| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
31.1.2008 19:33:44
to je mi jasný - něco jsem o tom už zaslechla. Tak ještě jednou přeju, aby to teďka vyšlo
Chodíš pořád do práce, nebo Tě nechali rovnou doma?? |
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 19:30:26
Kristý maličko to uklidní,ale běh je to na dlouhou trať,ale nakonec jí dřív nebo později doběhne každá z nás umělinek
![]() |
|
|
31.1.2008 19:09:44
Peti, to je pravda, že když už víš, že ti IVF (jéé teď nevím jeslti to píšu dobře, ale ty víš co myslím) pomůže, tak je to asi už určitě něco jinýho a člověka to uklidní...
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 19:03:20
Kristý hrajou v tom šílenou velkou roli,ale ono letama ty nervíky jsou menší a menší,já už takhle bojuji pátym rokem a prostě pořád věřim ono vlastně člověku ani nic jiného nezbívá,ale už to neberu tak tragicky jako když jsem zjistila že těhu být samovolně nemůžu,rpostě to tak je a tady na diskuzích si s holkama s podobným problémem moooooc pomáháme a tak to tolik nenervuje,jako kdybys nevěděla co a jak,proč to a proč tamto.
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 18:58:33
Ano správně ,vůbec ti nemá být za co trapně,ba naopak každý by tě měl dávat vzorem,že se stim chceš nějak poprat a řešit to,moc ti přeju aby si ten odvážný krok udělala a brzy bylo už dobře a věř že ono s tou pomocí bude,jen jí nesmíš odmítat,tim že je ti trapně.
|
|
|
31.1.2008 18:55:56
Péti: Neumím si to představit - byla bych úplně na nervy (a nervy právě v tomhle hrajou hooooodně velkou roli)
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 18:54:03
Kristý je to boj,ale když jinak to nejde tak i tahle dlouhá cesta musí mít někde konec
a myslim že i ty bys to zvládla,ono vlastně ani nic jinýho člověku nezbívá ![]() |
|
|
31.1.2008 18:53:59
Opravdu Ti vůbec nemusí být trapně - každý máme nějaký problém a zdaleka ne všichni se s tím problémem dokážou poprat. Jsi velice silná, když sis sama přiznala, že nějaký problém máš a chceš ho řešit - to taky jen tak někdo neumí.
Moc Ti přeju, aby dál bylo vše už jen lepší a lepší a když budeš mít chuť, napiš nám sem jaké děláte se synkem pokroky |
| Erika |
| • |
31.1.2008 18:41:03
Ahoj děkuji za odpovědi. právě sme se o mě a o mé psychyce bavili s přítelem poslední dobou jenom koukám do zdi a jeho už to taky štve ,že se mnou není řeč a každej enmě vidí zdeptanou a ne tak veselou jako dřív,takže vidím ,že bych si měla vyhledat odbournou pomoc.Ale jemi to strašně trapný.Jinak pocházím z Jihalvy a teď žijem v Golčově Jeníkově.Domů jezdím a s kamarádkamy se občas sejdu ale většinou sedím u internetu.Trochu se mi ulevilo díky Vám :O)
|
|
|
31.1.2008 15:10:50
Peťulko vůbec nemáš zač - já vás všechny, které máte takovýhle problémy moc obdivuju - já bych to asi nezvládla. Sice jsem měla problémy s oběma těhotenstvíma, ale s otěhotněním ne... (tak teď si nejsem jistá svoji češtinou, tak se předem omlouvám)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.