Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
24.1.2007 11:38:06
Mondo a Xenie, od 26.2. začíná novýá kurz tak se přihlašte a budeme chodit spolu, my nejsme také z Tábora a dojíždíme 15km, tak jsme zvědavá jak tam pojedeme zítra, a doufam že nenastydneme, když má být pod nulou přes den.. My ted jdeme na 6 lekci a minule jsme dávali hlavičku pod vodu, bylo to super. Já si myslím, že je to pro děti super. Kájuška co jezdí na koupání tak je aktivnější. My jsme se narodili 23.5.2006 tak to jsou děti asi stejně staré.
|
| Ladka a Denisek 4roky | 30715 |
|
|
23.1.2007 17:31:48
Mi máme s malým Českou národní pojištovnu. Preventivní programy
ČNZP nabízí svým pojištěncům hned několik preventivních programů I. Program Bonus plus Ojedinělý program, ve kterém získáváte bonusové body, které podle vlastního uvážení můžete využít k úhradě zboží a služeb spojených s podporou vlastního zdravotního stavu – nákup zboží (např. vitaminy, potravinové doplňky a jiná léčiva) v lékárnách, očních optikách a prodejnách zdravotních pomůcek. Podrobnější informace zde II. Celoplošné preventivní programy Očkovací balíček pro děti a dorost cílová skupina: děti a mládež do 18 let výše příspěvku: 1.500,- Kč platí pro vybraná očkování: klíšťová encefalitis, neisseria meningitis C, haemophilus influenzae, žloutenka typu A i B, chřipka způsob nárokování: na spádové pobočce, daňový doklad, očkovací průkaz dítěte způsob proplácení: šekovou poukázkou / převodem na účet doklady se nárokují až po aplikaci všech vakcín daného očkování Příspěvek na pevná rovnátka cílová skupina: děti a mládež do 18 let výše příspěvku: 1400,- Kč způsob nárokování: na spádové pobočce, daňový doklad, potvrzení od stomatologa o léčbě ortodontickými aparáty způsob proplácení: šekovou poukázkou / převodem na účet Podpora mateřství (kurzy pro těhotné, produkty z lékáren, nadstandardní pokoj v porodnici, otec u porodu...) cílová skupina: těhotné ženy a matky v šestinedělí výše příspěvku: 300,- Kč/těhotenství//šestinedělí způsob nárokování: na spádové pobočce, daňový doklad, těhotenský průkaz // rodný list dítěte způsob proplácení: šekovou poukázkou / převodem na účet Podpora bezpříspěvkového dárcovství krve cílová skupina: bez omezení výše příspěvku: potravinová poukázka v hodnotě 100,- Kč TICKET RESTAURANT způsob nárokování: po odběru na transfuzním odd.vyplnění tiskopisu a odeslání do ČNZP v odpovědní obálce způsob doručení poukázky dárci: poštou Program pro aktivní sportovce a členy FMS AČR - příspěvek na zdravotní prohlídku. Seznam lékařů zde cílová skupina: registrovaní členové sportovních klubů, tělovýchovných svazů a členů Federace motocyklového sportu Autoklubu ČR výše příspěvku: do 450 Kč/rok způsob nárokování: na pobočce či kontaktním místě - klient nebo jeho zákonný zástupce předloží originál platebního dokladu o zaplacení zdravotní prohlídky od ošetřujícího lékaře (pouze odbornost tělovýchovné lékařství nebo kurz sportovní lékař). Částka Vám bude poslána poštovní poukázkou nebo převodem na bankovní účet. |
| Xenuška+Vojtíšek | 47645 |
|
|
23.1.2007 13:38:14
No my jsme u všeobecný je to naprd... nedávají peníze na nic.. akorát hradili 3 návštěvy Oliny Havl. po porodu a dostali jsme od nich plyšáka.. jinak nepřispívají ani na očkování nic :-( taky uvažuju o změně.
|
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
23.1.2007 12:07:16
U jaké jste pojišťovny a jste spokojené? Čerpáte výhody a jaké máte? Uvažuju o změně
|
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
23.1.2007 12:03:27
Já jsem jako malá chodila k dr. Janovské taky... byla moooc super! doporučuju.. teď bydlíme v Chýnově, kde je dr. Havlíček (manželka Olina Havlíčková ;o) ), taky prima doktůrek.
|
| Xenuška+Vojtíšek | 47645 |
|
|
23.1.2007 10:56:12
Pediatr - my chodíme k Dr. Janovské - je naproti OD Dvořák, je moc hodná a dělá i homeopatii a bere další pacienty :-)
Ad knížka - no, Vojťulka má nejradši takový ty gumový (no asi nejsou z gumy) knížečky - mají je v DM drogerii, stojí asi 60Kč a jsou tam různý témata - zvířátka, sporty atd. Ale jenom píská... ale dá se vzít i do vany a tak.. |
| katka |
| • |
23.1.2007 9:37:18
Ahoj!
Já chodím k Pospíšilovi - kousek od Černých mostů a zatím jsem spokojená. |
|
|
23.1.2007 9:10:54
Jsem si to nějak blbě přečetla, ale já znám dětské doktory jen Sojčáku. Tak promin. Ladka
|
|
|
23.1.2007 9:09:09
Ahojky Pavli, já chodím s prckem k paní doktorce Odehnalové a jsem sní moooc spokojená. Chodila jsem k ní taky když jsem byla malá. Ordinuje na Sojčáku na poliklinice.
|
| Pavla |
| • |
23.1.2007 8:44:24
Holky, potřebuji změnit pediatra. Koho mi doporučíte? Hlavně ne na sojčáku... Děkuji za tipy.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.