| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
21.5.2008 14:41:42
AHOJ -
no jéje, to je ale paráda!!!!! LENKO - ale vážně, než jsi přišla, tak kutnohorský srazík nikdo neplánoval!!!! Ty jsi akční matka ![]() ![]() PETULKO - nojo, já se ráda přidám, ale víš jak je to s Kubajzem, chodí ve dvě, nejdýl ve 14:30 spát, jinak je protivnej jak činže... Ale snad to dáme nějak dohromady, aspoň na chvilku - opravdu by mě zajímalo, co bude Kubajs vyvádět po vypuštění v Palmě, ještě nikdy v takovým velkým prostoru nebyl (pokud nepočítám školní dvůr, kde se nic nesmí) ![]() Jo - a já bych ti aspoň dovezla Avon, dneska přišla krabice, ještě jsem jí ani neotevřela.... byla jsem v bance, a v bankomatu a na Obecním úředě kvůli kanalizaci, a v krámě a pověsit prádlo.... a jsem zralá na kafe a nohy hore ![]() |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
21.5.2008 13:45:59
Leni: já jsem v úterý v Praze na školení, které začíná v deset, takže vůbec netuším kdy se vrátím - může to být v jednu, ale i v půl třetí.
Jen ještě nevím jak to bude s vyzvedáváním dětí - jeden bude se školkou na výletě a druhý u mámy v Čáslavi, takže se musím ještě taky domluvit s manželem, že by je vyzvedl on a já zůstala v K. Hoře a pak Vám dám vědět buď sem nebo Peťulce SMSkou. ![]() |
| Lenka.kutnahora | 82110 |
|
|
21.5.2008 10:50:38
Holky, tak já si píšu do kalendáře - úterý odpo? nebo prostě po poledni? A nebude Ondrášek spát, Peti?
Tak ten čas nějak dolaďme, mně je to celkem jedno, Terezka bude v kočárku buď spát nebou koukat na sluníčko :) doufám, |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
21.5.2008 8:51:46
Týýý jo,první srazík,už se těším.
Kristýnko,určitě napiš a já dám potom vědět Lence a popřípadě i Blance,jestli bude chtít. Počasí by příští týden mělo být lepší,tak snad to vyjde. Mohly by jsme se sejít u kačenek a vyrazit potom třeba na Palmu posedět. My by jsme s Blankou naše dětičky vypustily na pískoviště. Ale klidně navrhujte jiné varianty. |
|
|
20.5.2008 21:11:49
Možná bych mohla v úterý - jedu na školení a možná bych se mohla "vyhnout" vyzvedávání Ládíka, Ondráška by snad měla hlídat máma, ale to dám ještě vědět - fakt je to se mnou těžký, nemůžu nikdy nic slíbit předem, protože nevím jak na tom bude manžel apod.
|
|
|
20.5.2008 21:02:46
Já nemůžu ale nic slíbit dopředu - nevím jak bude manžel v práci a někdo musí vyzvednout děti ze školky.... kdyžtak pošlu Peťulce SMS, kdyby mi to náhodou někdy vyšlo - můžu Péti??
|
|
|
20.5.2008 20:58:05
Tenhle tyden pocasi kachnickove party nepreje, ale pristi tyden by to mohlo vyjit, tak kdyztak zkuste navrhnout misto a cas, nevite nekdo, jaka je predpoved pocasi?
|
|
|
20.5.2008 20:54:53
Aaaa, uz se to zacina slibne rysovat ...velke mecheche u kachnicek
, tak Peťa, Kristyn a moje malickost muzem, zda se, Blani, pridas se? no, asi se maminky normalne schazej nekde v hospudce, ale KH ma holt sve osobite kouzlo a neprekonatelny pivovarsky kacak.Kristyn, ja az doted netusila, kde je v KH onen inkriminovany urad, kde pusobis... |
|
|
20.5.2008 19:18:44
no teda - na na mně se podívat nepřijdou, to je teda úroveň,když vás mám "pod okny"
- dělám hned v tý vedlejší budově |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
20.5.2008 19:07:56
Kristýnko,my chodíme pravidelně krmit kačenky před finančák,tak tam na tebe někdy můžeme počkat a pokecáme.
Leni,časem s tebou počítám . |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.