| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 873  [Dalších 383 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
20.6.2007 11:13:45
kde jste kdo? Kutnohoračky hola hola, "rodinka" volá...
12.6.2007 20:20:34
téda tak jsem naběhla, že tu jsou dvě nový maminky a ony to jsou Peťulky :-)))
PetulkaKH 47237
12.6.2007 18:35:37
Ahoj Petí,to je dobře že si taky najdeš čas a podíváš se na nás.Asi toho máš moc tak ten čas se nedostává.
My s Ondráškem se máme dobře...stal se z něho pěknej raubíř taky mu už 1.7. bude rok,ach jo jak to letí.Dnes jsme byli poprvé v bazénu a moc se na to netvářil byla mu zima a drkotal těma čtyřma rubama co má...jinak už se pokouší o první krůčky,ale moc mu to nejde zato po čtyřech lítá jako blesk.
Tak zase někdy pa.
*petulka* 52546
12.6.2007 17:07:15
Ahoj Blani tak to je super že si s Peťkou takhle rozumíte,já když jsem si s ní psala tak mi taky připadala hrozně fajn.
A co Kubík už umí zazpívat? hihi.
Já se nikam moc nedostanu,teda každý pátek do kolína s malou na mažoretky,ale to je jen na hodinku,jinak práce,domácnost a tak,ale už se těšim na prázdniny,mám jen týden volna v srpnu,ale už aby to bylo.
Zatim se měj krásně a brzy pa.
10.6.2007 11:52:02
BLANI já vím, ale přbylo toho tu víc, tak jsem letěla, že už......no tak tady budu zase klofat já :-)))
Blanka a Kubíček 53978
10.6.2007 7:35:14
tohle je opravdu ta ztracená Peťulka č. II., jediná mamka, která má v okrese Kutná Hora internet (aspoň to tak vypadá)....
9.6.2007 17:58:39
teď jsem naletěla zase já :-)))
Blanka a Kubíček 53978
9.6.2007 9:46:25
Když ono toho je tolik..!!! Kubíkovi už bylo půl roku, měli jsme vítání občánků, je moc a moc hodný, spí celou noc, zuby ještě nemáme, sedět se mu taky moc nechce - teda do světa by koukal, ale nechce se mu držet rovnováhu. Chodíme do Mat.centra v Kolíně na zpívání pro děti od 4.měsíců, to se mu moc líbí.
Díky diskuzi tady jsem poznala druhou Petulku, nabídla mi oblečky po Ondráškovi, já si pro ně jela - a bylo to... A jsem moc ráda, je to po dlouhé době normální člověk, s kterým se dá jít na procházku s kočárkem, nebo pokecat u kafe - a hlavně si rozumí i naši hlapi (ti velcí), takk jsem ráda, že si má i manžel s kým pokecat....
*petulka* 52546
8.6.2007 21:06:06
Ahoj Blani ráda tě vidim,znáš to pracující mamina,dělá všechno jen na sebe si najde hoooodně málo času,ale tendle týden a příští budu mít ho ažaž,mám totiž malou s tcháníkama v Itálii,je to na jednu stranu hrozný tak dlouho a daleko jsem jí ještě nikdy neměla,ale na druhou stranu si to tak nějak užívám.
A co u vás novýho co Kubíček jak roste už z něj musí být chlapák vid??
Je to hrozný jak to letí.

Péti a co ty a Ondrášek jak se máte??
Blanka a Kubíček 53978
8.6.2007 17:43:56
no teda - to zírám, já už si myslela, že si zase Kristýna dělá legraci.....
PEŤULKO - vždyť my sem nakukujem jen kvůli tobě, jinak je tu mrtvo, tuhle jsme byly večer v pizzérce a bylo to moc fajn, tak až sem zase někdy nakoukneš a nenajdeš nás tu, jsme zaručeně na Kolíně, tak tam na nás bafni.... a můžeš se někdy na nějaký kafčo přidat, rádi tě poznáme.....
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 873  [Dalších 383 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.