| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Plzeň

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 32946  [Dalších 32866 >>]
Lůca
  • 
13.4.2012 17:56:35
Dobrý den,
na ZŠML jsem chodila 10 let (tedy včetně Kindergarten) a dostalo se mi to nejlepší vzdělání a to nejen co se znalostí týče, ale i zážitků a celkově přípravy do života. Neměla jsem problém s přijetím a studiem na střední škole, naopak jsem byla v některých předmětech připravenější než ostatní studenti. Prostředí mi rozhodně nepřijde ponuré, právě naopak. Převládají tady přátelské vztahy a neexistuje zde šikana. Se splužáky udružujeme kontakt i více než 4 roky po ukončení studia a můžu s klidem říct, že mám základní školu o třídu lepší vzpomínky než většina mých vrstevníků z jiných ZŠ. Své děty bych na tuto školu dala bez váhání, dle mého názoru nejlepší ZŠ v Plzni :)
Zuzana
  • 
4.4.2012 8:00:07
Mrkněte sem, třeba Vám to také pomůže :

http://zehlime.webnode.cz/
Jaja
  • 
15.3.2012 12:46:46
Dr. Havlova- ORL Remus -Lochotin, tel:377534895
Štěpka a Deniska 38894
7.3.2012 12:25:23
Ahoj, doporučte mi některá dobrou lékařku nebo lékaře ORL v Plzni. S kým máte dobré zkušennosti s předškolními dětmi. Díky moc.
Plabla 72961
6.3.2012 9:08:25
ahoj u MUDr Pelnáře jsme byli jak s dcerou tak se synem. Byl nám doporučen naší pediatričkou a té HODNĚ věřím, že nás nepošle jen tak k leckomu... Vše OK, sice moc nenamluví a samotný proces u něj je VELMI rychlý. Jediné co je skutečně šílené je - otřesné frotny a připrav si ostré lokty co se týče čekárny. Systém tam není prakticky žádný, takže kdo se narve, ten jde-leda máš štěstí na ostatní slušné maminky... S dětma je to mnohdy o nervy. Nepomůže se objednávat. Když tam šel manžel s nohou tak se objednal a pomohlo mu to-vzali ho přednostně před neobjednanými.
Zuzka a Terezka
  • 
24.2.2012 14:46:48
Ahoj , chci poprosit všechny plzeňandy jestli nemáte nějaký tip na soukromou cukrářku co dělá pěkné a ne moc drahé potahované dorty. Potřebuji pro dceru za týden k narozeninám dort a nechci takovou tu klasiku z cukráren, neznáte někoho kdo se tím živí třeba doma a je šikovný? Díky moc za tipy.
DC 127883
19.2.2012 20:08:46
Dobrý den,navštěvuji tuto školu-již devátým rokem a mohu vám ji vřele doporučit. Náboženská přísnost zde rozhodně nepřevládá,máme náboženství jednou týdně,je to taková odpočinková hodina. Modlení ani nic takového není povinné.
Je tu skvělý kolektiv,učitelé a hlavně jazyky. Kdybych se rozhodovala, na jakou školu moje děti dám, rozhodně bych volila Základní školu Martina Luthera . Je to opravdu jen škola, která dbá na jazyky, nic víc, nic míň:-)

Hezký zbytek večera!
Zuzka a Terinka 7 let 125841
4.2.2012 16:35:58
Ahoj, potřebovala bych poradit, nevíte o nějaké dobré půjčovně dětských karnevalových masek v Plzni? Potřebujeme pro 8 letou slečnu masku na 12.2. a zatím nemáme nic :( Díky za všechny rady ...
jarka
  • 
3.2.2012 22:22:42
Zdravím, já jsem tu fontanku koupila v Plzni v papírnictví v Géře. Bohužel se teď rozbyla, ale malá (1,5 roku) z ní byla upne hotová. Je to parádní hračka.Jarka
Delphina a Péťa 12/06 2141
25.12.2011 13:27:39
Ahoj,
Jsou tady nějaký lidi, kteří rádi něco podniknou? Nemusí být přesně doma, protože v sedm zrovna koupou, nejdou teď ven, ikdyž je hezky, protože musí zrovna žehlit nebo jde zrovna jejich oblíbený seriál... :-) V Plzni se pořád něco děje. Nemáme bohužel kamarády ve stejném věku, tak bývá obtížnější někam vyrazit, různě staré děti mají různé nároky. Budu ráda, když se ozve někdo sympatický se stejně starými dětmi (kolem 5 let).
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 32946  [Dalších 32866 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.