| Evik+Lea+Marek | 50373 | 
|   | 20.5.2013 7:26:00 Jo a nevíte o někom, kdo dělá průkazy en. náročnosti? A taky za kolik...   | 
| Evik+Lea+Marek | 50373 | 
|   | 20.5.2013 7:21:54 Krásné pondělí! Verunko, já zírám, jak jsi činorodá. My máme pořád něco, bruslení, zkoušku na tanečkách, besídka, divadlo apod. Lea vystupovala v přípravce v Tylově divadle. Skoro jsem ji nemohla poznat. Učitelka ji narvala do kostýmu mravence. Moc jí nelichotil, ale hlavně, že ji to baví. Sehnala jsem lacině barevné formičky na muffiny, tak zkoušíme různý recepty. Děti to baví - mají to jak barevný bábovičky, tak se přitom vyblbnou, když to plníme. A už mi raší gladioly a krásně kvete orchidej. Ale mucholapky nic - asi se nechytly. Škoda vypadaly tak krásně na obrázku. Pro děti by bylo zajímavé je sledovat.  | 
| Verokali | 42004 | 
|   | 9.5.2013 6:22:32 Ahojky holky, teda tady je fakt mrtvo. Kde jste a co děláte? U nás dobrý. Jak psala Vladěnka, škola, školka, práce... Asi jako všechny. O víkendu jsme byli na výletě. Manžel mě pozval na Konopiště, pak jsme byli na večeři u Sapíka, jak vaří se Šinkorovou na primě v pořadu Česko na talíři. Pak jsme přespali v jeho penzionu. Bylo to fajn, odpočinuli jsme si, kluci byli u našich. Dokonce jsme mohli i na prohlídku zámku, což bychom s klukama asi nešli  Zítra se chystáme do Německa do aquaparku, abychom to taky vynahradili dětičkám  Spojíme to s nákupem, už jsme úplně vyžraný. O víkendu jedeme ke tchýni, jezdí tam takoví hadráři s oblečením a nechají se tam najít pěkné kousky od Esprit, Oliver... Značkové věci za pár korun, už jsem oblékla celou rodinu  Tak to bude taky fajn. Mám tam nějaké masáže, tak spojím příjemné s užitečným. Jinak do školky nás vzali, hurá! A co u Vás nového? Pište. Přeju krásný víkend!  | 
| Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 | 18425 | 
|   | 3.5.2013 22:25:34 Ahojky, kdepak všechny jste? Maruška už tu nebyla dobře měsíc. co je nového? My pořád jen práce,učení a teď začínají oslavy.Týnka měla ve středu,ale budeme to slavit až zítra společně s babičkou. Co dovolenou kam plánujete? Napište co je nového. ahoj | 
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 | 
|   | 23.4.2013 16:37:53 Ahojky holky,zdravím po dlouhé době. S MAtym jsem dneska byla na kontrole v Motole,tak operovaná ledvina se dává dohromady.Na konci května nás čeká vyšetření. Jinak u nás vše přistarém. Verunko blahopřeji že je z tebe maserka.už víš jestli vás vzali do školky? Zítra jedeme do Rakovníka s Lucou na psychologické vyšetření,a snad nám Lucu vezmou do speciální školky. Ted jsou obě děti marod,kašlou,mají rýmu. Všem oslavencům k narozeninám,k svátku,přeji hlavně zdraví,štěstí,hodně lásky.At se splní všechna přání.Pa | 
|   | 20.4.2013 19:33:59 Ahojky, taky to počasí mohlo vydržet. Včera jsem zapomněla napsat,že někam razíte. Byla jsem já, Iza, Petra a Verča. Potřebovala jsem vypadnout, doma práce,učení a v práci hrůza. Dnes jsem musela do práce,protože kolegyně je nemocná a měla tam toho tolik,že jsem musela jít a nevím jestli nebudu muset jít i zítra.Šla jsem jen na tři hoďky,ale něco jsem udělala. Pak jsem jeli k rodičům na oběd.Oslavili jsme Vojtíkův svátek. K ségře přijela holčina a všechny nás ostříhala a mě a ségru nabarvila. Chtěla jsem změnu a myslím,že se jí to povedlo. Je to šikulka, experimentuje a je levná. Za všechny jsem dala 420 Kč. Martino,tak snad to brzy prodáte a budete mít baráček. Petra mi včera říkala,že je to prý přes společnou známou. Mějte se a pište co je nového., papa | 
