| Zuzík - Tez 7/05 + Šimi 8/08 | 29276 |
|
|
6.2.2007 15:47:14
mooooc se omlouvám ale fakt nestíhám:o(((
vždy jen tak nakouknu a když chci reagovat tak už mě tu odsud někdo vytlačuje.....:o(( Renčo....Tez má taky vlásky vzadu vždy zacuchaný,ale stříhat mi je škoda.....začíná se z ní klubat parádnice a někdy vyžaduje culík ![]() |
| renča a gabča | 49391 |
|
|
6.2.2007 12:50:26
Včera jsem se naštvala a ostříhala Gabču,protože mi vadilo,jak má ráno vzadu zacuchaný vlásky.Vzala jsem jí to asi o 3cm ....a ráno ?zase vrabčí hnízdo....přitom má vlásky docela pěkný /už jí šly i culíčky /.....teda nedá se to srovnat se Sabinkou od Pitrs,ta už by je mohla prodávat na paruky....tak ted nevím,ostříhat víc,nebo nechat bejt?
Jarusko,Ibu,Zuzíku atd....co je s váma? |
| rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
|
|
5.2.2007 16:18:26
Markét s tím pátkem to nevidím dobře, ve čt chceme jet s Adélkou za ségrou do St, chce busem což mě fakt těší dvojnásob.A jelikož je švagr od čt na školení až do pátku,tak tam asi přespíme.Vůbec nevím jak to ještě uděláme, neboť Adélka má od půl jedné v pá tanečky a ty chci stihnout.Ale busem asi těžko.K tomu musím vyzvednout u Holýho kytku,večer máme jít přát a ještě upéct tchyni a švagrové šlehačkovou roládu na sobotu.Máme oslavku obě mají narozeniny.
A v pá bude tchyně hlídat. Jo já už mám splolečný zdanění hotový a dokonce nám i vrátí a bude na židle v kuchyni-hhhuuurrrááá.Tak pa |
| Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
|
|
5.2.2007 14:54:57
Zrovna dneska dopoledne jsem podnikla návštěvu vodňanského FÚ. Markétku jsem měla s sebou. Došly jsme za paní, co má na starosti písmenko B, vyzvedly si formuláře a došly ještě za babí do jídely a fíííííííííí ven. Naše slečna musela nahoru i dolů jí sama, bez pomoci, takže jsme ven vyšly obě spocené jak vrata od chlíva.
Dortíček zrovna nemusím, právě jsem snědla 6 bonbonů z bonboniery a mám zase na týden dost. Mýmu těhotnýmu tělu to sladký nějak nechutná. A uvidíme se v pátek v MC, jestli Ti to tentokrát vyjde............. :-))) Markéta |
|
|
5.2.2007 9:37:30
Ahojky holky!
Kde jste kdo? Tady je nějak mrtvo. Markét kde se ulejváš? Někdy se můžem domluvit a vyrazit do cukrárny na dortík,ať jsme hezčí, ne? Jdu pomalu balit maso na oběd,pak nakupovat. |
| renča a gabča | 49391 |
|
|
3.2.2007 20:47:02
Zdravím při sobotě
Malá už spí,MM v práci,Filip ještě u kamaráda a Jakub někde randí...takhle to u nás vypadá dost často. Ibu,to pro tebe asi nebylo lehký,když malou dali na jipku,...ale hlavně,že je všechno v pořádku.Motorika se dá cvičením určitě dohnat,dost jsem o Vojtově metodě slyšela,tak tomu věřím. |
|
|
2.2.2007 14:29:51
Miminko bylo strašně maličké, řvoucí, rodička unavená a depresivní. Moc mi to nepřidalo!!!!
Markéta |
|
|
2.2.2007 8:55:28
Market ahojky, už teď vím, že to nestihnu, tak snad za týden.
Tak jaké bylo miminko? |
|
|
1.2.2007 20:19:58
Radko, scházíme se tam kolem 9,30. Jak to komu s dítětem vyjde!!!!
Zítra se chystám taky, tak zajdi!!! Markéta |
| Ibu - Jakub 7.04 + Sára 5.06 | 40856 |
|
|
1.2.2007 16:52:03
Renčo ano cvičíme Vojtovu metodu. Sára měla po narození příhodu kdy přestala dýchat, přišla jsem na to když jsem se vrátila ze sprchy a našla ji skoro fialovou. Když jí rozdejchali, tak potom strávila dva dny na jipce, takže je trochu pozadu s motorikou a musíme cvičit. Naštěstí jinak je zdravá a v pořádku, taže je to jen taková pojistka.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.