| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 873  [Dalších 643 >>]
*petulka* 52546
16.5.2008 15:05:10
Taky vás všechny zdravim a vítám i novou kutnohoračku,já taky nejsem přímo z Hory a mám to krapek dál než ostatní "pouhých" 21km ~k~.
A holčičku mám v první třídě,takže kočárkování už dávno ne "zatim";).

Péti jsem ráda že ses ukázala a něco málo napísmenkovala,páni Ondráškovi už budou dva no to to letí :-D.
PetulkaKH 47237
16.5.2008 14:54:43
všechny zdravím a omlouvám se,že vás zanedbávám.

Petí,my se máme dobře,Ondra roste jako z vody,už to dávno není to malinkatý miminečko,ale pěkný rošťák.
Je mi líto,že vám se nedaří,ale nevzdávejte to ono to určitě jednou vyjde.

Leni,my jsme sice z Hory,ale už dávno nekočárkujeme.Ondrovi v červenci budou dva roky a na kočárku nevydrží od té doby co se naučil chodit,ale na pokecání jsem k dispozici,klidně se můžeme domluvit.
Blanka a Kubíček 53978
16.5.2008 10:37:53
LENI - ahoj, taky tě vítám, my tu s Kristýnou víříme vodu, protože kutnohorská Diskuse fakt vázne.... Taky nejsem přímo z KH - ze St.Kolína, 7km..... a do práce se taky ještě nechystám - Kubíkovi bude rok a půl....
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
15.5.2008 13:52:43
ahojky Leni, třeba se někdy uvidíme v K. Hoře, když budu mít náhodou příležitost se po práci zdržet (zatím dělám do dvanácti).
Peťulce jsem dala vědět a objeví se tu, až bude mít chvilku.
Jinak klukům bude v červenci 6 a 3.
Lenka.kutnahora 82110
14.5.2008 11:40:49
AHoj Kristy, dekuju za mile privitani, jak stari jsou tvi kluci? Uz asi na drndani s kocarkem moc ne, vid? :-D Ja se teda do pracovniho procesu jeste nechystam, teprve si tu materskou zacinam uzivat, pracovala jsem v Praze, tak ten navrat bude asi narocny, ale to je jeste k veku Terezky predcasne resit... tak snad se tu Petulka objevi, budu rada za kontakt, moc Diky, mail na mne je kdyz tak lenourek@centrum.cz. Cervene Pecky nejsou zas tak daleko, treba se nekdy muzem potkat, zatim pa, mala se hlasi tak musim frcet, mej se fajn, L.
13.5.2008 20:18:53
Ahojky Leni,
vítám Tě mezi námi. Bohužel tu snad žádná nejsme přímo z Kutné Hory - jen jedna (PetulkaKH), ale ta na diskuzi už hooodně dlouho nebyla. Dám jí vědět, že tu má "parťáky" a snad se ukáže.
Jinak já jsem z Červených Peček, mám dva syny, ale už jsem zpět v pracovním procesu (pracuju v Kutné Hoře :-D )
Lenka.kutnahora 82110
13.5.2008 15:06:13
Ahoj holky, nechcete se nektera pridat na prochazku s kocarkem? Mame temer dvoumesicni Terezku, kazdy den vyrazime ven, ale samotnou mne to prochazeni moc nebavi, rada bych si trochu popovidala. Ozvete se, muzem se potkat a zjistit, jestli si sedime. Lenka
;)
9.5.2008 21:59:23
Jéé Péti, tak to na tebe budu zase myslet (nebo radši ne, abych to nezakřikla? :-D ).
Peťka se má pokud vím dobře, jen asi nemá moc čas sem chodit.
Jinak my se tu plácáme v nemocech - já v dubnu nastoupila do práce a teď jsem byla už podruhé na paragrafu - od pondělka na něj jde manžel. Je to děs, zvlášť když je takhle hezky, ale snad už se z toho konečně dostanou
Tak hodně štěstíčka R^
*petulka* 52546
9.5.2008 18:56:05
Ahoj berušky :-D.
Moc dík za držení palečků a nesu vám zprávičku o dalšim mém kroku,jdu na další KETík už za přibližně 13 dní,protože pak bych mohla nejdřív až v září a je prý zbytečné tak dlouho čekat,oni mají do konce srpna zavřeno skrz nějakou rekonstrukci ~g~.
Jinak se mám dobře,jezdim s malou po čechách na soutěže s Kolínskýma mažoretkama a s Janovskýma tanečkama,takže zaměstnaná jsem ve volných chvílích dosta a nemám čas přemýšlet nad tim "co by kdyby" R^
Už pěkně dlouho se neozvala Peťka z Hory nevíte některá o ní?? Jak se má a co malej??
Mějte se hezky a já až bude chvilka volna tak zas písnu,zatim papa :-D.
Blanka a Kubíček 53978
4.5.2008 8:15:24
Teda, přidávám se k zarmouceným lidičkám - Peti, je mi to fakt líto, ale myslím že dát si chvíli pauzu je dobrý nápad!!!! Je jaro, udělej si radost, kup si něco hezkého na sebe.... prostě NĚCO!!! Zasloužíš si to za to trápení!!!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 873  [Dalších 643 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.