Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
8.2.2007 20:29:53
Dnes jsme byli na plavání a další kurz začíná od 26.2. a příští týden se to má jít zaplatit, ted jsem zapomněla jestli nějaká taboranda budete chodit. Jinak my chodíme ve čtvrtek v půl 11. Dobrou noc
Ta kolébka je opravdu moc krásná, ale my jí nemáme kam dát!:( |
| néni | 24998 |
|
7.2.2007 16:39:16
Táborandy - nemáte někdo zájem o tento proutěný košík. Jestli jo, napiště mailí ( miminko si kámoška nechá doma :-))))
![]() |
|
|
6.2.2007 11:17:16
Ted mi přišel mail z www.rodina.cz, Káje je 37 týdnů a jetam napsáno přesně tohle o autosedačkách:
Pro bezpeci a pohodli vaseho miminka # Deti obvykle prerostou autosedacky pro nejmensi (katerorie 0, 0+) jeste drive, nez je mozne umistit je do autosedacky orientovane po smeru jizdy (1 rok jejich veku). Sledujte proto, jestli je od horniho okraje autosedacky (pevneho plastu, nikoli latkoveho polstrovani) a hlavicky ditete je prostor minimalne 2 cm. Jinak hlavicka ditete neni spravne chranena v pripadne havarii. |
| Monďa | 23960 |
|
|
5.2.2007 20:00:21
koukám že jsme měnili autosedačku 9-18kg ve stejném období, my také v létě. a máme také maxi cosi priori xp, i když ta tobi se mi také líbila. ale ta cena
:( |
| Xenuška+Vojtíšek | 47645 |
|
|
5.2.2007 15:55:36
Jo jo, taky jsme koupili tu větší - druhou velikost - od Maxi Cosi - Tobi, už se těším, až malý do ní "doroste". Je fakt pěkná!
Co se týče plavání na Sojčáku - my chodit nebudeme, máme zakázáno od doktorky :-( prý bysme něco chytli... |
| Pettule | 24474 |
|
|
5.2.2007 13:43:29
Ahoj,
taky něco přidám k autosedačkám, stejnou situaci jsem řešila začátkem léta - přechod z vajíčka na větší autosedačku. Po prostudování všemožných informací jsem se rozhodla nevynechávat kategorii 9-18 kg a koupili jsme Maxi Cosi Priori XP. Sice to byla pálka, ale na bezpečí dítěte jsme nechtěli šetřit, zdraví (kdyby se nedej bože něco stalo) je k nezaplacení. Oni totiž ty sedačky 9-36 kg ¨nejsou pro tak malé děti vůbec bezpečné. Vezměte si, že se sotva naučí sedět, nebo ještě pořádně neumí, nemají zpevněné svalstvo a vy je posadíte do autosedačky, ve které může jezdit 5 leté dítě. Tak to je rozdíl! A mmch, nechtěla bych se tím někoho dotknout, ale zn. Babypoint (Polsko)rozhodně nepatří mezi bezpečné a spolehlivé. Vůbec nedávání své autosedačky testovat a tak nemůžete zjistit, jak obstojí ve srovnání s ostatními. Už to o něčem svědčí. Mě hodně pomohla diskuze o autosedačkách a pak paní Martina, která se tam vyskytuje a má i svůj int. obchod, takže nakonec máme sedačku od ní. Ráda a trpělivě zodpovídala mé dotazy a radila s výběrem potahu, takže moc chválím a můžu jen doporučit. Na jejích stránkách jsou i výsledky testů autosedaček - www.babystyle.cz |
| Monďa | 23960 |
|
|
5.2.2007 9:06:29
no já jsem někde četla že vajíčko je dokud nebude čouhat hlavička přes okraj, o těch 4cm jak píšeš jsem nikde nic neviděla. my jsme měnili, když měla malá asi 1cm pod okraj. doporučuje se vajíčko používat co nejdéle, právě kvůli těm nezpěvněným svalům, jak psala xenuška.
|
|
|
4.2.2007 22:14:02
No jo, my ho ještě máme, máme od Inglesiny a to je naštěstí veliký a to tam ještě máme fusak do autosedačky, ale už je právě akorát ty 4cm (no spíš 3cm :-( a tak uvažuju o tom, že vyndám fusak a on trochu "klesne"... jinak nohy tam má chudák nacpaný a kope do opěradla.. no ale to vydrží, bezpečnost je přednější... za 10 dní jedeme do Mělníka, to je dost daleko, tak jsem zvědavá, jak se mu tam bude takovou dobu líbit....
|
|
|
4.2.2007 20:58:55
A vy ještě máte vajíčko?? My máme 75cm a máme 4 cm k okraji, to bysme měli už vyměnit autosedačku vid??
|
|
|
2.2.2007 11:20:42
Holky, autosedačka - vajíčko, by měla být nejméně do roka a to sice kvůli nezpevněnému krčku dítěte. Při nárazu si hlavičku zarazí do sedačky a je OK, když bude ve větší autosedačce, která je po směru jízdy a nabouráte, tak ono tu hlavičku vystřelí před sebe a může si zlámat vaz :-( Bezpečné je ovšem vajíčko do doby, kdy mu nahoře zbývají ještě 4cm, to že mu dole čouhají nohy, to nevadí. Pokud je dítě velké (my máme 77cm :-)) tak se musí dát ta větší sedačka (ale mělo by dítě sedět!!!) a holt jezdit sakra opatrně. Nedávno jsem to studovala, co a jak, tak mám čerstvý info :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.