| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 873  [Dalších 353 >>]
Blanka a Kubíček 53978
10.4.2007 11:00:23
Velikonoce?? Co to je??? U nás letos jakoby nebyly, manžel nám sliboval výprask, nakonec si nikde ani neutrh proutek, natož aby si koupil pomlázku. Na Lenču přišli koledníci brzo ráno, ještě spala a já krmila Kubíka, takže jsem neotevřela a pak už nedorazil nikdo. Takže celé velikonoce se u nás projevily jen řízkama a salátem a mazancemk snídani. Takže samý jídlo. V pondělí dopo jsme s manželem na otočku sjeli do Sedlic, protože nám mamka líčila, jakých tam měli krásnýchoblečků na miminka, ale že se bála něco koupit, protože by to netrefila. No, žádná sláva, tak jsme si koupili lázeňské oplatky, manžel ponožky do práce a jeli jsme domů na ty řízky:-))
odpo jsme šli na procházku s kočárkem, jenže Kubovi se v něm nelíbí, řve jak tur, nechce ležet, tak to je vždycky zážitek. Sporťák zatím nedorazil, čekám poštovní auto, mělo to býtdo konceminulého týdne, dneska asi taky nic, trčím kvůli tomu doma jak trouba. Potřebuju si dojít k holičce, vyžehlit, uklidit, ale nějak se mi do ničeho nechce. K té holičce by se mi tedachtělo, mám 2cm odrostlé šedivé vlasy, děs běs, ale to zas musím skloubit s manželovým volnem nebo Léni příjezdem ze školy a navíc s holičky volným termínem. Dobrý, no.... Jdu dát mrněti napít, mějte se, zatím.....
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
10.4.2007 10:36:35
tak jaký byly velikonoce? U nás takový nijaký - manžel je pryč a já s klukama na koledu chodit nebudu - navíc ještě nejsme úplně zdraví. Zítra jdem na kontrolu tak uvidíme, jak dopadnem.
PetulkaKH 47237
6.4.2007 19:09:57
Jinak celé Velikonoce se asi nedostanu k PC,tak všem přeji krásné počasíčko a holky polštáře za zadečky,ať nás to moc nebolí.
PetulkaKH 47237
6.4.2007 19:03:45
To je docela škoda,že na tak dobrý nápad se nenajde sponzor.Pokud byla taková učast tak by to chtělo velký prostor,aby se tam všichni cítili dobře.
Blani,v Sedleci to žije od středy tak neměj strach,že by Lenička šla zbytečně.
Blanka a Kubíček 53978
6.4.2007 12:06:10
tak jsme včera navštívily s mamkama to MC v Kolíně, můžu vám říct, že mě bolí hlava ještě teď. Ne, nechci pomlouvat, ty paní, co to tam vedou se snaží pomoct maminkám, aby měly kam s dětmi chodit, dokonce hlídají i děti od 2 let, když si třeba potřebujou mamky zařídit úřady a tak. Jenže na to mají fakt omezené prostory, je to místnůstka asi menší než panelákový obývák, je tam dětský koberec, hračky, stoleček, židličky, ale ty hračky jsou asi od maminek, co kdo dal, nábytek taky. Chtělo by to pořádného sponzora a hlavně aby se někdo na městě probral a přiklepl lepší prostory, táhly jsme kočárky do 1.patra a jelikož se nás sešlo fakt hodně, nebylo k hnutí. Před tou poliklinikou jsme vypadaly jako demonstrace, hihi.....
Tak tolik zážitky z Kolína. Dcera mě zkásla a odešla do Sedlic, doufám, že se tam něco děje, když jsou prázdniny, protože nechali kola v Hlízově a dál šli pěšky a jestli zbytečně, tak se zblázní, haha....
PetulkaKH 47237
5.4.2007 11:14:53
Ahoj Blani,
to nevadí,že tě to nenapadlo dřív,protože máme jen jedno auto a manžel s ním jezdí do práce tak jsem dopoledne odkázana na autobusy a s nima nerada jezdím takže bych asi ani nedorazila.Prohlídni to tam a pak mi řekneš jestli stojí za to se tam vláčet autobusem.
Blanka a Kubíček 53978
5.4.2007 7:39:38
Drbnám na vesnici se nezavděčíš, Leničku jsem měla v 17 a to bylo sousto, no a Kubíčka mám zas trošku dýl a zase je jim to divný, haha..
No, aspoň si mají o čem povídat.
Teď mě tak napadlo, že ses do toho M.centra do Kolína mohla přijet podívat s námi, když jsi psala, že v KH nic takového není, není to daleko, máme sraz v 10hod u polikliniky, jenže mě to napadlo pozdě, to jsem ale...... Tak já to tam napřed okouknu a pak ti poreferuju. Mám tu cestu spojenou s nákupem a jede se mnou i Léňa, chce boty a nějaký hadříček, tak to bude moooooc drahý výlet, už to vidím. Tak zatím.....
PetulkaKH 47237
4.4.2007 19:09:44
Blani,docela mě překvapuje,že se v dnešní době lidi diví,že mají ženy po třicítce miminko...ale určitě to byli starší lidi,viď?Ty mají vžitý,že když se holka v 18 nevdá a nemá hned děti tak neni normální...a pak ve 30 je ze všeho unavená.
Blanka a Kubíček 53978
3.4.2007 18:00:18
Na Leničku jsem šla pomalu po kouskách, i když tam chtěla, ale říkala jsem si:....co kdyby náhodou, aby jim pak nezbořila školku.... Tak jsem jí tam první den nechala na hoďku prohlídnout hračky, druhý den na 2 , třetí na oběd a další už šla s ostatníma po obídku spát. Všechno proběhlo v pohodě, dodneška na to vzpomínám, jak si ji všichni pletli s klukem, zaboha nechtěla nosit sukně, šaty, ani culíky, chtěla být ostříhaná a až do 2.třídy chodila zásadně v šusťákový soupravě a tričku. Ještě tak snesla pláťáky nebo rifličky, když jsem jí chtěla dát něco jinýho, sprdla mě, že by vypadala jako holka:-))
No a dneska má po tanečních a už 4 lidi ve vsi se mě zeptali, jestli kočárek vozím Leničce. To mě teda dodělalo, hihi... Vypadám jako babička, bůůůů...
PetulkaKH 47237
3.4.2007 13:11:55
Ondrášek,taky není s těch dětí začne plakat,když se na něj někdo špatně podívá je zvyklí na lidi tak doufám,že školka nebude problém.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 873  [Dalších 353 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.