| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 873  [Dalších 653 >>]
Lenka.kutnahora 82110
18.5.2008 12:24:21
Kristyn, jelikož znáš asi dobře Čáslav, nevíš náhodou, jestli tam existuje nějaké mateřské centrum? Jak to vypadá, v KH neexistuje, tak sonduju ;)
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
18.5.2008 11:18:49
Kutnohorská porodnice + dětské odd. se OPRAVDU ruší - mohu potvrdit.
Já rodila oba kluky v Čáslavi - pocházím odtamtud a ke Kolínu jaksi nemám důvěru, takže jsem se ani nijak nerozhodovala, kam jít. Byla jsem naprosto spokojená - dokonce u druhého víc než u prvního.
Lenka.kutnahora 82110
17.5.2008 20:37:30
Holky, mate nektera zkusenost s jinou porodnicí? Kolín nebo Čáslav?
Lenka.kutnahora 82110
17.5.2008 20:34:33
Peti, souhlas, Terezka prisla na svet taky tady v KH porodnici a ja byla naprosto spokojena, taky jsem byla sama na pokoji a sestricky i por. asistentky se nam maximalne venovaly. Nedam na KH dopustit :) Hlavne sestricka Káťa a porodní asistentka Arnoštová byly fajn, byla jsem tam i na předporodním kurzu, tak jsem věděla, do čeho jdu. No, je to skoda, ze to konci, ale zas 3 porodnice v okruhu deseti kilometru jsou asi fakt moc - i kdyz s tim soucasnym babyboomem...
PetulkaKH 47237
17.5.2008 18:07:29
Leni tak to koukám s tou nemocnicí.Ono se to říkalo,když jsem šla rodit,ale to jsou už dva roky.Pak přišel nový primář a zase to utichlo...tak přeci jenom k tomu došlo.
Hodně lidí si na to oddělení stěžovalo,ale já jsem byla naprosto spokojená,bylo o mě a Ondráška pečováno,měli jsme vlastní pokoj a sestřičky jak na dětským tak na gyn. byly naprosto skvělý.

S těma aktivitama pro děti s maminkama to tady vázne.
Lenka.kutnahora 82110
17.5.2008 15:41:34
Ad to cvičení, já našla na netu cvičení od dvou let - http://www.kutnahora.info/?l=&r=62&a=&u=&typzob=2&z=395&old=

je to pod studiem J. Brachovcové
cvičení rodičů s dětmi od dvou let, každou středu od 17-18, cvičí se na ZŠ J. Palacha.
Lenka.kutnahora 82110
17.5.2008 15:26:50
AHoj Peťulko, já bydlím taky na Palachovce :-D Ty doktory jen tak sonduju, my chodíme taky k dr.Mašínové a zatím jsme spokojené, dokonce přišli na první kontrolu k nám domů, supr. tento týden jsem se dozvěděla, že se opravdu od června ruší dětské oddělení v kh nemocnice (včetně porodnice), takže s úrazy dětí a hospitalizace budou jen v Kolině a Čáslavi :(
Kam si chodíte s malým hrát, na které hřiště? je jich tu kolem spousta, mohly bychom někam sednout, nechat malého hrát, já bych drndala kočárem a popovídaly bychom. Někdy příští týden? Třeba po nebo út, tak kolem poledne, nebo dopo? můj mail je lenourek@centrum.cz, když tak písni i tam, jak by ti to vyhovovalo.
PetulkaKH 47237
17.5.2008 13:49:30
Ahoj Lenko,
naše dětská se jmenuje Mašínová.Je naprosto skvělá a obě se sestřičkou jsou moc hodný...jsem spokojena.

Od té doby co se narodil Ondra tady hledám nějaké MM,ale o ničem jsem se nedoslechla,jen v klubu Dominik chodí dětičky s maminkama cvičit,ale to je až od třech let.

Jinak bydlím na Palachovce.
Lenka.kutnahora 82110
17.5.2008 11:53:07
Ahoj holky, zdravím všechny a díky za uvítání, tak už je nás pět v debatě, no supr. Teda máme mezi dětma docela velký věkový rozestupy, nejblíž od naši malinký Teri je jak koukám Kubíček, a ten už taky kočárkům asi moc neholduje, ne? Petulko z KH, díky za nabídku, ráda se s tebou potkám na pokec, my bydlíme na sídlišti, jste někde poblíž? Az bude T. trošku větší, třeba bychom vyrazily i do Peček a st. Kolína, až ji udržím klidnou v autosedačce ;)
Nevíte holky, existuje v KH či okolí něco jako mateřské centrum - kam choděj maminy na mateřské s mimouškama si povídat (prý se takhle scházejí jednou týdně na Kaňku místní). A měly byste pls tip na dobrého dětského lékaře? Ke komu chodíte vy? ...tak ať to tu otázkama nezahltím, zatím...
Blanka a Kubíček 53978
16.5.2008 15:19:55
Šmankote Petulko II. - vy už jste ve škole???? Páni, to tak strašně utíká, no co bych chtěla, žejo? Já budu za rok a půl shánět práci - a přitom mám Kubíka pořád za moje miminko malinký ....:-D
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 873  [Dalších 653 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.