| lenka a filipek |
| • |
9.7.2006 22:16:48
To je fajn taky gratuluju. Kam chodíte na plavčo? My chodili do Lachtánku v MB a mladej se mi po první hodině osypal, při druhé chytil od instruktorky pořádnou chřipku ze které se dostával 4 týdny a ve finále mu objevili nějaké breberky při výtěru ze zadečku a tím naše plavčo skončilo. Penízky mi prevíti nevrátili a Dan se s nima ještě pěkně pohádal. Tak.
No a dneska jsme otestovali náš domácí bazén a super, ale určitě by jsme chtěli chodit někam kde je kvalifikovaný dohled. Co takhle pokec s dětmi u kafíčka, když se nám to jako těhulkám nepovedlo? Zatím L. |
| Bára289 | 29904 |
|
|
9.7.2006 13:43:43
Ahoj Lenko,
s patřičným zpožděním, taky gratuluji k Filípkovi, u nás byl porod taky brkančka:-)) Ale myslím, že to tím cvičením asi nebylo:-). A jak se máte teď v těch parných dnech? My to s Luďou zvládáme vcelku v pohodě, on je takový pohodář celkově:-) Sice fixovaný na maminku až hrůza, ale s tím asi nic v nejbližšcíh měsících (letech?!) nenadělám...:-). |
| Bára289 | 29904 |
|
|
9.7.2006 13:40:07
Ahoj Gabčo,
tak píšu, po tak dlouhé době,že nevím, jestli jsi se mezi tím neodstěhovala:-)). Chrást je opravdu kousek, tak to by bylo prima někdy se potkat, já jsem stále osamělá mamina:-), nějak už ani nechodíme na procházky, spíš jsme s prckem na zahradě, teď i v bazénku nebo jezdíme na plavčo a po kamarádkách, prostě když nejde Mohamed k hoře....znáš to:-). Máš nějaký e-mail? Bára |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.7.2006 20:00:41
Zdravím také z Milovic, zatím jsem matka čekatelka, naše holky by měli spatřit světlo světa snad až v září :-)
Věřím, že nám bude v Milo dobře - je tu spousta dětí a mamin :-) |
| Sam+3 kousky | 13497 |
|
|
28.6.2006 23:07:32
Ahoj Ivo, my jsme taky z Milovic a máme dvouletou slečnu a ještě jednu starší slečnu, která půjde v září do první třídy. Jestli toho nemáte ještě dost, můžete napsat i mně:-)
|
| Maří a Simí 11.10.05 |
| • |
28.6.2006 13:07:48
Ahoj mamči hledámě kamarádku na společné procházky,výlety,pokec aj.Je nám Maří 28 a Simonka 9 m.Jsme z NYMBURKA a můžete nám i mejlovat marenkafer@volny.cz těšíme se Maří a Simí
|
| Iva a Tom a Tomík |
| • |
24.6.2006 21:48:45
Ahoj Lenko a Filípku,
do Benátek to máme autem kousek.Kde přesně bydlíte? Kdyžtak prosím napiš na můj mail a můžeme si napsat víc ať to tu nezahlcujeme. díky I. |
| lenka a filipek |
| • |
24.6.2006 20:46:29
Ahojky taky máme skoro ročního prcka - srpen. A taky hledáme nějakou kámošku a kámoše a zatím se nám nedaří. Jsme kousek od Benátek nad Jizerou
|
| libulka | 26499 |
|
|
24.6.2006 20:17:51
Ahoj Ivo a kluci my jsme z Kamenného zboží a stále také hledáme kamarády, já mám skoro 5letou holčinu a skoro ročního kučíka jsou to zářijové děti. Jestli budete chtít se s námi seznámit klidně písni budeme se těšit s pozdravem Martina Anitka a Pavlík.
|
| Iva a Tom a Tomík |
| • |
23.6.2006 19:34:39
ahojda, bydlíme v Milovicích a máme dvouletého juniora, rádi poznáme kamarády s malým dítětem nebo dětmi. Iva a Tom
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.