| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Mělník

Navštivte také deníček: http://rodina.cz/melnik!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 27509  [Dalších 27439 >>]
Elois 42064
4.12.2010 20:02:53
Kdo jdete kam na Mikuláše????

Taky řeším potíž s pc... nejde mi Explorer, ale na jiném prohlížeči jsem se na net dostala... což je mi zase divný... budu muset za sousedem jestli se spíš neodehrálo u něj (máme net od něj) jediný problém je, že všechny oblíbené položky mám na exploreru a teď mám tudíž houbeles.. měla jsem tam plno tipů na dárky a můžu hledat znova.. tak snad se to nějak pořeší...
Jinak mi kašel rýma, ale jinak to jde :-)
a K 74469
4.12.2010 14:32:42
Tak já upečeno nemám a asi snad ani péct nebudu, manžel se snaží hubnout, ale nějak mu to nejde, tak asi upeču jen vánočku. Já jsem ráda, že jsem stihla uklidit to nejnutnější a trochu načančala vánoční výzdobu. Jenže hledám ještě jednu krabici s ozdobama a ne a ne ji najít.

Dárky máme pro příbuzenstvo z manželovi strany, Lukynovi garáž a vláčky snad přijdou včas, pak ještě pár drobností. Se ségrama jsme se dohodly, že budeme jen dětem a nějakou drobnost rodičům, táta už dostal ježíška předčasně (krbovky do zabijárny) tak tam jen opravdu symbolicky a něco pěkného mámě a to nevím co, jinak klasika kalendář.

Jani ve středu tady navečer kolísal taky proud. ale my máme chránič takže nám to vyhodí hlavní jistič a máme klid, nemusím se bát. Chlapovi to asi zachránilo život.

Jinak my jedeme zítra k rodičům na mikuláše. Tak jsem na něj zvědavá, naštěstí kluci jsou v pohodě, takže se domluvíme aby asi čerti moc nestrašily, ale to záleží na dané situaci.
Zdení 26920
4.12.2010 10:50:45
ahoj,
já mám upečený perníčky a paracny, dnes se chystám na zbytek - linecký, vanilkový rohlíčky a čokoládové kolečka, nepečený budu dělat před vánocema

Ada je už pomocnice, perníčky dělala sama, já jen hlídala troubu, to se mi to pak peče s takovou pomocnicí~6~

dárečky mám nakoupený, tentokrát přes net mimo oblečení
Míša autodrála, auto na dálkové ovládání, stolní hokej, puzzle, autobus a další drobnosti, oblečení, deštník, a už nevím

Ada letos nové lyže, helma, bágl na tenis, a spoustu oblečení, nový penál, peněženka a velké zrcadlo do pokoje, aby se mohla parádit

no a my s mužem nic, na jaře začneme s bazénem, máme tam malý dáreček, kvůli Míšovi, aby mu to nebylo podezřelý, že nic nemáme

včera měli ve školce čerty a bál se ze všech nejvíc, je tedy ve třídě předškoláků a ti se už nebáli, takže vysel učitelce na krku, až jí ho bylo líto
takže zítra doma u nás čerti určitě ne, protože stačí zazvonit a co vidí v televizi a totálně vystresovaný a leze pod stůl a brečí, je to moje bebíčko

ještě nemám ani vyzdobený byt, chystáme se dneska, nějak se mi do toho nechce, měla jsem zánět dutin a celá rodina nějak tak rýmuje a kašle, takže asi jako všude

víc nevím, pa~3~

Zuzka+03/93,05/97,06/06 71389
4.12.2010 0:40:03
Kávi, to je Heedy šikovná.
Eliška mi taky moc v kuchyni pomáhá, ale buchtu teda sama ještě nedělala.

Já mám perníčky a v týdnu bude zbytek asi 6 druhů.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
3.12.2010 21:29:10
Jani to byl tip.

Jo když nejde proud je to hrozný. Příště je lepší vypnout hlavní jistič.
Máme bohaté zkušenosti a už jsme zvyklí. Nám nešel tento týden v úterý, ale plánovaně, tak jsem byla připravená (ráno natápěla barák atd.) Nám ho naštěstí pouštějí už odpoledne.

