| Evik+Lea+Marek | 50373 |
|
|
15.4.2013 9:47:52
To úúúž k zápisu do školky? To to letí. Jsem se dýl neozývala, trochu byly nervíky. V práci propouštění, ale mě to naštěstí minulo. Včera jsem byla s mrňaty v bazénu, myslela jsem si, jak je utahám a odpoledne chtěli ještě jezdit na kolech... V družině si vzpomněli, že budou jezdit na kolečkových bruslích, do toho jsem musela koupit jarní boty a pí. učitelka poslala lístek, že chce na plavecký kurz 550 Kč a na školní výlet 1300. Se asi ve škole po... Posíláte mrňata na školní výlety? Je blbý, když nepojede :-( ? Myslíte, že je víc dětí, které nepojedou kvůli financím? Dneska bylo ráno tak pěkně, že jsem vyrazila už v lodičkách.
|
| Verokali | 42004 |
|
|
10.4.2013 20:03:07
Ahojky holky, jako Vladěnka a asi všechny, nestíhám. O víkendu jsme měli oslavu, Ondra slavil třetí narozeniny, byl dortík, sešla se celá rodina, bylo to fajn. V neděli jsem úspěšně složila zkoušky, tak jsem oficiálně masérka. Takže kdybyste měli zájem nebo cestu přes Řevničov, tak se klidně stavte
![]() Dneska v práci, tam je taky honička. Zítra jsem doma, jdeme k zápisu do školky, v pátek jdu na školení. Taky už se těším, až bude konečně pěkne. Člověka už to hrozně ubíjí to počasí. Ale snad už bude líp, už se těším na první kafíčko venku na sluníčku ![]() Přeju pěkný večer, jdu si dát sklenku. Vrátili jsme se s Kubou z bazénu, tak na krvinky ![]() |
| Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 | 18425 |
|
|
10.4.2013 19:18:28
Ahojky,
nějak nestíhám. Co je nového? Už se udělalo troško teploučko,tak to bude mít i člověk lepší náladu. Vašíkovi jsme sehnaly kolo,tak bude mít na čem jezdit. O víkend nás čeká Vašíková oslava a pak to bude snad každý týden. Mějte se fajn |
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
9.4.2013 12:44:02
všem
tak,jak se všechny a máte? já teda na budku ,co se může to se serea předělávka bytu v nedohlednu,jj to jsou ty skryté vady. O víkendu se už máme ohřát,jsem zvědavá protopíno máme už pomalu,jak za lonský rok,takže se těším,jen opět nemám ,co na sebe krom pytle. Veruš,co salon ,už pracuješ? |
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
5.4.2013 19:15:23
Tak to je super,že vyhrála,tak at si to tam užije jak se sluší a patří.
Jo Vladěnko sehnala,dneska už tam byl a musí se to předělat je to tam na pytel,ještěže jsem to nenechala na poslední chvíli.My velikonoce tak nějak ,dětem jsem otevřela.Kluk nakonec taky chodil,ale prej to je dobrý všude mi dávaj sladkosti.Velikonoce se nějak minuly tradicí. jinak tak nějak klasika,práce,děti,domácnost ,jak v reklamě.To nebe má dneska divnou barvu,já už chci sluníčko a teploučko,mi to nedalo a letos už máme pomalu protopíno ,co loni. |
| martina+kačka+jiřík | 93377 |
|
|
5.4.2013 15:51:11
Máni jojo vyhrála,děkuju všem za hlasy,včera večer jí volali a potvrdili jí to
![]() |
| Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 | 18425 |
|
|
5.4.2013 15:32:14
Ahojky,
tak jak jste přežily velikonoce? U nás nic moc, Týnce bylo špatně až do úterka. Ve středu měla jít do školy a nešla,že jí bolelo ráno břicho. Bojí se pořádně něco sníst. Já byla doma taky v úterý, bolelo mě celé tělo a když jsem něco snědla,tak mi bylo těžko od žaludku. Až včera jsem si dala kafe a to je co říct. V práci je toho moc a nevím jak to všechno zvládnu dát do pc. Je to tam poslední dobou hustý,nevím co se děje,ale to tady nechci psát. Táta byl na dva dny dodělat něco na Moravě,tak jsem byli doma sami. Zima už mi štve, dnes je prý nejteplejší den,to mi moc nepřipadá. Kdyby bylo aspoň sluníčko., Maruško, našla si ti číslo na toho Krejzu? Dyžtak ti ho pošlu, taky jsme ho měli a prý je to známý našich. Ale čekali jsme na něj docela dlouho. Mějte se fajn ahoj |
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
5.4.2013 6:34:42
Martino vyhrála Katka?
|
| MÁNIČKA | 32599 |
|
|
4.4.2013 8:40:07
Martino děkujuuuu.
|
| martina+kačka+jiřík | 93377 |
|
|
3.4.2013 15:48:15
Máni Polívka (firma solarex)nebo Krejza to ale nevíme firmu,tak zkus hledat na netu
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.