| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
20.5.2008 19:01:31
Palachovka není od nás z práce pokud vím daleko, tak až se někdy budu moct po práci zdržet, tak bych se s Váma oběma ráda sešla
![]() |
| Lenka.kutnahora | 82110 |
|
|
20.5.2008 18:53:45
Peti, já bych se na cvičení někdy přidala, jen zrovna v tu dobu koupeme Terezku, tak až to jednou stihneme dřív i s krmením, tak bych vyrazila s Tebou
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
20.5.2008 16:54:12
Ježíííš holky,vy máte stejné ikonky
...mám zmatek.Leni,cvičení je od 19:30 do 20:45.Je to prýma odreagování a trošku pohybu taky neuškodí. Procházka byla fajn..příště se může přida i Blanka ![]() Blani,co? ![]() |
|
|
20.5.2008 16:10:56
Blani, tak zcela evidentně o vyjímečné inteligenci mamuší na téhle diskuzi nemůže být pochyb a kde je dobrý zdroj, ráda se pozeptám a přiučím
![]() jak to vypadá ve Starém Kolíně? inteligentně předpokládám, že.... že by pršelo? Nebudeš někdy v Hoře Kutné? Nebo na Tě mají Kolíňačky monopol? Ráda bych tě taky poznala, vzhledem k naší zatím ne/pohyblivosti však bude muset tentokrát nejspíš Hora k Mohammedovi...K Peti už jsem těch pár metrů popojít s kočárem zvládla, fajn jsme se prošly, leč ten můj malý hladovec vyžaduje krmení poměrně často, takže jsme záhy zase upalovaly k domovu... |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
20.5.2008 15:35:38
LENKO - no o tom to je, ne? OTÁZKA je námět k hovoru, když se na něco zeptáš, ostatní mají důvod něco říct
![]() ![]() Doposud to tu vázlo, nikdo se na nic neptal, haha, že bychom tu byly samé chytré a inteligentní matky???? SMÍÍÍCH ![]() ![]() |
|
|
20.5.2008 15:07:29
Peti, to jsem nebyla já, kdo se ptal na spinning, to byla Erika, ale i tak děkuju, někdy bych se na to cvičení na Palachovce přidala, v kolik hodin to bývá? Já můžu jen odpo, když tatínek hlídá prďouska
![]() Už mi pohyb docela chybí, chodila jsem hodně plavat, ale nebráním se ani tomu spinnu, to jsem taky zkusila, kde to na tom Karlově je? Tam já to moc neznám, dá se to najít na netu? Díky, díky :) Blani, no já se snažím, zatím vás tu jen bombarduju otázkama, že? :D to naše dítko je ještě moc malinké na něco víc než jen krátkou procházku po okolí, ale časem snad rozšíříme okruh.. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
20.5.2008 8:48:57
ten srazík mě mrzí,ale návštěva odešla,až po osmé.Příště jdu i kdyby padaly trakaře.
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
20.5.2008 8:38:22
tak já už tě lapnu asi jen tady
Srazík byl bezva, holky se na tebe ptaly a moooc tě pozdravujou.... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
19.5.2008 22:03:19
Leni,spining se cvičí i tady v Hoře v tělocvičně na Karlově.V Čáslavi nevím.
Jinak chodím cvičit každý úterý a čtvrtek k nám na Palachovku..je to něco jako bodystyling,můžeš se přidat. Blani,to je sranda,až se s Lenkou uvidíme tak si řekneme,že už jsme se už viděly. |
| Erosec | 77254 |
|
|
19.5.2008 21:07:45
ahoj zdravím Vás,
prosím nevíte zda se někde v Čáslavi cvičí spining? děkuji. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.