Zuzi zatím nemám napečeno nic. Teď u nás letí buchta za studena s bebe sušenkama (vyrábí Hedy).
Jo a na drobné dárečky doporučuju Marks Spencer. Mají super blbůstky a slušný ceny~R^ Dokonce mám z Ženy a život slevový kupón na 15 %, super se tam chystám~g~
3.12.2010 19:10:31
Na chloumku to Jani prej bylo hrozný s tím proudem..
To si nedovedu představit, my by jsme tu zmrzli/y (nevim)
Topíme proudem.

No a co holky už pečete?
Kdo má kolik druhů?(HILL???????)
Co dárečky atd. Vánoce, rozjedtě diskusi, mám volný víkend..
Mamama 5196
3.12.2010 1:13:56
Kavi, díky za tip, ale já tomu taky moc nevěřím, myslím, že Elois to říká, tak jak to je. Mám vyzkoušené, že když Ondra baštil různé marťánky apod. tak marodil i tak a když nebere nic, tak je to stejné...

Včera nám tu nešel celý den proud až do 21.30, byla jsem na mrtvici, muž přijel až pozdě a já tu dřepěla s dětma při svíčkách, migrénu jak hrom, celý den jsme jedly s kájou jogurty nastřídačku s chlebem....aspoň, že máme kamna...do toho jsem v té čině vezla Ondru na fotbal, silnice zarvaná, na přejezdu 20 minut červená, pak jsme to otočili a za třičtvrtě hodiny jsme byli tam, kde předtím, ale byla jsem ráda, že bez nehody.

No a dnes jsem zjistila, že díky tomu, jak to nemohli nahodit a zapínali to a vypínali několikrát, tak nám to zničilo zařízení na připojení k netu, takže sice nám ho odpoledne firma vyměnila, ale budem to muset zaplatit :-(. Fakt bych ten ČEZ poslala do háje....
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
2.12.2010 12:17:02
Už mi to taky nejde zobrazit, asi vyprodali:-)
Jsou nějaký přírodní bylinky, vitamíny atd. Nevím jak to pomáhá, možná potom trubice nenateče, fakt nevím. Ale pokud je člověk z nemocí na mrtvici, bude zkoušet všechno. Asi tak. Kámoška si to chválí, možná zkusím.

Na druhou stranu je pravda, že děti byli nemocné koncem srpna a pak až teď. To bych řekla, že je slušný skore na to, že Hedy chodí do školky. Jen jsme to teď slušně slízli.
Hedy včera měla dokapat atb na vir. zánět spojivek. Volala jsem na výsledky stěrů a má tam slatého st. a hemofilus, takže atb nám o tři dny prodloužili a musíme k pediatrovi pro sirup, prý si tyhle viry libují na sliznici (rýmu máme 10 dní). No snad udělají stěry i Toníkovi, on sice oči má dobrý, ale ta rýma a lar. Já kapala atb 5 dní, tak snad dobrý, přece jen nejsem dítě.
Jo a včera jsem byla u pediatra s Toníkem, že se ten kašel nelepší. Škoda, že na očním nebyli dopoledne, nemuseli bychom 2x~:(
Pediatr je pro změnu odpoledne dnes - asi už mi z toho hrábne.
Elois 42064
1.12.2010 17:45:34
Kaví... nejde mi to zobrazit... ale je to nějaký ječmen... no já teda nevím jak se drží cena obilí na trhu :-) ale ohledně zrovna laryngošky... se s tím skoro nedá nic dělat, je to prostě tak, úzkej hrtan a každej otok je problém, najednou odrostou a bude klid... otázka je kdy to bude...
29.11.2010 21:01:39
Kávi ta zima to jsou jen nemoce a nemoce co?

Hill, školení super i ty fotky na FB, fakt musela bejt velká p*del ~t~
~t~~t~~t~~t~~t~
~8~~8~~8~~8~ novej smajlík
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 27509  [Dalších 27439 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.