kutnahora | 82110 | 
| 
 | 
 24.6.2008 21:15:50 
AHoj Holkyy, žijeme 
![]()  !ale měli jsme namále, to Stříbření bylo fakt perné. Můj milý to spolupořádal, tak tam byl od rána od pěti až do noci. A já tu měla dvě návštěvy, v sobotu kámošku s tříměsíčním Lukáškem, desetiletým Radkem a osmiletým Martinem, klukům se to moc líbilo, hlavně šermíři, etc. akorát dorazili dost pozdě z Hradce, tak jsme tam dojeli taky až později a pak kolem třetí odpo jsme už zase pádili zpátky, neb oni zase museli do Hradce ![]() tímto se moc omlouvám Petulce, že jsem se neozvala, fakt jsem nevěděla, kde mi hlava stojí, bylo to hodně hlučné a hektické, ani jsme neprošli všechny stánky. Ale z kolotoče byli kluci taky nadšení, tak aspoň tak, Stříbření splnilo svůj účel, klučinové byli spokojení. Kristyn, Petulko, byl ten minisrazík? V pondělí jsme byly uplne splavené s Terezkou, bylo hrozne vedro, ale ve ctvrtek, jestli nebude takovy hic, bychom se sejit mohly, coz? Zitra jdeme na kontrolu ve trech mesicich, tak vam pak napisu prirustky :)) snad se taky zbavime sirokeho baleni, je to k vzteku, v tech vedrech. pa, pa ![]()  | 
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 | 
| 
 | 
 24.6.2008 19:37:39 
copak je s Vámi??? Nějak Tě tu postrádám  
![]()  | 
| Blanka a Kubíček | 53978 | 
| 
 | 
 23.6.2008 12:44:05 
PETULKO KH - no tak to jsem ráda... ne, že bych ti teda přála to lítání po úřadech, ale jsem ráda, že jsme se neminuly jen mojí vinou 
![]() ![]() HOLKY - je 12:45 a Kubajs se teprv vzbudil!!! To bylo prosím dopolední spaní, mě asi trefí, takže by měl SVAČIT, haha.... ![]()   Růžeňák!! Příště ho asi budu líbat, aby se probral dřív![]() ![]()  | 
| PetulkaKH | 47237 | 
| 
 | 
 23.6.2008 11:50:40 
Petulko,je mi hrozně líto,že to neklaplo,ale naděje umírá poslední  
![]() Blani,ještě že si se nestavila od samého rána jsme lítali po úřadech a vrátili se až teď. Stříbření bylo NÁDHERNÝ,neviděla jsem ho poprvé,ale zase mě to dostalo. Ondráškovi se tam nejvíc líbil ten dřevěný kolotoč.Na kolotoči byl poprvé,já trnula hrůzou,ale Ondra byl šťastný jako blecha,ještě že to bylo zadarmo jinak by jsme tam nechali majlant ![]() Jen jsem tam nepotkala Lenku i když jsem jí psala sms,tak se neozvala.Doufám,že jsou v pohodě,ale asi jo,protože jsem u stánku viděla jejího manžu.  | 
| 
 | 
 23.6.2008 11:17:23 
tak na Stříbření jsme se nedostali, i když v K.Hoře jsme byli - nahoře na Kaňku jsme Na Pašince slavili Leničky narozeniny - byla to akce hr..., dalo mi zabrat to utajit do poslední chvíle, všechno zařizovat tajně, salonek, kytku, babičky, autoškolu... - Abyste rozumněly, Léně bude 18 až v srpnu, ale chce odjet na celé prázdniny brigádničit a chce si udělat autoškolu - tak jsme se všichni sešli a každý jí dal na autoškolu příspěvek. Bylo to bezva, vůbec nic netušila, já si vzala bez dovolení jako alibi tady PETULKU, jako že s ní jedu na nákupy a manžel se jako doma rozčílil, že není co jíst a že se dojedou najíst - Léňa otevřela dveře a všichni na ní udělali KUK - bylo to super, ten její výraz nezapomenu! 
![]() LENKO - to se ti povedlo - Kubík Šípková Růženka ![]() Ale máš pravdu, už je mu rok a půl a pořád spí 2x denně, sice už trošku kratší dobu než dřív, ale spí.. Já si aspoň vyřídím poštu, naházím v klidu nějaké fotky na bazárek - to mi připomíná, že mám obchůdek na Mimi bazaru, ID 57793, takže si tu tímto dělám reklamu ![]()   sice jsem teprv v začátku, tak jako ve fázi dluhů bych řekla, ale co kdyby....![]() PETULKO KH - dneska jsem vezla Léňu do školy v 9:00 hod. tak ráda bych se u tebe stavila, ale Kubík už zíval na celý kolo a byl protivnej, že jsem jen v Bille popadla chleba a rajčata a jen jsme dojeli domů, tak zalehl - spí ještě teď.... Růžeňák, no... ![]()  | 
| 
 | 
 21.6.2008 12:51:38 
Leni, tak jsme nakonec přecijen vyrazili. Když už jsme to konečně našli, tak jsme zase odjeli ještě než to vlastně pořádně začalo. Bylo to v dolíku na hřišti a "zamořili" to tam nějakou dýmovnicí, nebo co to bylo - bylo tam čoudu a smradu, že kromě toho, že se nedalo pořádně dýchat, nebylo ani nic moc vidět. Stříleli mimo jiné i z děla, takže rány jak hrom a Ládík se rozbrečel, že chce domů.  
Nakonec ale asi dobře, že jsme odjeli - z toho čoudu začal kašlat - než aby se začal dusit, lepší odjet. Toť ve zkratce "bojové" hlášení - vařím narychlo oběd.  | 
| 
 | 
 20.6.2008 14:26:27 
Peti, chce to se nějak odreagovat, (to se mi to říká), nechceš s námi vyrazit na to stříbření? 
S petulkou se uvidíme, já si tě najdu :) Blani, ty máš holt štěstí, není tvůj Kubíček náhodou Šípková Růženka? ale stříbření je i přes poledne, to byste dali :) Kristýnko, jestli dojedete na tu Bitvu o Kolín, dej pak vědět, jaké to bylo, su zvědavec. páček, L.  | 
| 
 | 
 20.6.2008 14:21:00 
Peti, drž se! Ach jo, nevím, co Ti napsat na povzbuzení, snad jen, že to časem určitě bude lepší. Určitě to dopadne dobře!!! 
 | 
| 
 | 
 20.6.2008 11:24:38 
To snad není možný jakou má ta holka smůlu.... Teď to vypadalo tak nadějně..... achjo... 
Je to děsný, když člověk vidí plný kojeňáky a dětský domovy, a tady se jedna maminka nemůže dočkat jednoho jedinýho miminka - to je tak nespravedlivý, sakra!!!! Teď jsme řešili na MMB jednu "maminku" v uvozovkách... prosila ostatní, že vybírá příspěvky na Dětský domov, kdo může darovat oblečení, hračky atd.... ženský jí posílaly balíky s oblečením, hračky a ona to nafotila a PRODÁVALA dál jako věci po svých dětech - no hyena! Přišla na to náhodou jedna mamka, která věnovala golfky a poznala si je na Aukru, byla s nimi vyfocená dcerka té "paní" - pátrala dál a poznala si oblečení atd. Na MMB jí zablokovali, ale bůhvíkde všude ještě koho okradla... To se mnou teda cloumá vztek...  | 
| 
 | 
 19.6.2008 19:07:26 
Jéžiš Péti, to je mi moc líto  
   | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.