| Gábina, 25-ti měsíční Lukáš |
| • |
17.6.2006 22:22:03
Ahoj Báro,
pokud ještě nemáš kolem sebe houf poříčanských maminek, tak se hlásím do seznamky. Bydlíme v Chrástu u Poříčan a jsme tu druhým rokem. Jsem asi v podobné situaci, jakou jsi popisovala, tak jestli budeš mít zájem, ozvi se. K doktorce Chocholové už taky chodíme - od minulého týdne. :o) Pa pa Gábina, 30 let |
| Janka |
| • |
11.5.2006 21:45:16
Světlo, díky, hlavně mi šlo o to doporučení...Ahoj Jana
|
| Světla2 | 36921 |
|
|
11.5.2006 19:04:53
Jo jo,jiný alergolog tady snad ani není.Doporučení od lékaře potřebuješ.No je taková normální,stejně není výběr,jedině jít do Prahy.Připrav se na několika hodinové čekání v čekárně :-(
|
| Janka |
| • |
11.5.2006 14:50:58
Ahoj holky, zajímalo by mě, ke kterému lékaři alergologovi z Nymburka chodíte. K MUDr. Rynešové? Jaké s ní máte zkušenosti? Je třeba doporučení od dětské lékařky? Díky.
|
| Zuzka4M | 14793 |
|
|
25.4.2006 14:46:45
Leni tak to my taky dodatecne moooc gratulujeme :-).
|
| lenka a filipek |
| • |
21.4.2006 23:08:58
Ahoj Báro, byly jsme spolu na cvičení v Nymburce. Koukala jsem, že píšeš, že o nás nic nevíš, tak se ozývám. Máme kluka Filipa, přenášela jsem úspěšně 10 dní, ale pořád jsme srpňátka, porod brnkačka. Co ty? Byla jsem chvíli bez pc. Dej vědět, srazíme se a pokecáme.
Ahoj Lenka a Fíďa |
| libulka | 26499 |
|
|
21.4.2006 9:18:37
Přeji krásný den všem maminám a jejich dědíčkám. Jak se všichni máte a co děláte,jak se mají dětíčky,jak vám rostou a co nového už umí.My se máme docela dobře už nám leze čtvrtý zoubek,bez problémů teké už chodíme(v chodítku)a rosteme rosteme.Tak nám napište ať se tu nenudíme.Mějte se krásně a někdy zase pá.
|
| libulka | 26499 |
|
|
11.4.2006 7:54:16
Přeji pěkný den i když za oknem vidím něco jiného a děkuji za podporu v bruslení.Xanajko tak ten tvůj tchán je tedy dobrej a přeju mu dlouho sil.Tedy já jsem dlouho nebruslila,snad to zvládnu.Ještě jednou dík vám všem a mějte se. :-)
|
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
10.4.2006 17:42:14
Ahoj holky, nezlob te se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Hledám na víkend nějaké ubytování nejlépe v Nymburku, ale může být i v okolí, prosím poradíte mi, na netu jsem našla jen dva hotely a jeden penzion, určitě tam toho máte víc, že?
Moc vám děkuji za odpovědi a pokud chcete můžete mi i napsat na mail, za všechny odpovědi předem mockrát děkuji. Helča |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.