|   | 20.4.2013 19:33:58 Ahojky, taky to počasí mohlo vydržet. Včera jsem zapomněla napsat,že někam razíte. Byla jsem já, Iza, Petra a Verča. Potřebovala jsem vypadnout, doma práce,učení a v práci hrůza. Dnes jsem musela do práce,protože kolegyně je nemocná a měla tam toho tolik,že jsem musela jít a nevím jestli nebudu muset jít i zítra.Šla jsem jen na tři hoďky,ale něco jsem udělala. Pak jsem jeli k rodičům na oběd.Oslavili jsme Vojtíkův svátek. K ségře přijela holčina a všechny nás ostříhala a mě a ségru nabarvila. Chtěla jsem změnu a myslím,že se jí to povedlo. Je to šikulka, experimentuje a je levná. Za všechny jsem dala 420 Kč. Martino,tak snad to brzy prodáte a budete mít baráček. Petra mi včera říkala,že je to prý přes společnou známou. Mějte se a pište co je nového., papa | 
| martina+kačka+jiřík | 93377 | 
|   | 19.4.2013 19:37:43 Ahojky   To byl tááák nádherný týden,sluníčko,teploučko...místo jezdění autem z práce,jsem chodila pěšky,první den jsem si debil vzala lodičky na podpatku,no já myslela ,že chcípnu,byl to nezvyk,já cítila svaly v těle o kterých jsem neměla ani potuchy,teď už je to v pohodě. Jinak je u nás nového,že se snažíme prodat náš byt http://reality.bazos.cz/inzerat/23270891/Prodam-byt-31L-v-Rakovniku.php chtěli bysme jít do baráčku,ale jsme závislí na prodeji bytu,takže kdybyste o někom věděli,tak sem s ním  Jirka lítá celé dny venku a večer sotva lehne tak spí,to je nádhera  Měli jsme rodičák,učitelka ho chválila,je šikovný,má krásnou úpravu v sešitě na to že je levák a kluk,čte hezky,jen to kecání a vyrušování.... tak papa nic už mě nenapadá,krásný i když deštivý víkend přeji | 
| Verokali | 42004 | 
|   | 19.4.2013 6:08:25 Ahojky holky. Zdravím. Konečně pátek, včera bylo nádherně a měla jsem volno, tak jsme si to fakt užili. Ráno jsem rychle uvařila a pak jsme byli celý den venku. Chytla mě jarní nálada, tak jsem zametla dvůr a shrabala zahradu. Dneska už má být hůr a o víkendu úplně hnusně, to nám to pěkné počasí moc dlouho nevydrželo.  Co nového u Vás? Jaké máte plány na víkend? My ani nic, Mirek bude ve službě. A my asi budeme doma, stejně má být hnusně. Mě se včera rozbilo autíko, nějaká vodní pumpa, bude to stát pět tisíc, hrůza. To je pořád něco! Dneska večer dělám masáž, už se těším, minulý týden jsem měla dva klienty. Snad se to rozjede. Jdu makat, pěkný den! | 
|   | 15.4.2013 15:24:49 Ahojky, Evíku, brusle nejsou povinné, může být normálně v družině. Taky jsme nechodily. A co máš za pojišťovnu? My jsme zaplatili bazén v první třídě a pak nám to na pojišťovně proplatili. Nechápu proč to v první třídě platíme a další roky ne. Týnka naštěstí platí jen bus když jedou zpátky. Na školu v přírodě většinou děti jezdí,ale je to na tobě,aby jí to nebylo pak líto. Většinou se to platí na vícekrát. My to teď platíme na třikrát a myslím,že je to rozumný. Včera jsme zdárně oslavili Vašíka 12. narozeniny. Škoda,že nebylo nic venku připravený na sezení. Děti by se vylítali a my něco ugrilovali,než být zalezlý doma a uklízet ten binec. V sobobotu máme jet k ségře, přijede ten jedna holka nás všechny ostříhat. Už se těším co mi vymyslí za účes. Chci nějakou změnu,tak snad se jí to povede. mějte se krásně a užijte sluníčka. | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.