| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 873  [Dalších 443 >>]
Blanka a Kubíček 53978
2.9.2007 8:44:03
Ano ano, za všechno může Peťulka prosím.....smíích..

TULENÍKU - to teda fakt promiň, ale i kdyby to Petulka nenapsala, já bych si taky myslela, že jsou to všechno kluci - tak holčičku prosím za odpuštění, ale stejně jí ty lumpačiny koukají z očí, ta bude mít od bráchů dobrou školu, haha. Aspoň se neztratí a nikdo si na ní nedovolí.
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
1.9.2007 21:43:03
Ahojky, po delší době zdravím - nějak nestíhám...
Já mám taky dva kluky a chtěla bych ještě pokoušet tu holčičku, ale pokud to nevyjde, tak napočtvrté už to zkoušet nebudu :-)))
*petulka* 52546
1.9.2007 17:33:49
Ahoj Tuleníku,promin,to jsem asi způsobyla já ,napsala jsem že klucí jsou jeden jako druhej a ona v prostředku je holčička:-)))tak to se omlouvám.
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879
1.9.2007 15:35:26
jé, ale já mám holčičku :o))) to prostřední, nejmenší je Eliška :o)))
Blanka a Kubíček 53978
1.9.2007 11:17:40
TULENÍKU - to jsou kluci jak schůdečky - jak se to dřív říkalo:-))
No, máš můj obdiv, někdy to asi musel být dost zápřah, co?? A netoužila jsi někdy po holičce? Mám jednu známou, ta měla většího syna, pak se vdala, měla další 2, její muž bohužel zemřel a když se po letech vdala znovu, měla dalšího syna - takže celkem 4 !!!! Já jí pak potkala na gyndě těhotnou, to jsem myslela, že mě trefí, protože mi řekla, že prostě chce holčičku a si na ní počká i kdyby měla porodit fotbalovou jedenáctku.. No to páté je naštěstí opravdu holčička, takže to ukončili, hihi....

PETULKO II. - jojo, Kubík je naše Sluníčko a navíc si na něj teda nemůžu v nejmenším stěžovat, je moc hodný, usměváček, moc hezky papá, zatím mi nikdy neplival jídlo, co mu dám to sní - no jen aby mu to vydrželo:-))
31.8.2007 22:04:08
možná by Vás zajímalo, co se děje...http://mc-setkani.wz.cz/index.php.
*petulka* 52546
30.8.2007 17:57:47
Ahoj Blani,tak teda musim říct že Kubík je úúúúúžasnej,nádhernej a ten jeho úsměv no neni co dodat,je vidět že jste si na něm dali pořádně záležet,je opravdu k nakousnutí(promin,ale je slaďoučkej).Takovej broučínek jen ho pomuchlánkovat,určitě se rád mazlánkuje,je báječnej.
Tuleníku my se ještě moc neznáme,ale vítám tě tady taky a jsem ráda že další spřízněná dušička si nás našla,taky máš krásný kluky,musíš z nich mít radost,jsou jeden jak druhej,takový šibálkové,ale krásný,klucí jak z plakátu,taky si přeju velkou rodinu,ale zatim máme jen jednu letos už za tři dny školačku.
Taky bych vám tu naší treperendu poslala,ale nevim jak se to dělá,zatim jsem neměla tu potřebu,někomu něco poslat tak když mi poradíte budu ráda a taky se pochlubim.
30.8.2007 10:00:58
a taková je moje smečka
Blanka a Kubíček 53978
30.8.2007 8:53:34
Tak takhle vytapetovat jsem to tu fakt nechtěla,
to se teda omlouvám:-))
No, sami jsme včera zrovna s manžou koukali, jak
Kubásek strašně vyrostl, to prostě jen člověk zírá
a ukápne mu u toho slzička. Kubí už sedí, zkouší lézt, když ho podržíme na nočníčku, tak už tam
něco vyrobí:-)) Pusa mu jede, pořád něco žvatlá,
moje předpovědi se naplnily, říká TÁTA, BÁBA, TETA, něco jako ejda, áto - takže prostě tvrdím,
že AUTO říká dřív než MÁMA, na mámu kašle...

TULENÍKU - tak to je náhoda, já jen pátrala, kdo tu naši diskusi založil a tak - svět je holt malej...
Blanka a Kubíček 53978
30.8.2007 8:47:17
Petulko II. - takhle roste Kubíček:-))
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 873  [Dalších 443 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.