Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petula |
| • |
13.12.2006 16:24:42
To je dobře a nemůže mít na tem penicilin alergii??Nebo ten prujem může mít z těch hlenů a rýmy,je malinkej a neumí vykašlávat ani smrkat,to bude spíš tim.
|
| Petra |
| • |
13.12.2006 14:41:08
Tak to Ti neni co závidět.
Ondráškovi je lépe,už nemá teploty a je vysmátý...jen po tom penicillinu má průjem.V pondělí jdeme na kontrolu tak tiše doufám,že už to bude v pořádku. |
| petula |
| • |
13.12.2006 14:23:39
Ahoj Péti,pracuju v obchodě,takže žádný med,ale všude je něco.Co Ondrášek už je mu líp??
|
| Petra |
| • |
13.12.2006 9:49:13
Ahoj Maci,
tak co Jeníček? Tady se nikdo nedruží a je to docela škoda. Chci se zeptat,jak dlouho tady už bydlíte? |
| Petra |
| • |
13.12.2006 9:43:00
Tak to musí být pěkně náročný.A kde pracuješ?
|
| MacinaV | 32133 |
|
|
12.12.2006 16:18:52
ahoj, my jsme oba z JH, takže jsem se seznámili tam. no a Kamil studovat přímo na MIG 21, takže to měl v celku jasný, kam půjde. Já pak šla za ním a pracovala jsem v Praze.
S těma bytama to tady je furt bída, ale je to škoda, že jste v KH, protože tady se ženy lampasáků docela druží. a hlavně teď nás tady má dost mimino, takže bys tady nebyla tak sama. Teď marodíme i my, oba máme průjem. Malého přebaluju snad každou hodinu. zadeček už má úplně červený, ale už se to lepší. asi zoubky, ráno měl i teplotu, ale nevím, kde jsem kk tomu přišla já. tak zase ahoj |
| petula |
| • |
12.12.2006 14:57:35
Tak to je fajn,já bych zas potřebovala aby Kačenka byla nemocná,třeba jen jako,abych s ní přes vánoce mohla být doma,ta práce mě už štve,svátky nesvátky soboty,neděle pořád makat,zlatě být na mateřský.
|
| Petra |
| • |
12.12.2006 14:29:46
Ahoj Petí,kde si se toulala???
Ondráškovi už je o něco lépe,už se i směje.Doufám,že svoje první vánoce nepromarodí. |
| petula |
| • |
12.12.2006 12:58:28
Ahoj holčiny,tak sláva že jsme to tu trochu rozjeli,mám z toho radost,holky z kolína tomu moc nevěřili.
Blani to se všechno srovná,počkej po šestinedělí,já jsem tenkrát taky myslela že mi hrábne,že nic nestíhám a s malou že to nezvládnu,připadalo mi že pořád jen brečí,ale pak se to srvnalo ani nevim jak. Petru,Ondráškovi držim pěstičky at´ je brzy zdravý a jsem ráda že sis našla další kamarádku i když prozatím jen na psaní,ale ono vám to výjde,koukala jsem že jste už plánovaly že se sejdete. |
| Petra |
| • |
12.12.2006 10:31:34
Já jsem rodila v KH a docela v pohodě,až na jednu sestru a na jídlo..hned po porodu mi přinesli hrachovou kaši,byly jsme na oddělení dvě tak si asi řekli,že nema smysl pro nás vařit něco jiného.Měla jsem pokoj s televizí sama pro sebe a to bylo fajn.Byla jsem spokojená.
Jira je na alkách.A jak vy jste se ocitli tady?Měli jsme taky bydlet v Časlavi,ale v tu bbu jsme tam nesehnali byt. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.