| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rokycany

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1987  [Dalších 1797 >>]
If & 3♥ 3270
5.3.2010 15:16:55
Marti, kde je logopedická třída? Jako zatím nechci... nejradši bych ho za rok upíchla do Mýta, ale určitě o tom pouvažuju....
Jindrik 63306
5.3.2010 14:34:41
Iff,a nechceš Kubíka dát do tý logopedický třídy? Jak chodí Martík? Tam by ho určo vzaly,možná ti to i ta logopedka doporučí.

Nevýhoda je že to máš jen daleko,ale zas je tam málo dětí 13ve třídě a vždy někdo marodí,tak průměr je 9dětiček.
If & 3♥ 3270
5.3.2010 14:32:28
Není za co...~;) Asi k ní taky začnu chodit na přednášky~;)
ssaara+S. 2/08+B. 6/11 83378
5.3.2010 13:58:20
If,že Honzovi moc děkuju~;)

Tak to jsem ráda,že ti to alespoň trošku pomohlo. Mně Kubík taky rozhodně nepřijde jako autistický dítě. Co jsem ho párkrát viděla,tak je živej,má čertíky v očích,přijde se k tobě pomazlit a to by fakt autista nedělal.
Já mam z paní úplně stejné pocity,to je tak úžasně optimistická,sympatická a milá ženská a z jejích přednášek chodim uvolněná a s dobrou náladou.
If & 3♥ 3270
5.3.2010 13:49:24
Tak jsme doma.. Soni než zapomenu..Honza se ptal, zápis je dvaadvacátého a všechno dostanete na místě~R^~R^~R^

A teď my... (omlouvám se že je to kopírované, ale nemám sílu to vypisovat víckrát....

Tak jsme vyrazili.. Kuba s tátou jeli vyzvednout tu Hi-Fku a my s Honzíkem jsme se pohodlně posadili do křesla v ředitelně... Hodinku jsme si opravdu krááááááásně a uvolněně povídali o všem možném, poté co jsem paní Šlechtovou ujistila že se Kuba rád mazlí, směje se a dělá naschvály a pak číhá s plamínkama v očích co mi na to, tak si oddechla tak že to bylo slyšet až na Václavský náměstí, načež mě poté co jsem jí vylíčila naší AUTISTICKOU STORY ze Silvestra, které se zasmála, ujistila že to určitě autismus není, že 95% autistů nesnáší tělesný kontakt, nedívají se z očí do očí a NIKDY se nenaučí mluvit...

A že to podle všeho co jsem jí řekla (porod, nespaní, žádný pud sebezáchovy, žádná potřeba mluvit, vztek....) vypadá nejspíš na LMD

Samozřejmě budem moudřejší až si vezme na diagnostiku i Kubejše, že se jí mám ozvat až budem po tý logošce co mi řekne a že Kubíka by chtěla vidět někdy koncem dubna....

Hodně věcí máme řešit přes tatínka (protože je na něj fixovanej), třeba i ty pleny, máme si dávat pozor na to jak o něm mluvíme a jak s ním mluvíme.. takové detaily jako nikdy neříkat (viz babičky "jsi čuně, jsi ostuda, jsi nešika", ale TEĎ SI SE ZACHOVAL JAKO OSTUDA, ČUNÍK, NEŠIKA...

První dojem? Nesmírně sympatická "něcopřespadesátnice", štíhlá, vysportovaná, upravená, usměvavá a MILÁ! Mám z ní strašně dobrý pocit a vlila mi zas trochu elánu do žil... Babičky mám poslat .. ehm ... tedy mám jim vzít vítr z plachet tím že to ŘEŠÍME a že DO ČTYŘ LET JE ČAS NA DRAMATICKÉ ZÁSAHY... a my si máme jet dál po svém...

Poslala mi mejlem nějaké broužurky o LMD tak to jdu študovat....

Uf... žádná výhra tedy... ale jsme zas "o krok dál"!~s~
5.3.2010 11:00:00
Tak včerejší přednáška super. Týkala se mentální anorexie a bulimie. Prý už pětileté holčičky se vzhlíží v modelkách a barbínách a dělají rodičům přednášky o zdravé výživě a dietách. Brrrr~Rv

Dneska se Sebču chystám ostříhat. Už to má moc dlouhý a v kadeřnickém křesle by mi asi nevydržel. Holt bude mít účes alá kastrol,páč s mým umem toho moc nevykouzlím~t~

A na víkend razíme za tchánovcema. Bude svíčková~b~~b~~b~a Petrovo babička jí umí fakt nepřekonatelnou ~;)

Jindrik 63306
4.3.2010 11:08:57
Holky,tak na lázně jsem se dnes je ptala naší doktorky,a ta mi řekla ,že Martin je na to ještě dost málo nemocnej a že zatím ne,pokud bych měla zájem,tak že ještě počkáme a uvidí se jak bude probíhat ty jeho nemoce a alergologický vyšetření atd.

Tak jsem zvědavá...~;)Ono stejně ty lázně není žádnej med,mě to jen tak napadlo udělat něco ještěš pro něj,pro jeho zdraví. ~;((~;((~;((~;((

Dnes svítí slunce,ale zima je pořádná!~Rv
If & 3♥ 3270
4.3.2010 9:20:32
Jooooooooo??? No to je prima!

Já dneska zaúkolovala Honzu stran té školky, ale nevím jestli to v hlavě udrží~a~

Jo jdem zítra na jedenáctou
4.3.2010 8:03:41
If,tak jdeš už zítra? Tak to držím palce. Já k ní jdu dneska zase na seminář~;)
If & 3♥ 3270
4.3.2010 6:40:39
Čau čau... s lázněma neporadím... jen jedno.. bylo to největší peklo mého dětství, takže nikdy více, byla jsem v lázních pomalu víc jak doma~q~

Jo Míšo jsem ti neodpověděla... Paní psycholožka dělá mrtvého brouka.. prostě nic, žádný telefon, omluva, esemeska s náhradním termínem.. a fakt už nemám ani tu nejmenší chuť jí volat... Sice nevím jak to budu vysvětlovat tý logopedce, ale na druhou stranu já mám právo si vybrat lékaře, tak co.. akorát nevím kde budu jinou shánět.
Ty bys možná mohla vědět o nějaké psycholožce v Plzni ne?~;)

Uvidíme co mi řekne zítra ta paní Šlechtová~5~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1987  [Dalších 1797 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.