Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
21.9.2007 0:18:17
Kdybyste v neděli nevěděli co s načatým odpolednem - ve Zruči bude pro děti Večerníčkový pohádkový park...
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
19.9.2007 9:44:14
Tak jsem chtěla napsat co je nového a koukám, že na mě kouká Kubík z postýlky:-))
Máme za sebou 2 lekce miminčího plavání, tak hodím fotečku, ale teď jdu ďáblík posadit na nočník, pááááá.... |
| *petulka* | 52546 |
|
|
18.9.2007 20:01:54
Ahoj holky,tak teda jen tak ještě něco málo k tý škole,Blani ty pastelky jsem taky musela sehnat,i obyčejný tužky ty tříhrotý a vůbec nikoho nezajímá jestli na to máš nebo ne,když to dítě nepřinese něco co po něm učitelka chce tak ho před dětma nehezky pokárá,tak radši co malá řekne jdem a kupujem ,stalo se nám že kvůli těm deskám na čísla nemohla ani spát,jak byla vystresovaná.
Jinak holky moje jak se vede?? Péti co Ondrášek už cape?? U nás nic novýhe jen teda jestli můžu poprosit jdu na ivfko tak držte palečky v pondělí nám to začíná,bojim bojim. Tak kočičky mějte se krásně a já se zas ozvu,papa. |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
11.9.2007 9:53:00
BLANI: tak to je taky "dobrý" - ale to bych se možná už šla přeptat ředitele, jestli na to má učitelka právo... (platím to přece já a ne učitelka)
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
11.9.2007 9:38:48
Ahojky - u nás kdysi trpěla kámoška, protože nastoupila nová učitelka pro prvňáčky a zaváděla samé novoty, chtěla třeba, aby děti neměly normální pastelky, ale tříhranný, že se na nich učí právné držení tužky, jenže krabička normálních pastelek stála 30 korun, zatímco tahle 150,- no a takových libůstek si navymýšlela víc, takže naprosto chápu a přeju pevné nervy....
|
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
11.9.2007 9:30:21
Peťulko to si můžou takhle diktovat? Vždyť Vás to stojí peníze... A to Vám na začátku nedali nějaký instrukce co máte nakoupit?? Nás čeká první třída za rok, tak nemám představu jak to chodí...
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
5.9.2007 16:15:46
Ahoj
Petulko,s tou školou to bude určitě dobrý chce to povný nervy. Tuleníku,máš krásný děti. |
| *petulka* | 52546 |
|
|
5.9.2007 12:55:00
Ahoj holky,tak dnešní třetí den školi jsme šli s pláčem,pořád se malá bojí že něco nebude umět a dostane pětku,nevim jak jí mám vysvětlit,že proto tam chodí aby se všechno naučila,tak tohodle jsem se bála a to ještě kevšemu učitelka pořád po nich chce něco co už maj ale chce to v jiný verzy,třeba jsme koupili desky na čísla a ty se pani učitelce nelíbý,tak dostala nařízeno ať koupíme jiný,menší a podobný nesmysli,no chápete to??
Omlouvám se že vás tim otrvuju,ale potřebovala jsem to ze sebe dosta,ach jo. |
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
2.9.2007 16:43:24
to víte, že se nezlobím.. jen nějak nechápu, jak to, že si pořád moji krásnou holčičku někdo plete s klukem :o))) Musíme dorůst do tech culíčků... i když - souhlasím s Vámi, že to bude za chvilku větší drak než bráchové...
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
2.9.2007 10:59:47
Ahoj-> no Blani hlavně že je to na koho svést viď hihi:-)).Ale Tuleník zatim nenapsala,tak doufám že se nezlobí,ale jinak holčička je hezká,jen nevim jestli bude chtít mít culíčky až bude větší a hlavně"školu"brášků.
Kristý tak to budu držet pěstičky až do toho půjdete ať to ta holčička je. A kdepak je Peťka?ta si určo ještě užívá prázdniny,tak jí přeju hezký počasíčko. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.