| ssaara+S. 2/08+B. 6/11 | 83378 |
|
|
2.3.2010 15:05:51
If,prosim tě,nevíš,jak je to s tím zápisem do školky? Pořád slýchám o nějakých přihláškách,tak teď nevim,jestli si jí mam vyzvednout předem a nebo jí dostanu až při zápisu...
|
|
|
1.3.2010 20:19:45
If,no vidíš,paní je všestranná
To jsem ani nevěděla,že řediteluje. Ale má tak úžasný psychologický i pedagogický názory,že děti v její mateřský školce musí být jako v bavlnce. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
1.3.2010 17:25:22
Soni, hihi.. svět je malej... právě jsem zjistila, že paní Šlechtová je ředitelka mateřské školky v ulici kde mám v Plzni kamarádku a její dcery do téže školky chodily
![]() |
|
|
1.3.2010 14:28:16
Tak já jaro dneska rozhodně necítím
Venku je pěkná kosa,vůbec nevim,jestli se nám bude chtít odpoledne ven![]() Ale je fakt,že víkend byl docela pěknej. Sluníčko bylo fajn. My jsme měli hlídání,takže opět kino (jsme závisláci ) a návštěva u známých. A taky jsme byli na maškarním. Malej byl docela vyjukanej z přecpanýho kulturáku a z hlasitý hudby,ale pak se tam otrkal a vydrželi jsme tam dvě hoďky. |
| Jindrik | 63306 |
|
|
28.2.2010 8:35:58
Tak jak se máte? Cítíte už jaro?
Já malinko,ale mám rýmu,takže nic moc. Jsem ráda že roztál sníh!!! Co nějaký srazík??? ![]() ![]() Ivčo,nechceš jít taky na 2hodinky někam posedět? PA![]() ![]() ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
25.2.2010 12:05:59
Lído čáááu, to je dost že taky zajdeš...
![]() Jako víš co.. čekali jsme dva měsíce!!! Dva měsíce na jeden pitomej termín a jedna strohá sms s odvoláním termínu z provozních důvodů to fakt nemůže vyžehlit... volala jsem jí hned.. psala jsem jí už 2x na SLUŽEBNÍ mobil, včera jsem jí volala dvakrát (z pevky, takže nemohla tedy vědět že jsem to já) a ani jednou nezvedla telefon... Už mi fakt dochází trpělivost a jsem TAAAAAAAAAAAAAAAK OTRÁVENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ale tak!!! že už vůbec nemám chuť jí volat.. připadám si jako stíhačka a vnitřně cítím že je řada na ní s telefonátem, a OMLUVOU A VYSVĚTLENÍM!!! Určitě nejsem jediná komu zrušila termín, jasně že ne, ale o to je mi hůř, při představě že budu muset kvůli nějaký píp čekat další dva až tři měsíce až si na mě udělá čas??? No to snad ne! Rozumíš, já jí to nevyčítám, moh jí utéct pudlík, vybouchnout kancelář, zeblít se jí dítě, manžel mít bouračku.. já nevím cokoliv... a jsem ochotná LIDSKY tohle všechno přijmout a omluvit, ale OČEKÁVÁM že bude mít tolik kindrštube a zvedne telefon, OMLUVÍ SE, VYSVĚTLÍ A NABÍDNE NÁHRADNÍ TERMÍN! Kruci já bych jí přece hlavu za to neutrhla, ale tohle chování je opravdu nemožný a na ránu mezi oči, nemůžu si pomoct..... ![]() ![]() ![]() Jasně, já jsem pro ní jen "číslo v pořadníku a jí to může být fuk, důležité je to pro mě a hlavně pro Kubu, ale pochybuju že bych byla někdy schopná takovéhle osobě někdy důvěřovat a svěřit jí do rukou vlastní dítě ![]() ![]() ![]() Už asi fakt ne |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
25.2.2010 11:29:36
Čau, nějak pořád lítám jak hadr na holi a nemám čas ani číst ani psát..
![]() Děti mají prázdniny, tak se tu tak nějak potácíme.. Jinak děkuju moc holkám za fajn večer v pizzerce, bylo to moc fajn! If, to je fakt pech, co píšeš, ale zkus dát paní psycholožce čas, bůhví, co se stalo a určitě jsi nebyla jediná, komu zrušila poradnu. Já jsem tu vyhrabala vizitku na paní Režnou (www.poradna-artemis.cz), byla ve škole, když jsme měli třídní schůzky a mluvila tam moc hezky. Není to klinická psycholožka, ale v podstatě se zabývá něčím podobným a mně se líbí, že na to jde alternativními metodami. Blbý je, že se ty návštěvy u ní platí. Ceny jsou však na rozdíl od Prahy velice přátelské. A máš jí v Mýtě. Sama jsem uvažovala, že se za ní zajdu podívat. Třeba by tě to uklidnilo a popovídaly jste si, než se zase dostaneš k "odborníkovi". Já ovšem co kolem sebe vidím, tak psychologové nikomu v mém okolí nepomohli s dětma, nakonec všichni skončili u naší paní kinezioložky.. ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
25.2.2010 10:09:15
Jo jo Soni, taky doufám... tamta (ehm dosaďte nesprostší slovo co znáte) mi včera nezvedala telefon a na smsky nezareagovala
![]() |
|
|
25.2.2010 9:42:46
If,věřím,že se určitě ozve. Třeba jen neměla čas.
Já razím do Kauflandu,přijedou tchánovci,musím upect nějakej moučník ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
25.2.2010 9:22:20
Ahoj všichni... nějak se mi tenhle týden těžce nedaří... Včera jsem desetkrát měřila místo na autosedačku v autě a o slova pět cm se mi tam nevejde... no nic no...
Soni, paní Šlechtová se zatím neozvala ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.