| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Plzeň

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32946  [Dalších 32856 >>]
Martin
  • 
15.9.2011 16:55:54
Ahoj, je to jenom internetový obchod - adresu má http://www.yookidoo.cz/
Ajlina
  • 
19.8.2011 8:55:42
posíláme Plzni pěkný slejvák :o(
Ronni 113309
19.8.2011 8:53:23
žene se pěkný déšť.~7~
Madla
  • 
15.8.2011 23:08:54
Ahoj, je tu nekdo z Tachova?
Zajimalo by me jak se tam zije rodinam s malyma detma - skolka a skolaci na 1.stupni
Je tu nekdo kdo se z Plzne odstehoval do Tachova?
Jsem zvedava, chystame se prodat byt v Plzni a koupit neco jinde. Zatim jsme nasli ten Tachov,
ale divat jsme se jeste nebyli. Jsme ted v zahranici na dovoleny, ale po navratu tohle resit.
Znate nekdo v Tachove, sidliste Zapad,
Je to tam v okoli pekny?
Diky vsem za vase tipy a rady.
Želvička78 56465
3.8.2011 10:08:23
Děkuji, vyzkoušíme~x~
Staronová.luc 34895
3.8.2011 10:05:58
Tady ve fotogalerii jsou fotky

http://www.obec-tlucna.cz/sportovni-vyziti/koupaliste/

No a jaké to tam je, voda na můj vkus studenější, ale dá se to, pro děti je to tam fajn, je tam mvelký bazén a dětský se skluzavkou, restaurace, kde se můžete najíst, napít, posedět, jsou tam stromy, takže s kočárkem se dá pobýt i ve stínu.
Blanka+Kristýnka+Lukášek 94663
26.7.2011 16:19:48
Dobrý den. Omlouvám se, že vstupuji do vaší diskuze. Sháním s rodinou nějakou dovolenou a tak mě napadlo se zeptat jestli někdo nepronajímá chatu na týden na nebo poblíž Hracholuské přehrady. Děkuji Blanka
Ještě napíšu email: Tezaurova.B@seznam.cz
Irča 120666
26.7.2011 14:11:27
Ahoj holky, jsem z Prahy a sháním hračky YOOKIDOO. Slyšela jsem, že už se dováží i k nám a že by měl být někde v Plzni nějaký obchod. Jsou to super hračky pro děti od narození..ale třeba taková fontána do vany na baterky je pro děti až do 5 let..možná víc.. Jsem s nima strašně spokojená a chtěla bych další, tak se pídím jak můžu.

Nevíte o tom někdo?

Takhle to vypadá www.yookidoo.com

musite tím katalogem listovat
marta0022 120041
2.7.2011 14:17:37
Tak příště to radši obejdu :-)
rachomejtle
  • 
2.7.2011 14:09:34
Jinak souhlasím, že ten výtah je humus. A neviděla bych to jenom jako vinu bezdomáčů, přece někdo musí mít ten prostor na starost a pravidelně o něj pečovat, takže snad by někdo taky mohl pečovat o ten výtah, ne? Případně by naši pomáhající a chránící občané mohli ten prostor lépe kontrolovat.
Jinak v Plzni jsem toho názoru, že auta měla a mají vždy přednost před pěšími, pěší se musí prodírat auty, obcházet, podcházet, vše strašně nadlouho, aby se někam dostali, protože při cestě překonávají silnice a zaparkovaná auta. Je ostuda, že je v Plzni vlastně jen jedna pěší zóna - Smetanka, je pidikrátká a ještě přes ní v jednom místě jezdí auta.
A pak mě ještě vytáčí způsob parkování na chodnících, např. v Dominikánské ulici je jedna strana na chodníku prakticky parkoviště, druhá strana je v jednom místě zúžená starým schodištěm a když auto blbě zaparkuje do chodníku, tak se s kočárem ani nedá projet. Nehledě na to, že mezi zaparkovanými auty se často taky nedá dostat z chodníku na ulici a naopak.
Jo a pak mě ještě vytáčí semafor pro pěší na Karlovarské - na spoustě míst se tam přechází nadvakrát, prostě se to na jednu zelenou nestíhá. A na druhou se čeká strašně dlouho.

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32946  [Dalších 32856 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.