Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| petula |
| • |
28.11.2006 17:44:20
Ahoj SABRI tak to je super a jak se máš?já jsam tedˇbyla se psem a jdu vařit večeři.
|
| sabrina |
| • |
28.11.2006 17:38:38
ahoj pétulko tak se ozývám celý den jsem měla napilno a ted uklízím cukroví papa
|
| petula |
| • |
28.11.2006 17:37:08
Tak to je mi líto,hlavně toho malýho broučka,ale uvidíš to bude dobrý,třeba se Ondrášek z toho vyspinká a zitra bude dobře,akorát ta rýmička ho bude asi zlobit.Ty si udělej teplej čajík dej si nohy do tepla a uvidíš že to bude dobrý.
|
| Petra |
| • |
28.11.2006 17:28:59
Ahoj Petí,dnes je to na prd jsme s Ondrou nastydlí já mám sice jenom rýmu,ale malej má k tomu ještě průjem tak dnes nic jinýho nedělám než přebaluju a kojím.
|
| petula |
| • |
28.11.2006 15:49:56
Ahoj,taky jsem na ní ráno myslela,byla jsem na nákupu v kolíně a když jsem jela kolem nemocnice tak jsem si vzpoměla.Hlavně aby byly v pořádku.A co ty jak se dneska máš??A co Ondrášek?
|
| Petra |
| • |
28.11.2006 9:41:03
Ahojky,tak co pak asi Blanka,jestli už se mimi narodilo???
|
| petula |
| • |
27.11.2006 16:21:17
Zdravím S-blani,tak už jsem se nemohla dočkat s čím příjdeš,tak to je macek,ale nic si z toho nedělej náš drobeček vážila po narozeni 4.25 a měla 51cm.Taky jsem myslela že už,už to nezvládnu,ale sestřička mi ""skočila""na břicho a byla venku,tím tě nechci strašit,právě naopak tím ti chci dodat odvahu a věř že TY to zvládneš.A co manžel půjde k tomu s tebou?Nebo má strach? A jak to že po tolika letech jsi otěhotněla,byl v tom nějaký háček?jestli nechceš tak neodpovídej je to vaše soukromíčko.Já jen že já s tim mám tedˇproblém.
|
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
27.11.2006 15:51:52
tak jsem dorazila od doktorů a je to tak, jak jsem říkala. Ráno v 8,30 nastupuju do nemocnice, pokud teda neporodím dnes v noci:-))
Mimi bude kluk Kubík a dnes jsem se dozvěděla, že by měl vážit asi 4,40 takže už je nejvyšší čas, aby ho dostali ven. Mám ještě dceru, ta ale právě chodí do tanečních, takže se narodí nový jedináček. Ta vážila 3,40 a myslela jsem si, bůhví co jsem nevydržela, tak teď to chci vidět. Mám taky ten samotářský problém, dojížděla jsem 7 let do práce do Prahy, takže jsem úplně vypadla tady z toho života u nás, vůbec tu nikoho neznám, spolužačky jsou odstěhovaný, naopak potkávám na ulici lidi, který jsem tu v životě neviděla. Spousta lidí si myslela, že jsem se odstěhovala, jak mě léta neviděli. Už vidím, jak budu chodit s kočárkem sama, vůbec tu žádnou mamku neznám. A přitom si tak ráda s někým pokecám. Když byla dcera malá, měla jsem tu kamarádku, chodily jsme s dětmi ven, jezdily na kole, na nákupy, občas opekli buřty, poseděli a tak. Tak doufám, že až se vrátím z porodnice, že tu ještě budete a pokecáme aspoň takhle virtuálně a časem třeba i osobně někde u kafe. Mějte se moc hezky, zatím ......... |
| petula |
| • |
27.11.2006 15:33:26
Tak to chápu mě když holky z práce přemlouvaj abych s nima někam šla tak jsem taky radši doma,protože maji už uplně jiný zájmy a mluvěj o pro mě blbostech,tak taky né vždycky,ale většinou jo.
A co je v hoře nového,já tam radši ani nejezdim,na větší nákup dojedu do kolína,máme to stejně daleko a i Kačenku jsem přihlásila do kolína na mažoretky.Je pravda že je to několik let co jsem se s tim kutnohorákem rozešla,ale bojim se ho potka,ke konci už byl hodně zlej a sem tam mi jí i plácnul,tak to snad chápeš. |
| Petra |
| • |
27.11.2006 15:28:13
Hele Petí,přijel mi Jirka z práce a pojedeme na nákup tak se pro dnešek loučím třeba zase zítra pa.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.