| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 873  [Dalších 393 >>]
Lůca+Aduš 68558
4.8.2007 17:17:16
Ahoj holky, nevíte někdo nějaké podrobnosti o pouti v Kácově??? Vím, že tam jede Posázavský pacifik, je to 18.8. Ale dál nevím nic. Jaké jsou tam atrakce atd. Díky L.
PetulkaKH 47237
24.7.2007 18:44:40

Ahoj Petí,
tak tohle je náš oslavenec.
Nějak není sil chodit na PC,Ondrášek je malej velkej rošťák a vyžaduje spoustu pozornosti.Začal chodit zatím jenom ta ruce,ale zato pořád.

Lituju tě,že musíš v těhle vedrech sedět v obchodě a né s dcerkou někde u vody.
Tak zase někdy pa.
Blanka a Kubíček 53978
24.7.2007 9:14:26
ahojky,
zrovna včera jsme měli srazík v pizzérce s mamkama s diskuze a bylo to mo fajn.
Nojo, Kubíkovi je 7 měsíců, ale asi chce zůstat miminkem co nejdýl, nechce se mu sedět, nerostou mu vlásky a nemá žádný zub. Já mu to přeju, jen ať si to užívá, ještě se nasedí a se zubama natrápí....
Jinak je ale strašně moc hodný, vůbec nezlobí, nevzteká se, pořád je jak sluníčko, vůbec nevím, čím jsem si to zasloužila, asi to děťátko nějak podvědomě cítí, že je chtěné a že ho mjí všichni rádi - nevím....
S tím nakupováním máš pravdu, lidi jsou jak blázni, nevím kde pracuješ, ale já byla v sobotu v Kauflandu a skoro nebyly volné košíky, lidi do sebe strkali... no děs běs. Já absolutně nechápu, když dřív byla na každé vsi jedna mrňavá prodejna a lidi měli taky co jíst, upečeno, navařeno. Dneska je spousta restaurací, rychlého občerstvení, Mekáčů, čínských bufetů, tam je taky věčně plno a ještě lidi nakupujou jk diví - kam to všechno dávají?
Kamarádka měla tuhle zlomenou ruku, dělá na kase a nějaký pán byl naštvanej, že musel kvůli kódu dát na pás karton plechovkového piva. Tak s ním s prominutím fláknul na ten pás, ale zrovna jí na tu ruku.... Fakt dobrý, navrch to s ní v práci nesepsali jako pracovní úraz a dostala mrňavou nemocenskou....
No to jsem teda odbočila....
Měj se moc hezky a zas se ozvi....
*petulka* 52546
23.7.2007 17:26:20
Ahoj Holčiny,tak koukám že se tady snažíte přimět nějaký kutnohoračky k psaní,ale nějak marně.
Nebuďte na ně tak hrrr,třeba se vás bojí (hihi).
A co je jinak nového už tady dlouho nebyla Peťka a to určitě už Ondráškovi byl nedávno rok,Ani se nepochlubý!!
TRošku pozdě ale i tak přeju Ondráškovi všechno nej nej a ať se mu celej život daří.
Blani a co Kubíček,to už taky musí být kluk veliká a co už umí??pochlub se a nešetři chválou.
U mě nic novýho ,snad jen že v srpnu jdu na ivf,tak mi držte palečky ať to dopadne jak nejlépe může.
JInak pořád v práci a lidí v krámě jak blech,nechápu je co furt můžou kupovat a hlavně pořád každej brečí jak má málo peněz a přitom kupujou snad i to co nepotřebujou,hlavně že je na to nějaká sleva.
HOlčiny mějte se zatim krásně,užívejte si horkého léta a já zas písnu papa.
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
10.7.2007 14:52:29
Blani, mám obavu, že asi nepustěj - minule jsem si tu rejpla já a reakce žádná
Blanka a Kubíček 53978
10.7.2007 8:47:24
Kristý nepruď jóóóó..???? smíííííích...........
Já se sem hrnu, že jsou tu 2 nový příspěvky - a zas nic... Do KH asi ještě nedorazila civilizace, jezdí s koňma a dorozumívají se TAM-TAMY, jinak fakt nevím.... (teda kromě Petulků I. a II. samozřejmě)
Tak a teď očekávám, že se do mě kutnohorský mamky začnou strefovat, co je pomlouvám a trochu se to tu pohne.....JÁ SI POČKÁM...JÁ MÁM ČASU DOST....
9.7.2007 20:28:21
chybička se vloudila - mám na klíně Ondráška, tak se mi blbě píše. Ten čtvreček mělo být toto:
9.7.2007 20:25:57
Koukám, že Kutná Hora opět upadla v zapomnění
Blanka a Kubíček 53978
27.6.2007 16:40:33
Petulko II. - užijte si dovču, na Mácháči je krásně, byla jsem tam s Leničkou a moc jsme si to užily, spaly pod stanem, hrály minigolf, jezdily po jezeře na kánoi, vyšplhaly na Bezděz... jé, to už ani není pravda........
Teď si počkám, až tam vyšplhám s Kubíčkem....
Tak se zase ozvi, pááááá.........
*petulka* 52546
21.6.2007 18:43:58
Ahoj holčiny,Péti tak to je krásný,že už pomalu zkouší chodit,je to kluk šikovnej a ten bazén,však ono se mu to časem zalíbí.
Jinak opravdu toho času tolik neni ale snažim se tady s vámi bejt co to dá.
Ale že máme krásný teploučko ani nikam do světa nemusíme,nebo se někam chysáte??
My jen na Mácháč ale tam je taky krásně a už se strašně těšim,sice je to až v srpnu,ale ono to uteče jak voda.
Mějte se krásně,užívejte si léta a zas někdy papa.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 873  [Dalších 393 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.