| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 873  [Dalších 423 >>]
PetulkaKH 47237
14.8.2007 15:40:50
Tuleníku,děkuji za pozvání určitě to bude moc zajímavé povídání,něco o tom už vím a kdyby byl Ondrášek novorozeně tak do toho určitě půjdu,ale doufám že plín co nejdříve zbavíme.

Kristýnko,máš cestovní horečku?Já jí mám pokaždé několik dní před odjezdem a to stačí,aby jsme jeli jenom k našim na víkend.Tak si to hezky sepisuj,aby si na nic nezapoměla.

Blani,to by byl balzám na duši a hlavně na nervy tak doufám,že to někdy podniknem a jsem pro v létě,zimu moc nemusím.
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879
14.8.2007 15:14:32
Blanko a do Poděbrad to máš blíž? Nebo možná bude dělat plínkové povídání i Julka v Čáslavi...
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
14.8.2007 9:06:43
Já mám sice dvouletýho, ale ještě na plínách a látkové jsem dávala už tomu staršímu (a mladšímu samozřejmě taky). Jsem asi "zaostalá", ale mě to přijde lepší - teda přiznávám, že to střídám - na noc jednorázovku nebo když někam jedem taky...
Jinak v pátek frčíme na dovču, tak ještě sháním nějaký věci a nedaří se mi :-((
Blanka a Kubíček 53978
14.8.2007 8:50:40
TULENÍKU - povídání o plenkách by mohlo být zajímavé, jen to máme trošku (trošku víc) z ruky, no. Mám to změřený - 42 km od baráku do Zruče..
Ta hlídací babička po ruce je bezva, ale jak jsem psala, tchýni nemám, moje máma není hlídací, ta si maximálně půjčí na chvilku kočárek, ale nedovedu si jí představit přebalovat...... Asi bych neměla pomlouvat vlastní mámu, ale je to tak, Leničku nepřebalovala nikdy a je jí 17 let, natož Kubíka po takový době.... a moje babička je zase stará, bolí jí záda, Kubíka neudrží, takže taky jen na povození kočárku......

PETULKO II. - to je rána - návrat do práce po dovče, viď? Byla jsem vždycky tak znechucená - a ty se ještě musíš tvářit mile a přívětivě, i když bys ty lidi nejradši poslala do háje - no že mám pravdu.... smííích....

PETULKO KH - to teda doufám, že to vyjde, je to tam bezva, nic nejezdí, je tam velká zahrada, měl by tam být bazének ještě po Leničce (to by byla nostalgie) je to tam jak doma, koupelna, plyn, elektrika - jen je potřeba tam jet v létě, baráček je kamennej, tudíž studenej - a v horku je to oáza a balzám na nervy - v zimě holt soutěž KDO PŘEŽIJE, haha.....
14.8.2007 8:09:10
Babička je sice pracující, ale i tak mi dost pomáhá, že v rámci proházky za ním ůžeme do práce, nebo odpoledne na zahrádku. Navíc mi teď pomáhá s podnikáním, takže je to prima.

Taky je u Vás taková mlha? Kluci jsou z ní nadšení :o))))

Holky, kdo máte mrňátka - ve čtvrtek dopoledne ve Zruči bude povídání o moderních látkových plenkách...
PetulkaKH 47237
13.8.2007 19:18:41
Ahoj holky,

Tuleníku,
babička nadosah je velké plus...my máme jen jednu a to ještě 120km od nás.

Blani,
to je škoda mohl to být super víkend,ale třeba se ještě naskytne příležitost..jo,a držím palce,aby se Kubík co nejdřív uzdravil.

Petí,
Z Ondráška radost máme velikou a to že je rošťák nevadí,aspoň si ho pěkně užíváme.
*petulka* 52546
13.8.2007 18:51:40
Ahoj holky,koukám že máme novou maminu ,tak i já jí zdravim i když jsem tady jen zřídka,ale uznejte aspoň něco.

Péti Ondrášek je krásnej,takovej budulínek,musíte z něj mít radost a jak čtu tak je to i pěknej rarášek,ale kluci musej trochu zlobit,hlavně že je zdravej.

Já jsem dneska byla prvně v práci po dovolený,ách jo to to uteklo,tak teď si dávám pauzičku tady u pc,Kačenku máme na prázdninách a mužíček má odpolko,tak jdu pokecat.

Zruč trochu taky znám,vdávala jsem se tam a tcháníci jsou z Kácova,takže pouť znám moc dobře je to jen o málo menší než v K.hoře,spousta atrakcí,stánků atd.
Takže nás o víkendu nemine,bych se moc divila,kdyby tam naše mladá nechtěla hihi.

Tak holky moje zlatý,mějte se krásně a já zas písnu,slibuju že co nejdřív papa.
Blanka a Kubíček 53978
13.8.2007 8:45:56
Ahojky všichni (všechny)....

PETULKO - to je teda sranda, já jsem přemýšlela nad tím, jak byl tvůj manža na tý služebce a můj v práci, že bych řekla tomu mému kamarádovi, jestli by nám ve Zruči nepůjčil tu chaloupku, třeba jen na víkend, 3 dny, jen aby se něco dělo a neseděly jsme samy doma, když se letos dovča nekoná - no a chlapi už jsou doma, Kubík nemocný, venku ošklivo..... achjo....
12.8.2007 21:29:56
Já pocházím z Domažlic.. sem zavál bláznivý vítr moje rodiče... a jak to tak vypadá, asi zapustíme kořeny natrvalo... stejnak je to plus mínus všade stejné, tak proč nevyužít aspoň jedné babičky nadosah...
PetulkaKH 47237
10.8.2007 12:06:55
Já jsem zase z Jindřichova Hradce a řeknu vám hned bych se tam vrátila,ale kvůli manželovo zaměstnání bydlíme tady.
Chvilku přestalo pršet tak jsem si skočila nakoupit a koukám,že jsem to měla akorád,protože tady zase začíná pršet.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 873  [Dalších 423 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.