| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 14:27:36
Kristý děkuji za přáníčko,jseš hodná
díky díky díky![]() |
| *petulka* | 52546 |
|
|
31.1.2008 14:25:18
Eriko,přiklánim se ke Kristýnce,měla bys s nim navštěvovat pravidelně nějakou poradnu pro podle mě hyperaktivní děti,protože s toho co píšeš tvůj syn asi takový je,to zlobení má z nedostatku aktivit a ve školce má učitelka tolik dětí že se jen jednomu nemůže věnovat a on pak všelijak na sebe strhává pozornost.Jinak tě obdivuju,že se stimhle trápeníčkem dokážeš aspon takhle virtuálně svěřit a je dobře že to v sobě nedusíš,bylo by to asi ještě horší,ale i ty bys potřebovala radu psychologa a uvidíš že vypovídání se někomu kdo tomu rozumí a umí člověka podpořit a pomoc mu to řešit je nadevše.
Můžu se zeptat ty ses od někud přistěhovala?že píšeš že máš kamarádky tak strašně daleko.A jestli ti nevadí udkud teď jseš? |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
31.1.2008 13:38:22
Tvůj příběh je opravdu velmi smutný. Asi to není to, co bys chtěla slyšet (resp. číst),ale myslím si, že bys měla se synem, ale i ty sama navštěvovat nějakou psychologickou poradnu. Myslím si, že se všechno to co jste prožili na Vás obou hodně podepsalo a sami to nevyřešíte. Bylo toho opravdu hodně a nezvládl by to nikdo. Rozhodně to není nic za co by ses měla stydět - naopak: můžeš být hrdá na to, že si dokážeš problém přiznat a chceš ho řešit.
Přeju Vám oběma hodně štěstí... |
| Erika a syn |
| • |
31.1.2008 11:25:09
Ahoj maminky ,
Koukám že tu nemáte co k čemu psát. Tak Vám povím můj příběh a ráda si přečtu Vaše názory,kritiky i rady děkuji předem.Je mi 24 let.Mám 4 letého syna s kterým ( z mého pohledu ) mám velké problémy. Jsem rozvedená , malému byly dva roky teď už v červencui mu bude 5 let svého otce už ani nezná nevídá se s ním.Nějaký čas po rozvodu jsem bydlela u svých rodičů,kde bylo jakésy peklo.Přežívala jsem tam s tím ,že já jsem ta nejhorší protože mám dítě s tím a tím a jsem rozvedená a k ničemu!Den co den jsem to měla na stole ,že se o své dítě nestarám a že jsem špatná matka.Na druhou stranu jsem několikrát dostala od svého otce facky ,když jsem naplácala synovi na zadek,protože jsem mu ubližovala.Nastávali hádky a vyhazování z domu. Naštěstí jsem se seznámila s mým přítelelem za kterým jsem se odstěhovala.Pronajmuli jsme si velký byt,našla jsem si práci a syna mi přijali do školky v místě bydliště. Ale po měsíci mi paní učitelky vzdělovaly jak Ondřej zlobí a je agresivnía daly mi ultimátum.Musela jsem pro jejich asi uklidnění s Ondřejemm zůstat 10 dní doma.Naštěstí v práci mi vedoucí vyšli vztříc,takže jsem šla na OČR.Ale po 14 dnech mi učitelka volala opět do práce, že už je to nesnesitelné ať už Ondřeje nevodím do školky a bylo ! já musela dát v ten den výpověď v práci. V průběhu tohoto dění jsme naštívili psychologa a pedagogické psychologické centrum kde mi doporučily abych s Ondřejem byla ještě chvíli doma ,že na něj bylo moc změn.(do školky mi nastoupil stejně jako já do práce)takže jsem s ním jak by se mělo nepobývala ve školce nenechávala jsem ho tam po hodinách,myslela jsem že to bude dobré.Stršně se tam těšil a jakousi zkušenost se školkou už měl,protože jsem ho dávala na 4 hodinky do školky už,když jsem bydlela u rodičů. Nevím co Teď dál oba jsme doma zdeptaní a unudění.Nnaštěvujeme často mateřské cenrum, chodíme do divadla,prostě se snažím ho nějak zabavit.Ale už sama z toho šílím nemám žádnou přítelkyni s dítětem a všechny jsou jinak odemne 50 km daleko.Častokrát to na mě padne a mám šílené depky pořád jenom brečím a vidím všechno ve špatném světle.S přítelem probítáme výchvu Ondřeje každý den a já už ustupuji až po okraj propasti,jako bych plnila jeho rozkazy.Je na Ondřeje přísný a myslím že jediný on na něj platí.Na druhou stranu mu neukazuje jen přísnou ruku je fajn hraje si s ním povídá si ale je málo doma pracuje od rána do večera ,takže je to v podstatě na mě. Poraďte co dál? Dát ho do jiné škoky a mým na stole za pár dní ten samý problém? a všude se stydět ,když by mi voläli že Ondra to a tohle? Nechci doma vychovávat vojáka vše s určitou mezí,,,,Ráda bych pokecala s někým občas co a jak jeho dítě já už totiž nepoznám jestli až tak můj syn vybočuje. |
|
|
31.1.2008 10:23:18
Peťulko: to je mi líto, že máš takovýhle problémy a přeju Ti, aby to vyšlo
Jinak já už brzy nastupuju do práce, takže mi začne asi pořádný "tóčo" - to bude veselo ... |
| *petulka* | 52546 |
|
|
30.1.2008 17:12:56
Ahoj kočičky
![]() Já sem tam nakouknu,ale taky si nechci psát sama se sebou,tak zas hned odejdu,ale je dobře že jste se přišli v novém roce podívat ![]() U mě taky nic nového teda musim se trošku pochlubit,i když to teda k chlubení neni,ale jsem 5 den po IVF-KET,už jsem to tady kdysi psala že jezdime do CARu a tak konečně se něco začalo dít. ![]() No hlavně že jste zdravoučký a co děti.... Blani co Kubíček jak roste a Péti kde tebe máme? Co Ondrášek? Kristýnka už psala že děti konečně zdravé,tak to jsem ráda ,pozdravujte odemě ty vaše sluníčka.No zatim se mějte krásně já zas nakouknu pa. |
|
|
28.1.2008 21:32:15
Blani: Jo jo, žiju, nebo lépe řečeno přežívám
Je toho poslední dobou trošku hodně a přepadají mě k tomu nějaký depky.Ale ta Kutná Hora je stejně nějaká "mrtvá" - nikde nikdo.... tady si člověk moc nepokecá |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
28.1.2008 12:09:19
Ahoj Kristýno - to jsem ráda, že žiješ....
![]() Ale jinak je fakt, že to tady je naprosto mrtvý, ani nevím, co mám psát, když není na co reagovat.... AAACHJoooo.... |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
28.1.2008 12:06:56
...KUK... |
|
|
27.1.2008 20:46:45
Koukám, že to tu zase upadá k bodu mrazu - nikdo ani nenakukuje. No co, zase si budu povídat sama se sebou
Ale kdyby náhodou někdo - jak se máte??? Co je nového? My už jsme zdraví, jinak asi nic moc nového. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.