| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Nymburk

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 624  [Dalších 344 >>]
JanaaaaaM 35078
10.4.2006 13:58:13
Libulko, tatínkovi mého manžela se blíží 60 a na bruslích jezdí taky. A skvěle. Kam se na něj hrabu. Ale já jsem na sporty levá :-)
Zuzka4M 14793
10.4.2006 11:21:07
Neboj klidne brusli. Tady kolem Labe jezdi i spousta mnoooohem starsich rocniku :-). Ja teda taky bruslit neumim, jsem na sporty docela leva :-)
Světla2 36921
9.4.2006 9:10:24
Ahojky,také přeji krásnou neděli.Já sice nebruslím,ale určitě blázen nejsi,dneska je běžné,že bruslí i starší lidi než jsi ty,já to bohužel neumím,jinak bych také bruslila :-))
libulka 26499
9.4.2006 8:40:10
Zdravím a přeji krásnou neděli,malej mě vytáhl ven s postýlky,tak jsem se sem šla mrknout co se zde děje a koukám nic moc.Psala jsem sem v týdnu 2krát,ale nechtělo se mi to zobrazit v diskuzi nevím proč doufám že se to dnes ukáže.Koukám z okna a nevím nevím včera bylo líp už od rána doufám že se nám to tak brzy nezkazí a že bude sluníčko déle. Chtěla jsem se zeptat,jste tu nějaká maminka která bruslí a nemyslí si že když bych chtěla znovu začít bruslit na kol.bruslích že jsem..(blázen)mě je 28.
Bára289 29904
7.4.2006 21:12:18
Zuzko,

pamatuješ si mě dobře:-). Bohužel s Lenkou jsem se viděla jednou na cvičení a potom už se vůbec neozvala, takže ani nevím, co se jí nakonec narodilo.
Zuzka4M 14793
7.4.2006 14:45:34
Baro ja si te pamatuju. Objevovala jsi se tu pred rokem, ne? Chodila jsi na cviceni do Nymburka jeste s jednou holcinou. Jak ta dopadla? Co se ji narodilo, jestli teda nejsem moc zvedava?
Zuzka4M 14793
7.4.2006 14:43:41
Ahojky,
to ten muj broucek taky vstava brzo, ale k pocitaci se dostanu vetsinou jen kdyz spi :-). Jinak mi "pomaha" :-)))
Světla2 36921
7.4.2006 7:33:06
Ahojky,jsem bohužel ranní ptáče,ale né dobrovolně :-)
Moje malá vstává opravdu brzo a tak jsem tady většinou dopoledne,večer padám únavou
Bára289 29904
6.4.2006 20:14:44
Ahojky holky,

Iveto, moc děkuju za nabídku a budu moc ráda, když si s tebou a vámi všemi budu moct sem tam něco napsat, vypadá to, že máme asi podobné osudy, já tady mám totiž taky tchýni:-) Ale víc to komentovat nebudu, kdo ví, kdo to všechno čte:-) Jinak bysme určitě tady nestavěli, protože bysme se o parcele nedozvěděli, my jsme bydleli před tím v Kolíně, takže to byl taky pro mě trochu velký skok, hlavně s obchody, možnostmi vyjít ven, myslím někam na večeři, na kafčo....pracovala jsem v Praze, takže taky pořád rušno...ale zase si říkám, že asi pro mrňouse je to dobré prostědí a jednou jsme se s manželem rozhodli, tak si zase nemůžu pořád stěžovat, že jo?:-).

Ale já taky nepotkám u dr. nikoho, a nejsem typ, co bych přepadávala maminky s kočárky-kdybych tedy nějaké potkala......ale jinak mám koho navštěvovat:-)takže jak psala Zuzka,řeším to tak, že odjedu a zase mám na chvilku pokoj....

Takže mi držte pěstí, a když tak si počkám pár let, až budu vodit malého do školky:-))

A taky zdravím Světlanu-ty jsi ranní ptáče:-), to já spíš píšu až takhle večer, kdy je trochu klid. Malému rostou zoubky, tak je pěkný protivka.

Mějte se.
M+M
  • 
6.4.2006 17:31:52
Ahojky vsem maminkam,bydlim sice v Praze,ale mame chaloupku v Cinevsi (kousek od Podebrad) a jezdime tam vikend co vikend a jen co bude vetsi teplo,budu tam s prckem (17 mesicu) na "letnim byte" :-) Najde se tu nejaka maminka na popovidani a pripadne setkani?
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 624  [Dalších 344 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.