Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačika | 38777 |
|
|
18.2.2007 0:35:44
Maminky z Tábora a okolí,
chtěla bych Vás moc poprosit zdali by jste byly ochotné přijít podpořit Týden opravdových plen na malou modní přehlídku látkových zadečku do MC Radost v Táboře 7.3. 2007 od 10 hod. /hodina bude ještě upřesněna /.Bude tam i povídání o plenkách a budete si moci prohlédnout moderní plenkové systémy Tots Bots,ImseVimse,PoPoLiNi,ambino Mio ... Ekologické kompostovatelné plenky Moltex za úžasnou cenu od 150,- kč / 30 ks. Dámské hygienické eko potřeby Moon Cup,Natracare .... Uvidíte,že balit miminko do bavlnky může být zábavné a nenáročné. TOP proběhne v Táboře o týden dříve z důvodu mé nepřítomnosti. / budeme prezentovat pleny na veletrhu v Brně a na Táborsku budou v té době jarní prázdniny / Kdo by byl ochoten přijít a ukázat své děťátko v látkové plence na modní přehlídku napište mi prosím na e- mail Slunecnizena/zavinač/email.cz Všem odvážným maminkám moc děkuji. Vendula T. |
| Ladka a Denisek 4roky | 30715 |
|
|
15.2.2007 12:32:01
Tak tohle je naše nová mikinka z MMB
![]() |
| Lenka +ondrrášek + bříško |
| • |
14.2.2007 12:15:24
Holky,moc děkuju.Už jsem jí volala a domluvila se na schůzce.Má velký sortiment a hodně značek.Koukala jsem i na ty stránky a jsou moc pěkný.Mám rozhodnuto i o vložkách po porodu.Okolí na mě sice divně kouká,ale já jsem rozhodnutá.Říkala,že dělá i kurzy masáží kojenců.Znělo to zajímavě. Máte s tím někdo zkušenost?
Ještě jednou dík. Lenka |
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
14.2.2007 11:02:08
Ahoj,
látkové pleny jsem koupila v tom dřevěném domečku v Padousích, vedle Mountfieldu. 16,-/ks. |
| Červená řepa | 55518 |
|
|
13.2.2007 21:48:22
Dobrý večer, omlouvám se že vám sem tak vstupuji, občas nahlédnu.
Lenko -ohledně těch látkových -plínek u Tábora bydlí paní Trpáková, jedna z provozovatelek e-shopu slunečnížena. Mluvila jsem s ní, když jsem si něco objednávala, do Tábora jezdí prý často, plenám rozumí, dobře poradí, předvede, vysvětlí, je opravdu moc ochotná. Nevím, zdali je v Táboře nějaký kamenný obchod s látkovými plenami, pochybuji. Zkus se jí zeptat, určitě se dohodnete na schůzce. Email: slunecnizena@email.cz |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
12.2.2007 23:50:27
Gabčo,neva.
|
| lenka + ondrašek+bříško |
| • |
12.2.2007 17:15:38
Holky,používá z Vás někdo látkové plenky?Jestli ano dají se někde tady v Táboře prohlédnout a koupit?
Moc děkuji. |
|
|
12.2.2007 11:39:47
Jani děkuji za mail a fotečku autosedačky. Já jsem na ní zrovna v sobotu v Makru koukala, ale manžel našel na netu nějakou autosedačku, prý krásnou a hned jí objednal. Přijde v pátek a tak jí prý dostanu k narozkám!!:-) Tak se nezlob.
|
|
|
9.2.2007 11:39:00
ahojky a mohla by si sem dát jak vypadá a jaká je to značka?? Děkuji.
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
8.2.2007 22:59:19
Ahoj, pro změnu bych mohla nabídnout autosedačku po 1 dítěti, kategorie 9-18kg, zachovalá.Poslouží v období 1-3let.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.