| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 873  [Dalších 683 >>]
Blanka a Kubíček 53978
21.5.2008 14:41:42
AHOJ -
no jéje, to je ale paráda!!!!!

LENKO - ale vážně, než jsi přišla, tak kutnohorský srazík nikdo neplánoval!!!! Ty jsi akční matka:-D:-D

PETULKO - nojo, já se ráda přidám, ale víš jak je to s Kubajzem, chodí ve dvě, nejdýl ve 14:30 spát, jinak je protivnej jak činže...
Ale snad to dáme nějak dohromady, aspoň na chvilku - opravdu by mě zajímalo, co bude Kubajs vyvádět po vypuštění v Palmě, ještě nikdy v takovým velkým prostoru nebyl (pokud nepočítám školní dvůr, kde se nic nesmí):-D
Jo - a já bych ti aspoň dovezla Avon, dneska přišla krabice, ještě jsem jí ani neotevřela.... byla jsem v bance, a v bankomatu a na Obecním úředě kvůli kanalizaci, a v krámě a pověsit prádlo.... a jsem zralá na kafe a nohy hore:-D
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
21.5.2008 13:45:59
Leni: já jsem v úterý v Praze na školení, které začíná v deset, takže vůbec netuším kdy se vrátím - může to být v jednu, ale i v půl třetí.
Jen ještě nevím jak to bude s vyzvedáváním dětí - jeden bude se školkou na výletě a druhý u mámy v Čáslavi, takže se musím ještě taky domluvit s manželem, že by je vyzvedl on a já zůstala v K. Hoře a pak Vám dám vědět buď sem nebo Peťulce SMSkou.:-)
Lenka.kutnahora 82110
21.5.2008 10:50:38
Holky, tak já si píšu do kalendáře - úterý odpo? nebo prostě po poledni? A nebude Ondrášek spát, Peti?
Tak ten čas nějak dolaďme, mně je to celkem jedno, Terezka bude v kočárku buď spát nebou koukat na sluníčko :) doufám,
PetulkaKH 47237
21.5.2008 8:51:46
Týýý jo,první srazík,už se těším.

Kristýnko,určitě napiš a já dám potom vědět Lence a popřípadě i Blance,jestli bude chtít.

Počasí by příští týden mělo být lepší,tak snad to vyjde.

Mohly by jsme se sejít u kačenek a vyrazit potom třeba na Palmu posedět.
My by jsme s Blankou naše dětičky vypustily na pískoviště.

Ale klidně navrhujte jiné varianty.
20.5.2008 21:11:49
Možná bych mohla v úterý - jedu na školení a možná bych se mohla "vyhnout" vyzvedávání Ládíka, Ondráška by snad měla hlídat máma, ale to dám ještě vědět - fakt je to se mnou těžký, nemůžu nikdy nic slíbit předem, protože nevím jak na tom bude manžel apod.
20.5.2008 21:02:46
Já nemůžu ale nic slíbit dopředu - nevím jak bude manžel v práci a někdo musí vyzvednout děti ze školky.... kdyžtak pošlu Peťulce SMS, kdyby mi to náhodou někdy vyšlo - můžu Péti??
Lenka.kutnahora 82110
20.5.2008 20:58:05
Tenhle tyden pocasi kachnickove party nepreje, ale pristi tyden by to mohlo vyjit, tak kdyztak zkuste navrhnout misto a cas, nevite nekdo, jaka je predpoved pocasi?
Lenka.kutnahora 82110
20.5.2008 20:54:53
Aaaa, uz se to zacina slibne rysovat ...velke mecheche u kachnicek :-), tak Peťa, Kristyn a moje malickost muzem, zda se, Blani, pridas se? no, asi se maminky normalne schazej nekde v hospudce, ale KH ma holt sve osobite kouzlo a neprekonatelny pivovarsky kacak.

Kristyn, ja az doted netusila, kde je v KH onen inkriminovany urad, kde pusobis...
20.5.2008 19:18:44
no teda - na na mně se podívat nepřijdou, to je teda úroveň,když vás mám "pod okny" :-D - dělám hned v tý vedlejší budově
PetulkaKH 47237
20.5.2008 19:07:56
Kristýnko,my chodíme pravidelně krmit kačenky před finančák,tak tam na tebe někdy můžeme počkat a pokecáme.

Leni,časem s tebou počítám R^.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 873  [Dalších 683 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.