| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 873  [Dalších 463 >>]
PetulkaKH 47237
8.10.2007 19:14:08
Jééé ahoj Petí.
Ondrášek je velkej rošták a nestíhám ho odchytávat,ale nejhorší je že to od něj odkoukává Blanky Kubík.
Ted posledních 14 dní byl nemocný (nějaká viroza),ale už je zase fit.
Na Vánoce se pomalu připravujeme a přemýšlíme jak vysoko dát stromeček,aby se na něj Ondra nedostal a neshodil.
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
8.10.2007 13:21:40
PEťko, ale jo, bejváme, ale to nesmí chodit do školky. Jenže vzhledem k tomu, že je letos předškolák ho nemůžu nechávat doma "jen tak"...
*petulka* 52546
8.10.2007 13:06:31
Blani nezlob se na mě,ale tak teď si mě rozesmála,víš s tim grippenem a tak,no tak hlavně že jsme zdravý............,ale je to od něj lumpárna,když má na dvd i s videem tak by si to měl v hlavince srovna a poplatit nejprv co má a pak si pořizovat třeba i ktomu všemu plazmovku že??

Kristý bejváte taky někdy zdravý??ale nic si z toho nedělej já to znám, tři roky zasebou jsme kvůli hornim a dolnim cestám dýchacím byli v lázních,až loni prvně jsem tak nějak zpozorovala že je to lepší a lepší,snažíme se s ní v zimě být na horách a babička s dědou jí v létě berou k moři.Přeju abys vydržela.
Blanka a Kubásek
  • 
8.10.2007 12:36:21
zdravím vás tu všechny, jak vidíte, svůj PC stále nemám, do toho se manžovi pos.... auto, bývalej opět nezaplatil alimenty a to prosím přišla Lenička ze školy s tím, že se má zaplatit záloha na lyžák a navrch se přihlásila na výuku znakové řeči (což se taky platí)... Takže u ns budou letos Vánoce fakt super, jediný štěstí, že Léňa je skoro dospělá a vidí jak na tom jsme, takžeholt žádný dary předary čekat nebude a Kubík je tak malinkej, že z toho nemá rozum, takže dárečky taky řešit nebude, bude zírat na světýlka a mít vykulený oči....
No j je měla vykulený, když přišel výpis z účtu...
Alimenty nikde a Léňa přijela od táty s tím, že mají nový DVD rekordér i s videem.. No já jim to nezávidím, ať si koupí třeba grippen, ale ať napřed zaplatí to co má....
Achjo....
Mějte se kráááásně....
8.10.2007 12:21:59
promiň, nějak se mi toho tam napsalo víc než mělo. Takže ještě jednou - ahojky Peťko...
8.10.2007 12:21:13
u nás novýho snad ani nic - kluci pro velkou změnu opět maroděj, takže jsme zavření doma...
*petulka* 52546
8.10.2007 11:51:06
Ahoj kočenky,tak jak se pořád máte?? já jsem se sem nějak dřív nedostala,tak se omlouvám,ale stejně koukám že tady zas nikdo moc neni,to neva tak aspoň to trochu rozpohybuju(teda snad).
-Tulení jakej byl večerníčkový park?chtěla jsem tam s malou jed,ale neměla jsem auto,manža s nim odjel na melouch,tak jsem aspon šla na houby.
-Kristý a co u vás novýho??
-Péti co Ondrášek to už je určo kus chlapa viď a stíháš za nim běhat??
-Blani co ty už máš svůj pc?? to si taky nedělala nic jinýho než si na něm pařila a takhle chudák dopadl že??Taky mám z vánoc už depku,zvlášť když už jsem do obchodu před třemy týdny obědnávala kazety,kosmetycké balíčky a podobné bejkárny,ale nadruhou stranu se těšim na ty rozzářený očka naší malý pod stromečkem a hlavně až budem ježíškovi psát tak to miluju.
-Jinak já jsem teď na neschopence,tak sem můžu a já budu nahlížet častěji.
Zatim ahoj pa.
Blanka a Kubásek
  • 
28.9.2007 12:52:19
Zdravím vás z půjčeného počítače, slíbila jsem fotečku z plavání - ale bohužel nemám z plavání ani jinou, o všechny jsme přišli zhroucením našeho záhadného počítače, děkuju Petulce za vyřízení pozdravu - je toho poslední dobou nějak moc,PC v háji, účet na nule, Vánoce za dveřma, Kubík nemocný, manžel taky - ale zaboha ho nedostanu k doktorovi.... je to síla...
Holky, taky už máte depku z Vánoc? Já CHCI BÝT DÍTĚ!!!!!! Chci se těšit na sníh a dárečky a světýlka a ne řešit, že do Vánoc zbývají jen dvě výplaty a co komu koupit aby to byo hezký a moc to nestálo a taky nechci stát ve frontách mezi prdlejma lidma, kteří budou dělat jak kdyby byl konec světa a tahat domů na Štědrý den ráno balíky mouky a cukru, zatímco já budu mít v košíku chleba a rohlíky a budu za nimi stát hodinu ve frontě.....
Aúúúúúúúú
PetulkaKH 47237
22.9.2007 12:07:34
Ahoj holky,
omlouvám se za nepřítomnost,ale dávali jsme plastová okna tak jsem se sem vůbec nedostala.
Petulko,Ondrášek je pěknej rošták a už sám chodí a myslí si že jevelkej kluk tak nech ce ani jistit za ruku.
Tuleníku,děkujeme za pozvánku,ale už něco máme...škoda.
JO a všechny vás pozdravuje Blanka s Kubíčkem,mají momentálně nefunkční PC.
21.9.2007 19:02:08
Ahojky Tuleníku, to vypadá moooc zajímavě. Nemáš k tomu něco podrobnějšího?? My sice marodíme, ale snad to nebude tak vážný...
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 873  [Dalších 463 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.