Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
31.10.2007 9:32:08
a hlásím, že Kubík si k 11. měsícům konečně nadělil ZUB.
A tady přidávám jednu slíbenou fotku pro Petulku II. ![]() |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
25.10.2007 12:34:20
Ahoj Petulko,
ptáš se kde se pořád toulám tak vysvětluji. Ondrášek byl ted pořád nemocný bral antibiotika tak jsme nechodili ven a on se doma nudil tak jsme vymýšleli všelijakou zábavu a to sebralo hodně času pak kolem domácnosti něco a potom už se mi na net ani nechtělo a radši jsem si šla natáhnout nohy. A ted když už je Ondra v pohodě tak je zase zvyklej že si s ním hrajeme a vyžaduje to tak já se sem dostanu jenom když spinká a mám vše hotové a nebo když si s ním hraje manža. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
24.10.2007 18:32:37
Ahoj tak zas tady nikdo neni,ale koukám Bláňa už má kompjůtr zas funkční,tak super.
Péti a kde ty se pořád touláš?? Holky to je venku hnus co??Už aby tady bylo jaro. A co dárky už jste něco přikoupily?? já malý vytoužený kozačky,ale upozorňuju že u Bati a vyšli nás na 850kč,tak super svátek mám vyřešenej,ještě narozky a ty šťastné a veselé vánoce:-))ale už jsem v koncích,tak doufám že mě přiletí políbit můza jinak jsem pěkně víte kde. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
23.10.2007 7:42:41
není nad ženskou taktiku, že?? Jóóó co si člověk nezařídí - to nemá....
Tak máme doma svůj starý-nový dobrý počítač, doufám že mu to dlouho vydrží bez poruch!!!! Mějte se kráááásně.... |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
23.10.2007 7:38:40
nešel nám internet, ale včera jsem vztekle volala na "telecom" - tak už to snad půjde. Volal tam předím xkrát i manžel, ale s ním se moc nebavili. Prej - zavolej tam ty, když uslyšej ženskou tak určitě poraděj. Už jsem byla natolik vytočená, že se hodinu dobývám na e-mail, že jsem tam zavolala...
|
| Blanka a Kubásek |
| • |
19.10.2007 10:46:01
já si ani neuvědomila, že píšu "pod dubem" a že mě budete mít za blázna, haha.... To bylo takový spontánní, léta zvyku - kdysi jsem měla kamarádku se stejně starým chlapečkem jako je Lenička, a když jsme chtěli nenápadně upozornit na možný dárek, používaly jsme krycí heslo DUB - když před dítětem řekneš STROMEČEK - hned zbystří a má nastražený uši jak netopýr, na DUB nikdy ani jeden nereagoval, haha... dodneška to doma říkám, ale každý už ví o co jde - tak se teda omlouvám:-))
Petulko KH - Kubíktaky marodí, mrzelo mě, že nám propadne jedna hodina plavání - a najednou volá paní, že plavčo odpadá, protože mají poruchu teplé vody - tak nám to přišlo vhod..... |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
19.10.2007 9:11:48
Ahoj děvčátka,
závidím vám ty nakoupený dárečky u nás je to na 0 a ještě asi dlouho bude,protože Ondra je zase nemocný bere antibiotika tak sedíme doma a manža samotý nechce nic kupovat.Tak asi aspon začnu uklízet. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
18.10.2007 19:05:00
Ahoj hihi Blani míváte DUB??no tak na tom nejsme tak špatně u nás stojí každoročně umělý koště,takže jsme na tom podobně :-))
JO a už jsem koupila,malý dvě košilky,dvoje rukavice,v práci jsem vyfasovala od dýlerů nějakou voňavou modelínu od jojo,hrníček(ani nevim co na něm je)deštník od granka,pohádkovou knížku od pampers,jo a manžel někde koupil krásný froté bačkůrky,takže tolik u nás dárky,no a asi nic moc víc toho nebude,docela jsme se vydali z peněz na tom IVFku (ach jo kdyby to aspoň vyšlo). Jo a manžovi kupuju každý týden u novin knížku,něco oD roku 1900 až do roka zatim nevim,pořád ještě choděj a už je to myslim rok 1968,tak asi tak,jo a vlastně na to bych dočista zapoměla,koupila jsem pro křečka Honzíka klec,teď ho máme jen v bedýnce.A to je už opravdu všechno. |
| Blanka a Kubásek |
| • |
18.10.2007 10:23:12
no KRISTÝ - víš co jsem udělala zrovna včera? Kubík taky miluje Shreka, jak teď na něj byly pořád ukázky, nemohl odtrhnout oči od TV když mu Lenička pustí klip na PC je v transu!!! Tak jsem včera v lékárně koupila ty multivitamíny se Shrekem, stály kolem 250,- Zabalím to jako dárek pro oba, Lenička sní vitamíny, protože se jí lámou nehty a nejí ovoce a Kubík bude mít krabičku se Shrekem a hodinky na hraní!!! To jsem hlava, co??? HAHA...
No jinak ty dva pididárky byly dívčí kalhotky se Snoopym a pásek k riflím s lebkama - takže nic pro vás, hihi..... Jinak Lenička dostává každý rok kalendář do pokojíčku na stůl, tak to už bude třetí dárek!!! To jsem teda dobrá, nakonec u nás pod tím dubem bude i něco ležet:-)) |
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
15.10.2007 22:37:08
nestíhám, nestačím.. tak jen přímá odpověď na otázku:
http://mc-setkani.wz.cz/view.php?cisloclanku=2007100003 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.