| Hillova | 14695 |
|
|
7.1.2011 15:51:27
Já chodím každý den, ale nic se tu neděje
. Já bych pro sraz byla, ale nevím jak na tom budeme finančně, ona podpora nic moc . |
| a K | 74469 |
|
|
6.1.2011 10:31:15
Ahoj,
jsem tu a hodlám to tu rozjet. Takže co říkáte pro sraz bez dětiček? Tak po 17.1.? |
| Zuzka+03/93,05/97,06/06 | 71389 |
|
|
4.1.2011 22:44:42
Holky, kde jste, musíme to tu zase rozjet nebo nás zruší..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ivatema | 52511 |
|
|
1.1.2011 22:45:58
Dobrý večer-chci se zeptat-kupoval jste někdo letos stromek u Tesca? Já koupila jedli(né zrovna levnou)a od jejího ozdobení mám pocit, že nám to doma něčím smrdí(jako močůvka). A dneska jsem zjistila, že je stromek místy uschlý až zčernalý. To se nám nikdy nestalo(v obýváku je teplota kolem 19stupňů)a stromek míváme běžně až do konce února.Těžko asi stromek reklamovat-ani není kde, prodávala to firma z Brna...spíš se chci zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost...
|
| Elois | 42064 |
|
|
17.12.2010 21:37:45
Kvalitní zubař by se tu snad Eriko i našel, ale bohužel tě nevezme... mají plno...
Kdyby jsi snad měla kliku tak mi dej vědět já hledala dva roky a prd.. jezdím do Prahy a nadšená taky nejsem... |
| Erika1980 | 113424 |
|
|
17.12.2010 5:06:17
Dobrý den,
ráda bych se zeptala jestli tady někdo nemá zkušenosti s paní zubařkou Novákovou z polikliniky? Sháním nějakého kvalitního zubaře ale příjde mi že to je na Mělníku nedostatkové zboží... ![]() |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
16.12.2010 13:41:16
Ahojky děvčata,
jen Vás chci informovat, že s náma to na posezení do konce roku nevypadá Jsme bohužel zase nebo ještě nemocní Fakt bída. Tak Vás předběžně zvu k nám na příští rok ![]() |
| Hillova | 14695 |
|
|
9.12.2010 7:49:29
Marťas a jeho domácí hraní
![]() http://www.youtube.com/watch?v=whuiCsp_JOE |
| Hillova | 14695 |
|
|
8.12.2010 8:01:35
Ahoj
![]() Co se týče školení. Zuzi sranda byla, hlavně tyhle fotky jsou jen z jedné hodiny, kterou nám dali venku na rozptýlení a zase tedy s programem. Kávi co se týče vůbec vedoucích mladých hasičů. Od září se scházíme pravidelně každou středu. Máme 17 dětí z toho aktivních je tak 12. Jelikož ten zbytek jsou špunti od těch dvou let. Jezdíme s nimi po soutěži, v říjnu jsme měli první soutěž v Chlumíně. Určitě jsem tady o tom psala, měli jsme jen měsíc na připravu, takže to vyšlo na čtyři hodinové schůzky, kdy musíš všechny děti naučit značky, topografii, střílení ze vzduchovky,uzle, zdravověda, práce s buzolou... Dali jsme dohromady dvě družstva... jedno zůstalo na třináctém místě ze čtrnácti a to druhé se umístilo na "bedně" krásné třetí místo. Vycházely skupinky po pěti dětech, celé to bylo na čas a šli sami celé 2km. Pro mě byla strašně velká úleva když jsem viděla, že se nám všichni vrátili do cíle a všichni měli ruce, nohy, hlavy. Už jen to jsem brala jako výhru jelikož šli i pětileté děti. Jinak další akce jsou sámo další soutěže, ted nás v únoru čeká soutěž ve Všetatech v uzlování. V dubnu jednotlivci štafeta. To už s nimi trénujeme na hasičárně, zatím tedy jen cvakání spojek, rozdělovače a proudnice. Překážky dáme až v březnu. Takže trénování. Pak to jsou různé výlety, akce. atd. atd. Nedávno nás navštívila záchranářka z Prahy, celou hodinu nám povídala a ukazovala, dětí se ptala co a jak. Pak jsme jim třeba uspořádali oslavu když vyhráli to třetí místo. Dostali rychlé špunty, kinder vajíčka, lízátka. Taky jsme jim uspořádali soutěž ve střelbě, takže jsme po nocích s Hillem vyráběli trofeje . A jelikož nerozlišujeme děti na slabé a silné tak je odměnujeme všichni. Třeba u té střelby byly tři trofeje pro první tři místa a tomu zbytku jsme udělali úplně ty samé akorát byly natřené šedivě, aby jim to nebylo líto. A třeba když vyhráli to třetí místo na tom závodě v Chlumíně tak oslavovali všichni a taky všichni dostali vajíčka a lízátka. Kopeme společně za jeden tým. |
| a K | 74469 |
|
|
7.12.2010 14:24:50
My byli na mikuláše u rodičů, bylo to fajn, Lukyn se bál, ale děda za zády mu dodával sebedůvěru. Básničku vyšvihl jak z partesu a celou
Čertovi podal ruku a jakmile dostal balíček tak ho nic jiného nezajímalo Největší radost mu snad udělalo zabalené uhlí. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.