| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 873  [Dalších 113 >>]
MacinaV 32133
11.12.2006 22:57:27
Tak ať se brzo uzdravíte. takový mrňousek a už má takovou nemoc. Ale to bude v pohodě.

My taky dneska byli u dr., ale Jeníček je naštěstí v pohodě. Dr. ho moc chválila.

Kde jsi rodila, v KH nebo v Č.?

Ptala jsem se manžela, jestli nezná nějakou Jirku z Třebíče, tak nevěděl. On je na gripenech a nebo na alkách?

Blani, taky vám moc gratuluju, ať jste oba v pořádku. a ať se taky trochu vyspíš.
Blanka a Kubíček 53978
11.12.2006 22:00:59
tak jsem tu po dlouhé době, nějak se nám nedaří aklimatizovat, Kubík buď spí nebo brečí, nějak zatím neumí to, jen tak chvíli ležet a koukat, takže toho mám plný kecky. No, snad se to v tom šestinedělí srovná.
Jinak KO porodnice docela dobrý, sestry ochotný, doktoři taky, několikrát denně se chodí ptát, jestli je vše O.K. jestli nechci něco na bolest,když potřebuješ, vezmou dítě k sobě a pohlídají, v tomhle směru super. Spíš mi vadily takový organizační věci, jako že v 7hod přijdou vážit děti, musíš je svlíknout, takže se vzbudí a brečí, uspíš, v 8 přijde vizita na děti, musíš svlíknout, brečí, uspíš a v 9h přijde Dr. na kyčle, musíš svlíknout a zase se brečí. To jsme se spolubydlící šílely, že nemůžou chodit najednou. Zvážit dítě, prohlídnout ho a zacvičit mu nohama a byl by klid. No, jdu nakrmit Kubíka a padnu. Zatím......
Petra
  • 
11.12.2006 11:58:31
Ta jsme se vrátili od doktorky a Ondra má angínu,dostal penicilin po 8 hodinách a za týden na kontrolu..doufám,že to nebude tak zlí jak to vypadá a do vánoc to vyleží.
S Jirou jsme se seznámili přes společné přátelé,ale to je na delší vyprávění....
MacinaV 32133
11.12.2006 11:22:22
A jak jste se seznámili, když ty jsi z JH?

Náš Jeníček už leze, stojí, sedí, říká ham, občas dělá paci paci a bučí. jde mu to moc pěkně.
Petra
  • 
11.12.2006 9:01:33
Ježiš tak to mě mrzí,chudáček malej.Tohle nás teprve čeká..Ondra sice má snahu lést a převracet se,ale zatím se mu to nedaří.
Jirka ten je z Třebíče.
MacinaV 32133
10.12.2006 21:40:22
Tak si pak dáme vědět, napíšu ti na mail, kde nás najdeš. Jak jsem ti psala, tak jsem chvíli nedávala pozor a Jeníček spadl a strhl si židli na obličej. má pěkného monokla, moc plakal, ach jo. snad to bude dobrý.

Manžel je taky z JH?
Petra
  • 
10.12.2006 21:09:43
Já mobilní jsem,ale jak si už četla tak Ondrášek marodí a do pátku to určitě nevyleží tak to opravdu necháme až po tom novém roce,zatím si můžeme psát...psala si,že máš 8měsíčního synka tak máme společné téma.
Petra
  • 
10.12.2006 21:05:45
Teď jsem koukala na počasí a vypadá to,že i třeba něco spadne.
petula
  • 
10.12.2006 18:54:06
tak to pochybuju že nějaký sníh napadne,pořád jen prší ani na horách neni,ale bylo by to hezký.
MacinaV 32133
10.12.2006 18:36:25
Aha, teď jsem si přečetla, že malý marodí, tak to zřejmě necháme až po Novém roce. a nejsou to jen zuby?
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 873  [Dalších 113 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.