| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 873  [Dalších 53 >>]
Petra
  • 
27.11.2006 15:14:58
Ale jo chodí za mnou a za nima do práce taky občas zajdu.Pokecáme o životě o práci,pochovaji Ondru,ale už je to jiný než když jsem ho neměla.Radši bych si povídala o miminkách než o tom koho zbalily na diskotéce.
petula
  • 
27.11.2006 15:04:53
Tak to asi maj jiné zájmy,ale né všechny,neřikej že některá k tobě sem,tam nepříjde taky kvůli malému?Já mám kamarádku o hodně mladší a ta sem k nám chodí a dokáže dělat s Kačkou takový kousky,že mi připadá že chodí snad za dcerou a né za mnou a je taky bezdětná.
Petra
  • 
27.11.2006 14:50:12
Ale jo,kamarádky mám z práce a jednu z nemocnice,ale všechny jsou svobodné a bezdětné tak si nemám s kým popovídat a radit se o miminkách.V Hoře jsme dva roky a já před mateřskou pracovala v kanceláři na dopravě jednoho místního poniku (Lekkerland) mezi holkama po škole a ty maji jiný starosti než jsou plínky atd.
petula
  • 
27.11.2006 14:28:14
Hezký jméno Ondrášek,mi máme Kačenku a psa bolonˇáka ten se jmenuje Dan.........A jinde v okruhu K.hory nikoho neznáš jo?Tak to si neumim představit být pořád takhle sama,ani žádná kamarádka od Hradce za tebou nepřijede na návštěvu?Jak dlouho že bydlíte v hoře?
Petra
  • 
27.11.2006 14:04:57
Promiň že píšu až teď,ale skákala jsem kolem Ondráška(to je ten náš synek)ono mu vždy trvá než usne a taky jsem musela vyvenčit psa.Máme Hasky a tak než manžel příjde z práce tak lítám mezi nima.To že máš špatný zkušenosti mě mrzí.Taky jich pár mám,ale si hodná že i přesto sem někdy zavítáš.
petula
  • 
27.11.2006 12:48:30
Ahoj Petro,tak to mě mrzí,že zatim žádnou kamarádku nemáš,vlastně tedˇ už máš. Já mám skoro šesti letou cácorku a na K.horu teda nemám zrovna nejlepší vzpomínky,ale sem budu chodit ráda a né jen proto abys nebyla sama.Jak se ten váš brouček jmenuje?
Petra
  • 
27.11.2006 12:42:05
Ahoj holky,že by jsme se konečně sešly?Já jsem přímo z Hory,ale jen teprve dva roky jinak jsem jihočeška z Jindřichova Hradce,ale manžel je voják z povolání a převeleli ho do Časlavi.Teď spolu máme synka kterému v pátek bude pět měsíců a nemám tady žádnou kamarádku maminku tak jsem myslela,že aspoň přes Rodinku a ono HURA.
petula
  • 
27.11.2006 11:07:53
Ahoj S.Blani tak to je hezký hlavně se opatruj.Já bydlím 21km daleko ale jinak kutnohoračka jsem chvíli byla,bydlela jsem tam u bejvalého přítele.Dej vědět jak ti to dopadlo u Dr.zatím pa
Blanka a Kubíček 53978
27.11.2006 9:28:47
Jupíííí, konečně tady někdo bydlí:-))
Já jsem taková rozpolcená osobnost, mám to z domova 7km do Kolína a 7km do Kutné Hory. Patřím pod Kolín, ale otec bydlí ve vedlejší vsi a už patří pod okres KH. No a dcera jezdí do Hory do školy, od letošního září a řeknu vám, že to dojíždění do jiného okresu je síla, rychleji by tam byla na kole.
Právě odjíždím do Kolína na kontrolu, zítra mám nástup do porodnice, miminku se nějak nechce na svět, tak doufám, že to tu do té doby, než se vrátím, zase nezamrzne. Mějte se fajn......
petula
  • 
26.11.2006 18:08:41
ahojky Petro,koukám že se asponˇ někdo ozval,dytˇ to je ostuda!!!Už jsem myslela že přejdu k holkám na kolín.Jak se máš a od kud přesně jseš?
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 873  [Dalších 53 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.