Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petula |
| • |
17.12.2006 16:46:36
Ahoj děvčata jak se máte ke konci víkendu??
Blani to mě mrzí že ti došlo mlíčko,je to škoda,ale hlavně že malímu tem hamilon chutná,já dokrmovala nutrilonem. Petro a co Ondrášek je mu dobře?? |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
15.12.2006 21:01:47
Tak jsem se po dlouhé době dostala k vám,
MACINO : odpovídám na tvůj dotaz: rodila jsem v Kolíně PETULO : já teda taky doufám, že se to nějak během a po šestinedělí srovná, teď mi navíc došlo mlíčko, takže Kubíkovi je 14 dní a už manžel letěl do lékárny pro Hamilon. Teď právě je moje dcera na posledních tanečních, na Věnečku a já to tady těžce nesu, protože jsem doma s Kubíkem, koupu, krmím, uspávám a mooooc mě to mrzí, protože jsem tam chtěla být s ní. Strašně moc jí to slušelo, jak je člověk zvyklý na tu rozježenou holku v riflích, tak najednou před sebou vidím načesanou slečnu, co vypadá jako nevěsta a chce se mi brečet, jak to děsně utíká. Achjo...... To jsou depky před Vánocema, co? Jdu vystřídat manžela u řvoucího Jakoubka, mějte se fajn.... |
| petula |
| • |
15.12.2006 18:28:45
Ahoj Péti,tak jako neni to zas tak nejhorš,ale znáš to nikdy to neni tak jak by jsme si přáli.
|
| Petra |
| • |
14.12.2006 19:44:56
No to by nebylo na moje nervy.A co Ti vytvořila?
Já jsem u kadeřnice nebyla šest měsíců a asi ještě dlouho se tam nedostanu,.,.přes den kojim každý dvě hodiny a to jak tak koukám kadeřnice nic nestihne. |
| petula |
| • |
14.12.2006 18:45:46
Tak už jsem koooča,teda né úplně podle mích představ,ale ujde to.
U nás bylo taky krásně,ale seděla jsem celé odpoledne u tý kadeřnice,trvalo jí to tři a půl hodˇky,teda byly jsme na ní dvě,ale stejně je to dlouhý.Mezi tim vzala ještě dvě další ženský. |
| Petra |
| • |
14.12.2006 16:15:53
Tak co Petí,už si krásná?
S tím polštářkem máš pravdu...nebudu na to spěchat. Tak dnes bylo jak na jaře,že jo?Škoda,že musíme s Ondrou sedět doma dnes to bylo vyloženě na procházku. |
| petula |
| • |
14.12.2006 12:46:36
Ahoj děvčata,jak se dneska máte??Já jedu ke kadeřnici,aby mě udělala krásnou na ty svátky,tak jsem na to zvědavá, nemám jí ještě vyzkoušenou jen jsem na ní dostala doporůčo.
Pet´ko ten polštářek,já nevim já jsem ho Kačence dala asi až kolem roku a půl a myslim že jsem tim nic nezkazila,já bych na to kvůli páteři tolik nespěchala,stačilo mi když se musela kroutit v autosedačce. |
| Petra |
| • |
14.12.2006 12:23:31
Ahoj holky,
chci se zeptat do kolika měsíců se dává miminku polštářek do postýlky?Někde jsem četla,že od 6. |
| MacinaV | 32133 |
|
|
13.12.2006 21:32:22
Ahoj, Jeníčkovi už je o trochu líp. Snad už to bude zítra v pohodě.
Na ten průjem po antibiotikách se dává Nutrolin - B. je volně dostupný v lékárně. Snad už taky budete Ok. Jinak já v Čáslavi bydlím už 4 roky, ale vyskytovala jsem se tady už 8 let před tím ,ale nebydlela jsem tu. takže jsem tu nějaké zázemí měla. tak se těším na setkání. |
| Petra |
| • |
13.12.2006 19:44:01
V letáku je napsáno,že průjem je vedlejší učinek,který se nemusí léčit...tak doufám,že je to v pohodě.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.