Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 | 25750 |
|
|
14.11.2007 20:37:16
Ahojda maminy, Mám přítele v Kutné Hoře, kde občas býváme s mým 2 letým synkem i v týdnu, ale přítel je dost časově vytížený tak jsem se chtěla zeptat, zda by se tu nenšla mamina s dítkem, která by nám chtěla dělat společnost na procházkách a neprovedla nás po Kutné Hoře. Nikoho tu neznáme a doma nás to už moc nebaví.
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
13.11.2007 17:35:41
hohohoooo - mám další úlovek, ale po krámech jsem nechodila, objednala jsem u Popronu - babičce knížku křížovek, Leničce knížku co chtěla a sobě CDéčko - za odměnu.... jo a mámě takový větrník na zahradu, ona takové blbinky miluje (po kom to asi mám?)
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
4.11.2007 19:23:28
Ahoj HOlky
No máte pravdu za nás zima se nedá vůbec srovnávat se zimou posledních let,ale na vánoce by mohl být aspoň poprašek. Jinak dárky tak nějak dokupuju,ale nebude to teda nic moc letos. Dneska jsem vyžehlila konečně tu horu prádla,uf ale kdyby mě to aspoň trochu bavilo to ono né,člověk to dělá s takovou nechutí :-(( a zítra zas do práce,až do neděle,to jsou vyhlídky. Tak holky přeju krásnej zbytek neděle pa. |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
2.11.2007 12:04:11
Jo jo Blani, přesně tak - zima za našeho dětství byla o něčem jiným. Teď mám taky radši když ani nic nenapadne, než břečku, která ani nejde odhrabat, aby se dalo zajet s autem...
|
|
|
2.11.2007 8:37:31
jojo, holky, ať je sníh - ale jen 14 dní přes vánoční svátky, pak už jen na horách, hihi....
Já miluju zimu, ale tu z dětství, když jsme chodili do lesa na větvičky do vázy a tahali za sebou sáňky a dělali panáky do sněhu...... Tohle co je teď, to nemá se zimou nic společného, břečka, sychravo, jdeš po ulici, vyhýbáš se kalužím a uskakuješ aby tě nenahodily auta marastem - brrrr.... ať žijou pesymisti, hihi.... |
| *petulka* | 52546 |
|
|
1.11.2007 19:51:37
Jééé Kristý tak to je krásný,hlavně aby byly i vánoce na sněhu,jinak mě to moc nebere a ani nemám chuť pak něco zdobyt :-((
|
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
1.11.2007 19:44:01
Zrovna dneska jsem četla, že Martin má letos přijet na bílém oři a má přinést až 40 cm sněhu - tak nevím, jestli se radovat nebo strachovat ....
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
1.11.2007 17:25:50
Ahoj Blani,no jen trochu zas nestíhám,už chodim do práce tak to neni tak jednoduchý se sem dostat,ale jsem ráda že se to tady zas trošku pohnulo.
Taky bych chtěla umět vkládat fotky a obrázky :-(ale jsem antitalent a nevim jak na to,ale Blani Kubíčka ti musim pochválit je doslova náááááááááááááááááádhernej. Péti tak koukám že je Ondrášek stejnej jak naše Kačka,taky vždycky když byla malá a nemocná,tak pak vyžadovala naší pozornost stále víc,ale neboj zas ho to přejde. Jinak holky to dneska bylo venku nádherně,takhle se mi to líbí,ale Martin se neúprosně blíží,tak jsem zvědavá jakýho oře si letos osedlá :-))). |
|
|
1.11.2007 9:06:38
![]() |
|
|
31.10.2007 9:33:41
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.