| renča a gabča | 49391 |
|
|
9.2.2007 13:17:50
Jarusko,užijte si to u babičky.Kde máš rodiče?
Byli jsme na očkování proti spalničkám a Gabča vůbec neplakala,jenom řekla "ava" /auva/..a jinak nic. Tady je naše parádnice. ![]() ![]() ![]() |
| Jaru-Veru09/05 | 30799 |
|
|
8.2.2007 11:38:49
Zrovna teď se balíme a za chvilku odjíždíme na prodloužený víkend. Moje mamka má dneska narozeniny, tak jí překvapíme a pojedem k našim s Verunkou už dneska. Čekají nás až o víkendu. Nemůžou se už Verunky dočkat, už jí hrozně dlouho neviděli, tak to bude asi ten nej dárek. :-)
|
|
|
7.2.2007 13:57:02
Tak a teď si jdem zaplavčit. :-) Verunka už spí oblečená v kočárku, teď ještě abych se vypravila já. :-)
|
|
|
7.2.2007 13:53:26
My máme právě taky ADSL a docela mi to vyhovuje, jenže telefonní linka je tchánovců - telefon platí a využívají jen oni a my si zas platíme jen internet. V novém bytě sice přípojka je, ale zase se mi nechce zavádět telefon jen kvůli internetu.
Zuzíku u koho jste připojení vy a kolik jste platili za připojení? Renčo zatím to vypadá tak, že tady budem platit internet ještě než nám vyprší smlouva - to je asi dva měsíce - tak zatím asi počítač zůstane u tchánovců, a občas sem juknu až zajdem na návštěvu. :-) Děkujem s Verunkou za přáníčko k svátku. Malá oslavička bude až se vrátí táta z práce. :-) |
|
|
7.2.2007 13:24:59
My jsme připojený taky přes pevnou,tak nevím.To sem nebudeš chodit?Tak to se teda nestěhuj...,nebo to koukej nějak vykoumat.
Jo abych nezapoměla....VŠECHNO NEJLEPŠÍ VERUNCE K SVÁTKU |
| Zuzík - Tez 7/05 + Šimi 8/08 | 29276 |
|
|
7.2.2007 12:38:15
my máme bezdrátové připojení...je to asi 300Kč za měsíc a můžeš na něm sedět celý den...my platíme ročně takže jsou nějaké slevy a už máme připojený 2 PC
|
| Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
|
|
7.2.2007 11:14:22
Bohužel neporadím, mám ADSL linku od O2.
Markéta |
|
|
7.2.2007 10:58:30
Holky poradili byste mi nějaké dobré a levné připojení k internetu?
Zatím to vypadá, že až se přestěhujem, budem bez netu. :-( Nějak nemůžu nic vykoumat. Tady jsme připojení přes pevnou linku, ale v novém si pevnou zavádět nechcem. Potřebujem něco bez velkých vstupních poplatků. Jak jste připojení vy? |
|
|
6.2.2007 23:31:51
Odpoledne jsem napsala docela dlouhý příspěvek, pak se mi kous počítač a bylo všechno pryč. :-( Doufám, že se to nebude teď opakovat.
Téda Terezka má krásný vlásky. Verunka má pořád spíš takový chmejří. Až bude teplo, tak půjde asi hodně nakrátko, jestli to trochu pomůže. O culíčkách si můžem nechat jenom zdát. Dneska mi to naše zlatíčko zas pěkně zahrálo na nervy. Opět se jí podařilo sebrat mi krém na obličej. Krém byl během chvilky všude a když zjistila, že jí ho běžím vzít, ještě s ním rychle skočila do peřiny. Když jsem jí odchytila, zjistila jsem že nejvíc krému má napatláno kolem pusy. Krém skoro žádnej nezbyl, tak jsem nevěděla jestli ho nejedla a jestli by jí po něm mohlo něco být. Naštěstí to vypadá že je v pořádku, tak snad se jen chtěla namazat jako to dělá maminka. :-) Babička když to slyšela, ho dokonce ochutnala. :-) A nechutnal. :-) :-) |
|
|
6.2.2007 20:41:12
Zuzíku,Terezka je kouzelná.Zkusím ještě kondicioner,na ten jsem nějak zapoměla... do léta ji zase něco doroste,tak culíčky zase budou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.