| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
3.3.2010 21:57:09
Jindriku, jedna moje kamarádka byla s dětmi v lázních někde v Beskydech, ale přesně nevím, musela bych se zeptat.
2 to měli "na poukaz", a za třetí to zaplatila - aby tam mohlo být s nimi. Určitě lze vzít sourozence jako "samoplátce". Jo, a abych nezapomněla - HEZKÝ VEČER..... ![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
3.3.2010 19:37:22
Soni,dík,já právě o těch lázních jen přemýšlím,slyším od věech koutů,že jezdí maminy s dětmi do lázní a že je to fajn,jen je to asi náročný,ale to by jsme zvládly.)
Martin má 14,5 ve 4,5letech,je neustále nemocnej (průdušky,dýchací cesty,trošku má atop.ekzém,tak si myslím že naše kritéria by splnoval(teda bohužel) ale co s Julinkou? Ta je klepy klep zdravější a hlavně kdo by jí hlídal? Táta určo ne,musí do práce -jinak by nebyli penízky a babičky v důchodu zatím nemáme... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ssaara+S. 2/08+B. 6/11 | 83378 |
|
|
3.3.2010 15:37:09
Marti,já znám Lázně Kynžvart. Jsou zaměřený na dýchací cesty,onemocn´ění kůže,nemoci ledvin a moč.cest. Ale osobní zkušenost nemam.
|
| Jindrik | 63306 |
|
|
3.3.2010 14:09:58
Holky zvažuji lázně pro Martíka,nevíte o některých dobrých? Nebo nemáte zkušenosti?
Já zítra se zeptám doktorky,ale možná by malýmu prospěly,ted jezdí kde kdo a my jsme víc nemocný,než zdraví...tak bych zkusila lescos,chodíme i na alergologii.Díky za rady ![]() ![]() ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
2.3.2010 19:26:39
Ahoj všem, zdravím z Plzně.
Dočetla jsem a všem školkoidním mrňatům držím palce, ať se na ně usměje štěstí a dostanou možnost poznat nové kámoše ! IF......to je tedy stóóóóry , s tou psycholožkou. Takovéhle chování bych snad dokázala omluvit u nějakého "plebejce", ale u odborníka zrovna tohoto zaměření, bych očekávala poněkud distingovanější chování. NJN, ale co naděláš, viď ? Komu není zhůry dáno........v apatyce nekoupí. A pokračování to má ???? Už ses dočkala nějaké omluvy....vysvětlení........nebo je ticho po pěšině ???? Já jsem tak nějak pořád v jednom kole. Minulý týden byl docela dost hektickej, tak jsme si dala za úkol vše zklidnit.....tak zatím to snad jde.....včera a dnes. Nemíním se strhnout - jsem se rozhodla - za těch pár korun mi to za to fakt nestojí - tak jsem na sebe zvědavá. ![]() Jinak jsme zdrávi ....ŤUKY*ŤUKY*ŤUK....a jen co přestaneme jezdit na lyže a jen co odbydeme pár návštěv, co celou zimu slibujeme a jen co objedme všechny výlety, co Fíkovi slibujeme na dobu, kdy nebude hezky v létě ani hezky v zimě....HIHIHIHIH....tak zase začneme jezdit do Vísek. No, že by možná v penzi ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Už se těším, ale na druhou stranu se "těším" na to listí....trávu........nálety....a všechnu tu zemědělčinu, co nás tam čeká..... ![]() Njn, co se dá dělat, když né a né sehnat zahradníka..... ![]() Jdeme s Filipem na úkol.....jó, já vím, pozdě.....ale když on je celá maminka........ ![]() Hezký večer všem ! |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
2.3.2010 17:24:17
Marti patnáctého.. jen by mě dost zajímalo co jí budu vykládat proč ještě nemám vyšetření z psychologie, když se paní dotyčná zachovala tak jak se zachovala
![]() Soni pokusím se mu to připomenout.. ale dneska se měl zeptat na ztracený přívěšek a co? A nezeptal! Ještěže udrží aspoň moč když né myšlenku ![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
2.3.2010 16:24:25
Ivčo,kdy jdeš s Kubíkem k tý logopedce? Ted někdy z kraje měsíce vid? My jdem na konci března...
![]() |
| Jindrik | 63306 |
|
|
2.3.2010 15:31:52
Soni,termín zápisu není ve školce napsaný? Já jdu 19.4.s Julinkou,ale dost pocyhbuji že jí vezmou,v září jí budou 3roky....ale ještě rok budu na mateřský!
![]() Dnaska je vítr,ale aspon na chvíli jsme byli venku ![]() ![]() ![]() |
| ssaara+S. 2/08+B. 6/11 | 83378 |
|
|
2.3.2010 15:29:54
Jéé,prosím prosím,mohl by se Honza zeptat,když tam zítra půjde??
![]() Jako já si taky myslim,že nás nevezmou,ale zkusim to. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
2.3.2010 15:20:00
Soni čéče nevím.. můžu zítra poprosit Honzu aby se zeptal.. a nebo až půjdeš kolem tak tam skákni se radši zeptat! My máme bohužel smolíka.. Kubu prostě nevezmou
![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.