| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 873  [Dalších 103 >>]
MacinaV 32133
10.12.2006 18:34:47
ahoj Petruš,

tak to se asi neznáme, já chodila na 3. ZŠ a pak na GVN.

v JH jsem teď byla celé 3 měsíce, protože manžel je služebně ve Švédsku, ale už se nám v pátek vrátí. moc se těšíme. to náměstí je nic moc. vypadá to jako přístaviště.

Jinak pokud jsi mobilní, tak k nám můžeš přijet. klidně i tento týden. rádi vás uvidíme. pak bych měla čas až po Novém roce, protože Kamil bude mít dovču, tak se budeme věnovat jemu. já mobilní nejsesm, takže se do KH nemám jak dopravit. tak se ozvi, jak se ti to hodí.
Petra
  • 
10.12.2006 18:31:31
To je to nejhezčí na vánocích taky se těšim...ještě,aby napadl ten sníh.
petula
  • 
10.12.2006 18:13:43
Tak to si je budete teprve ted´ užívat,je to krásný vidět ty dětský očička jak září,Ondrášek je sice ještě hodně maličkej,ale na světýlka se bude taky smát.Já už se na ně strašně těšim jak jsem je dřív moc ráda neměla tak ted´se jich nemůžu dočkat,miluju jak Kačenka rozbaluje dárky, ukazuje nám je a pořád děkuje Ježíškovi.Je to nádherný.
Petra
  • 
10.12.2006 16:59:46
Nemoci lítají všude vzduchem a v tomhle teple se jim dobře daří.Doufám,že to taky co nejdříve vyležíme.Zítra jdeme k doktorce (už zase) tak jsem zvědavá co nám řekne.
Já výzdobu budu muset taky udělat ikdyž Ondrášek to asi ještě vnímat nebude,ale jsou to jeho první vánoce.
petula
  • 
10.12.2006 16:23:49
Tak to mě mrzí,ale naše Kačenka taky začíná pokašlávat a rými se nemůže zbavit už přes měsíc,tak doufám že jí to nepřepadne na svátky.Letos opravdu vypadaj všelijak,jen né vánočně,já výzdobu dělat musela protože malá přišla stim že ve školce už jí dělali tak doma musíme taky.Cukroví mám taky jen dneska jsem ještě pomáhala mojí mamině.
Petra
  • 
10.12.2006 16:16:47
Ahoj Petí,svátky mě letos neberou neni sníh a venku je jak na jaře tak to neni ono.Cukroví sice mám,ale nemám žádnou výzdobu.Jinak zdraví ještě nejsme myslela jsem že už to máme za sebou a dnes jsem Ondráškovi naměřila 38,2,my se toho snad nikdy nezbavíme.
petula
  • 
10.12.2006 15:37:51
Ahoj holky,tak jak se připravujete na svátky,je spousta práce tak se sem moc nedostanu,Petro už jste zdraví??Blani a co ty jak jste se měli na první vycházce a co brouček je hodnej nachá tě vychrupčit??A co sestřička na něj,chlubí se s nim a je něco nového v kolíně v porodnici,nebo žádný změny?? tak se holky mějte a zatim pa.
Petra
  • 
10.12.2006 13:43:57
Ahoj,tak to je náhoda.Vůbec nevadí,že Ty ji v Časlavi klidně se můžeme sejít hrozně ráda Tě poznám třeba naši kluci se znaji.Mě je 26 a chodila jsem na 2ZD a třeba jsme se někde potkaly.
Jezdíte do JH?My moc né i když rodiče mám kousek od taď a docela mi to chybí.Je předělaný naměstí a já to ještě neviděla.Tak se zase ozvi budu ráda.
MacinaV 32133
9.12.2006 23:58:32
Ahoj Petro,

jsem doma sama, tak mám dlouhou chvíli a proto jsem nahlédla do vaší diskuse a narazila jsem tu na tebe. já jsem totiž taky z Jindřichova Hradce a mám manžela v Čáslavi na letišti, ale bohužel bydlíme přímo v Čáslavi. Je mi 30 a mám teď 8 měsíčního syna. Škoda, že nebydlíte v Č., mohly jsme se sejít. třeba se známe. kam jsi chodila na školy? no, řekla bych, že ti naši chlapi se znají určitě. Nepracuje tvoje tchýně náhodou na mlékárně. Sakryš, jsem jak nějaký vyšetřovatel, to je dotazů, co? tak se jen tak pro srandu ozvi. jinak zdravím i ostatní holčiny.
Petra
  • 
9.12.2006 16:00:42
To počasí si člověk nevybere.Ondra když se narodil tak zase byly ty šílený vedra tak jsme ven chodili navečer.A co jinak,je kubíček hodný?
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 873  [Dalších 103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.