Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mili / Tomík 8/06 a Kubík 5/09 | 39546 |
|
|
23.1.2007 8:28:21
Včera jsme absolvovali poradnu. První včeličku (hexavakcínu) snad náš mladej ani nezaregistroval .... normálně si nevšimnul tý injekce a pořád vyprávěl doktorovi, jakoby se nechumelilo a já tam byla na složení...celá spocená a bylo mi špatně od žaludku a náš mladej vyřehtanej!!! Reakce absolutně žádná! Spíš vypadal, jak kdyby dostal injekci něčeho na povzbuzení
Na kyčlíkách taky dobrý... další kontrola už nemusí být. Chtěli jsme Tomovi koupit za odměnu knížku, která by měla zvířátka a třeba by dělala nějaký zvuky (miminkovská látková)... no a za 500,- se nám jí fakt kupovat nechtělo!!! Nemáte někdo na něco takového tip? Už na mě zase z postýlky huláká, tak papa |
| Xenuška+Vojtíšek | 47645 |
|
|
22.1.2007 20:19:36
Ladko, díky!
Pettule, taky moc díky, napíšu jo? |
| Ladka a Denisek 4roky | 30715 |
|
|
22.1.2007 16:13:54
V Baby centru je teplota vody 30°C. Já to, ale spíš vydím na dětský bazén na plavečáku. Jak už jsem níže psala malej se začal bát hloubky a to i když ho držím.
|
| Pettule | 24474 |
|
|
22.1.2007 15:51:52
Ahoj Táboračky,
k tomu baby centru - my chodili loni na jaře, malému bylo akorát půl roku, dřív neberou (tedy na kurzy,ale tuším, že od 6 týdnů se plave ve vaně - p. Tichá dojíždí domů). Bylo to fajn, naučíte se, co s mimčem ve vodě všechno dělat, naučíte ho potápět. Na další pokračování po prázdninách jsme už nechodili, ale chodíme si sami, každý den odpoledne je otevřeno pro veřejnost od 16.30-19h, v pátek dokonce od 15h. Chodíme na půl hodiny za 55,- Kč, což mi přijde lepší než lekce za 120,- Kč. (Přijde mi, že v těch pokračováních se dělají stále ty samé věci, výcvik se moc neobměňuje, ale je to jen můj názor). Jsou tam k dispozici hračky do vody, klouzačka, naf. kruh či rukávky, paní je moc ochotná, neustále se chodí ptát, zda něco nepotřebujete, pouští k plavání písničky, prostě prima. Když se vycachtáte, můžete si pohrát v herně, maminkám uvaří kafe nebo čaj, mají tam i nějaké ty mlsy, takže opravdu příjemně strávené odpoledne. Můžu jenom chválit. Jo a voda je teplá, alespoň v porovnání s táborským malým bazénem. Tam je i mě chladno, jak ve vodě, tak venku. Kdyby někdo chtěl, můžeme jít s vámi, ozvěte se na mail. Nebo příp. jen tak na procházku nebo do cukrárny nebo někam na kafčo nebo jen tak něco podniknout. petrusa@centrum.cz Jo a ještě k těm aktivitám s malými dětmi tady na Táborsku - chodit se dá do mateřského centra na starém městě anebo tady na sídlišti do Kaňky, kde probíhají různé kroužky po celý týden, pro mrńata je to hlavně rytmika, pro ty větší i výtvarka, keramika, hra na kytaru, flétnu, dramatický kroužek a školička - to je "zvykání dětí na kolektiv" - tuším, že na 2 nebo 3h dopoledne. My chodíme na rytmiku a líbí se nám tam. |
|
|
22.1.2007 15:09:59
Ladko, jak je tam teplá voda?? Jsem zmrzlouš :-)
|
| Ladka a Denisek 4roky | 30715 |
|
|
22.1.2007 0:26:56
Ahojky Gábi, mi jsme chodily na plavání do Baby centra od 8měsíců. Odchodily jsme dva kurzy a opravdu to bylo super. Ted se bojí velký vody tak to radši nijak neřeším, ale jinak má vodičku strašně rád, ale jen tam kde stačí.
|
|
|
21.1.2007 21:17:03
Monďo, díky za info.. a je jedno kdy se přidáme? chtěla bych chodit co nejdřív, mám osmiměsíčního kloučka a potřebujeme nějakou společnost :-))
|
| Monďa | 23960 |
|
|
21.1.2007 19:53:42
Xenuško,
dítko do kurzu může přijít i bez předchozí přípravy (plavání doma), začíná se u dětí od 6měsíců. je to tam moc pěkné. S malou jsem začala chodit vloni na zač.unora a fakt se nám moc líbilo. jsou tam šatny, takový vyvýšený místa, která slouží jako přebalováky, sprchy, samotný bazén, kde je skleněná stěna do herny, kde se můžou na vás dívat přibuzní (tatínek, babička...). Do herny jsme zašly po plavču a daly sváčů, jsou tam hračky, takže se děti mohou vyřádit. platí se 10 nebo 5 lekcí předem a pak si zase připlácíš, dalších 10 lekcí, když se vám to bude líbit. platí se 120kč za lekci, což je 30min.ted jsme (v domnění) sněhové zimy přerušily (nejsem z Tá), a začnem zas v unoru nebo březnu, jak to vyjde. mějte se |
|
|
21.1.2007 19:03:38
Gabčo, já bych tam chtěla chodit, ale může se tam s miminkama, co nikdy předtím neplavala? Nemusí být nějaký kurz nejdřív doma??
|
| Gabca a Kaja + // | 58411 |
|
|
20.1.2007 17:44:16
ted jsem chtela jenom neco zkusit. Uzijte si vikend.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.