| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 873  [Dalších 363 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
29.5.2007 22:53:33
koukám, že tady to padlo úplně. Škoda....
PetulkaKH 47237
16.4.2007 10:44:45
Ahoj Blani,
si bezva ženská s kterou nemám problém si o čemkoliv povídat a Kubík je užasnej a tak hodnej.Doufám,že jsme se neviděly naposled.
S tím inzerátem máš pravdu,během měsíce půjdu s Ondráškem na prohlídku tak něco sesmolim a třeba se toho někdo chytne a konečně to tady začne žít.
PetulkaKH 47237
16.4.2007 10:30:31
Petí,práce prodavačky je náročná a vzhledem těm otvíračkám i časově náročná...Pro mě jako pro zákaznici je to paráda si dojít do obchodu kdykoliv,ale těm prodavačkám nezávidím.
Ondrášek ještě nechodí,ale zato leze jako blesk,nestačím ho po bytě nahánět.Devitiměsíční narozeniny jsme oslavili prvním zoubkem a už leze ten vedle.
Jestli přejdu na Kolín tak sem určitě budu nakukovat,abych věděla jak se máš.
Blanka a Kubíček 53978
16.4.2007 8:26:28
Petulko, to je jasný, přidej se. Na Kolín se teď přihlásilo spousta nových maminek, já jsem totiž zveřejnila stránky Rodinky v novinách, že jako mamky, které jsou samy a potřebují s něčím poradit nebo tu nikoho neznají, ať se k nám přidají..... Sice si ten článek přečetla ta paní, co vede Mat.centrum a ozvala se nám, takže jsme se o něm dozvěděly, ale na druhou stranu se přihlásilo dost maminek a je v tom zmatek, haha , nevím, které dítě komu patří a tak. To se časem poddá. Já už jsem Janě JAHOLUDĚ povídala, jak jsem v se v pátek 13. vydala s Kubíkemk tobě pro oblečky, že tě znám odsud a že jsi tu sama. Musím říct na rovinu, že jsi mi padla hned do oka, hezky se s tebou povídalo, jsi takový typ, o kterém si za pár minut myslím, že jsme spolu hodily do školy, prostě nemusím přemýšlet o čem si s ní sakra mám povídat. Doufám, že jsem se vymektala srozumitelně:-))

Petulko II. my si s tebou budem chodit povídat, nebo se přidej taky... Chtělo by to nějakou reklamu, nejlíp už do kutnohorské porodnice, aby mamky věděly, že něco takového vůbec existuje a že si mají kde pokecat nebo poradit, nebo do čekárny k dětskému doktorovi a tak.
*petulka* 52546
15.4.2007 18:22:06
Ahoj Holčiny mooooooc se omlouvám že jsem zas tak dlouho nenapsala ale ta moje práce to je děs,do toho ještě jak je venku pořád tak krásně tak někde jsme na výletech jak jen to jde.
Péti co Ondrášek už chodí?,nedočítala jsem vás ještě tak nevim a Blani co váš broučínek jak ten roste,určitě jako z vody.
Koukám Péti že chceš přejít na kolín,no hlavně koukni sem tam i k nám na K.H.abych na tebe nestratila úplně kontakt,mrzelo by mě to.
15.4.2007 12:30:34
Ahojky Peťulko -jen se klidně přidej - proč bys to mělo vadit?? Přidej se, tam je nás víc...
PetulkaKH 47237
15.4.2007 11:57:28
Ahojky holky

Kristýnko,sem už přestala chodit i ta druhá Peťula tak přemýšlím,že bych se přidala k vám do Kolína,kdyby to nevadilo.

Blani,tak jak dopadli oblečky,velikosti sedí?
Včera jsme byli celý odpoledne venku a Ondráška to tak zmohlo,že večer usnul už v šest a jak píšeš spinkal jako nemluvně.
Dneska se chystáme taky ven a dostala jsem chuť na pivko tak si půjdeme sednout někam na zahrádku do města.
Tak hezkou neděli.
Blanka a Kubíček 53978
14.4.2007 20:23:03
KRISTÝNO - taky mám nějaké hektické období, včera byl pátek 13., jela jsem s Kubíkem autem a měla staženou pr..., protože kdyby se nám (no NÁM - Kubíčkovi!!!) něco stalo, manžel mězabije. Nestalo se nic, zato dneska, když jsem chtěla letět do KO koupit mámě kytku k narozkám- auto ani ťuk, úplně vyflákaná baterka, netuším proč. Naštěstí přijel manžel dřív z práce, tak nás do OBI vzal, pak jsme se stavili u kamarádky na zahradě, manža pomáhal jejímu manželovi kopat bazén (místo aby ho kopal doma, haha) takže Kubík byl celé odpo na čerstvém vzduchu, poprvé jen v dupačkách a tričku, venku se i krmil, přijeli jsme domů akorát na koupání, napucnul si bříško a padl za vlast, spí jak - no, jak nemluvně... :-))
Tak jsem teď jen nakoukla a jdu si v klidu vypít kafe, mám toho taky plný zuby a budu taky spát jak nemluvně.
14.4.2007 13:16:47
koukám, že tady se to zase nějak zaseklo - ale ono je krásně, tak se není čemu divit...
Tak si to počasí krásně užívejte, páá
PetulkaKH 47237
10.4.2007 15:22:29
Ahoj holky,
u nás Velikonoce byli cestovní tak doma nemáme ani beránka,ale stejnak bych ho nejedla,protože jsem splácala všechny ty velikonoční dobroty mojí maminky dohromady a ještě teď je mi těžko a jsem jen na hořkým čaji.Na Vánoce jsem se držela a o Velikonocích se přejím achjo.

Blani, nám Ondrášek taky nechtěl být v hlubokém kočárku a sporťák jsme kupovali dost brzo,sotva se udržel v sedě.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 873  [Dalších 363 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.