| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 873  [Dalších 413 >>]
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879
10.8.2007 11:49:45
No jo, Zruč je zase na pomezí Kutnohorsko, Benešovsko, Havličkobrodsko.. tak možná proto nevím, kam se zařadit.. :o)
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
10.8.2007 11:02:11
Vítám novou maminku.
Tak já jsem původem čáslavanda, ale přivdaná do Kolína a momentálně působící v Červených Pečkách - takže napůl cesty mezi K. Horou a Kolínem, tak jsem se "vecpala" do Kuthnotoráků i Kolíňáků :-))) Jinakm mám dva kluky - staršího hyperaktivního, což Ti asi nemusím vykládat co to je :-) a mladší je naštěstí kliďas. Teda po bráchovi se opičí, ale sám takový není.
10.8.2007 10:09:07
Taky se obávám, že mi z Elišky roste podobné šídlo jako jsou kluci.. ale co, přežila jsem dva, přežiju i třetí..

Teď tu nádherně prší..... to je dobře...
10.8.2007 10:08:27
Blanko, to je fakt, že je tu málo práce, ale snad se to pomalu zlepšuje... ono je to i o tom, jací jsou tady lidé - přeci jenom většina z nich jsou bývalí ševci a to se dost projeví.... ale zlepšuje se to.

Mateřské centrum jsme si tady rozjely vloni... chystáme na září opakování úspěšného pohádkového parku.. tak kdybyste chtěly, můžete zaskočit :o)))

Se školkama je to tady takové podivné - já budu vozit děti do Hulic, protože se mi přístup místní školky nelíbí...

Jo.. a u Kolína jsme bydleli dva roky.. tak to tam taky trošku znám - naštěstí jsme měli možnost jezdit do Poděbrat a do Nymburka... tam ty centra fungují báječně :o)
PetulkaKH 47237
10.8.2007 9:57:26
HAHA jestli z Kubíka roste to co z našeho Ondráška tak mi z bytu udělají kulničku na dřevo,však si včera viděla jak je Ondra VŠUDE a nenechá nic napokoji.
Blanka a Kubíček 53978
10.8.2007 9:50:16
PETULKO - v zimě budem chodit K VÁM..!!!!!! Nachytej nějaký teplo a v zimě se budem ohřívat, haha.... nebo si ve sklepě uděláme hernu pro děti.... áááchjooo
PetulkaKH 47237
10.8.2007 9:24:36
Hora je opravdu zakopaná a není kam jít,ale máme tady školkohospodu :-)),ale jenom na léto tak netuším kam budeme chodit v zimě.
PetulkaKH 47237
10.8.2007 9:21:44
...tak to mlíčko neuspělo,Ondra to jenom ochutnal a hned vyprskl.A ten dáreček pro tátu jsem taky nesehnala...Ondra usnul v autě tak tam s ním Jirka čekal a já sháněla želvičky,měli jenom suchozemský ZA 2900kč.
Blanka a Kubíček 53978
10.8.2007 9:14:29
proč sem nekoukají čáslavandy fakt netušíme.... Jestli jsi četla trochu dozadu, víš, že si tu děláme legraci, že se na kutnohorsku jezdí koňma a svítí loučema... ne že by na tom bylo něco špatného, smííííích... ale Petulka snad dávala kontakt na Rodinku i do čekárny k dětskému doktorovi a nic....
No a to že je v Hoře mrtvo, to je fakt, ale v kolíně je to podobné - když jdeš o víkendu na procházku, všude zavřeno, pusto, není si ani kde dát zmrzku.. V Kolíně je teda aspoň Mat.centrum a dělá se dost akcí pro děti.

Já osobně mám 17 letou dceru a 8. měsíčního Kubíčka, manžel zlobí málo, asi je to tím, že je málo doma :-)) a tchýně neprudí, protože už není, ani jsem jí teda nikdy nepoznala... Někdy toho lituju, protože nemám z koho tahat zkazky o manželovi - jestli zlobil, jak se učil, kdy začal mluvit, sedět....
A ve Zruči to znám, jezdila jsem tam ke známému na chaloupku relaxovat, ve Zruči je krásně, jen tam lidi nadávali, že není práce, továrna na botičky v háji a všichni co jsem tam znala jezdili za prací do Prahy.....
Tak zatím, brzo nakoukni......
PetulkaKH 47237
10.8.2007 9:06:12
Tuleníku,vůbec si nás nevyděsila a budeme rádi,když sem budeš za náma chodit,aspoň se to tady bude trošku hejbat.Proč jsem nechodí ani Čáslavandy netuším,oni spíš chodí na diskuse podle narození.
Jinak já jsem přimo z Hory,ale né rodačka bydlíme tady tři roky,mám manžela co bych nevyměnila a 13měsíčního synka co byl hodný miminko a klube se z něj velkej rošťák.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 873  [Dalších 413 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.